Cardiotensive REVIZUIRE 2024

:Description:

Restricții promoționale: În promoții și reclame este interzisă utilizarea site-urilor șablon ale oricărui Minister al Sănătății, precum și copierea simbolurilor de stat.
FĂRĂ celebrități locale în reclame! Age
target: 35-40+
Ingrediente active: – Flori si frunze de paducel – Concentrate de: ridichi, mar, coacaze negre, cartof dulce, cirese – Usturoi – Frunze de maslin MOD DE UTILIZARE: se recomanda administrarea a 2 tablete dimineata cu un pahar cu apă

Traficul Tik-tok nu este acceptabil!!

Recomandări:


e cuprinzătoare.

Ce este asta și cum funcționează?

Poziționată ca un supliment pentru gestionarea hipertensiunii arteriale, Terapia Inimii este concepută pentru a oferi sprijin suplimentar persoanelor care se confruntă cu hipertensiune arterială. Acest produs de sănătate este formulat cu un amestec de ingrediente naturale atent selectate pentru a ajuta la sănătatea generală a sistemului dumneavoastră cardiovascular.

Mecanismul din spatele funcțiilor cardiotensive implică o abordare cu mai multe fațete. În primul rând, vizează sistemul cardiovascular prin întărirea inimii și fortificarea vaselor de sânge. Acest lucru poate contribui la îmbunătățirea circulației și la o nutriție mai bună a țesuturilor, care sunt aspecte esențiale ale gestionării hipertensiunii arteriale.

În al doilea rând, stimulentele tensiunii arteriale sunt sugerate să joace un rol în detoxifiere, ajutând organismul să elimine toxinele dăunătoare și deșeurile metabolice. Acest proces este destinat să ajute la curățarea pereților venelor, ceea ce poate atenua formarea plăcilor de colesterol, o preocupare comună asociată cu hipertensiunea arterială.

În plus, se spune că suplimentul are proprietăți calmante, ingrediente precum valeriana contribuind la reducerea stresului. Stresul este cunoscut a fi un factor important în hipertensiunea arterială și, abordând acest aspect, Cardiotensive oferă o abordare cuprinzătoare pentru a sprijini persoanele care se confruntă cu hipertensiune arterială.

Efecte pozitive

Prin adoptarea unei abordări naturale a hipertensiunii arteriale, Cardiotensive dezvăluie o serie de efecte pozitive pentru persoanele care caută sprijin în reglarea tensiunii arteriale. Amestecul atent îngrijit de extracte din plante și ingrediente active funcționează sinergic pentru a oferi beneficii cuprinzătoare:

 1. Suport cardiovascular:
  • Promovează sănătatea inimii.
  • Întărește vasele de sânge.
 2. Îmbunătățește circulația sângelui:
  • Promovează expansiunea arterelor.
  • Promovează circulația sângelui.
 3. Detoxifiere și curățare:
  • Ajută la eliminarea toxinelor.
  • Sprijină curățarea pereților venelor.
 4. Reducerea stresului:
  • Proprietățile calmante ameliorează tensiunea nervoasă.
  • Contribuie la îmbunătățirea stării generale de spirit.
 5. Protectie antioxidanta:
  • Bogat în antioxidanți (polifenoli, flavonoide).
  • Protejează inima și îmbunătățește funcția inimii.

Ingrediente și beneficii

Echipa noastră de experți a investigat în detaliu ingredientele din tratamentul tensiunii arteriale, încorporând date de pe forumuri de renume și surse de încredere. Iată o explorare detaliată a ingredientelor principale și a beneficiilor asociate pentru sănătate:

 • Vâsc (Viscum album L.) Ramuri:  Vâscul, o plantă încorporată în practicile tradiționale de sănătate, a fost remarcată pentru potențialele sale beneficii cardiovasculare. Descoperirile noastre sunt în concordanță cu utilizarea istorică, sugerând că vâscul contribuie la sănătatea cardiovasculară generală.
 • Păducel (Crataegus monogyna jacq.):  Cercetările noastre recunosc importanța păducelului în sănătatea inimii, în special datorită conținutului său de vitexină. Acest lucru este în concordanță cu consensul surselor de renume, făcând din păducel un ingredient valoros pentru întărirea sistemului cardiovascular.
 • Măsline (Olea europea L.):  În cercetările noastre, măslinele apar ca un ingredient demn de remarcat, cunoscut pentru sprijinul lor cardiovascular datorită prezenței oleuropeinei. Acest lucru este în concordanță cu cunoștințele generale despre proprietățile sănătoase pentru inima ale măslinelor, susținând o abordare holistică a suplimentului.
 • Bulb de usturoi (Allium sativum L.):  Cercetările noastre confirmă beneficiile larg recunoscute pentru sănătate ale usturoiului, în special conținutul său de alicină. În contextul tratării bolilor de inimă, usturoiul contribuie la sprijinul cardiovascular general pe care îl oferă suplimentul.
 • Rădăcina de Valeriană (Valeriana officinalis L.):  Valeriana, cunoscută pentru proprietățile sale calmante și conținutul de acid valeric, apare ca un ingredient vital în cercetările noastre. Forumurile și sursele de renume subliniază în mod constant rolul său în reducerea stresului, în concordanță cu constatările noastre. Valeriana completează concentrarea cardiovasculară în tratamentul bolilor de inimă, contribuind la îmbunătățirea stării generale de spirit prin efectele sale calmante.
 • Alte ingrediente (hidroxirubil metil celuloză, celuloză, glicerină, șofran, ridichi, măr, coacăze negre, cartof dulce, cireș, maltodextrină, acid citric, dioxid de siliciu, săruri de magneziu ale acizilor grași, mono și digliceride ale acizilor grași)  : analiză Pentru diverse componente suplimentare din inimă. Fiecare ingredient joacă un rol specific, contribuind la eficacitatea generală a suplimentului. În timp ce hidroxirobil metilceluloza și celuloza acționează ca umpluturi naturale, glicerina ajută la menținerea echilibrului de umiditate. Ingrediente precum șofranul, ridichile, mărul, coacăzele negre, cartofii dulci, cireșele, maltodextrina, acidul citric, dioxidul de siliciu și sărurile de magneziu ale acizilor grași îmbunătățesc colectiv compoziția suplimentului. Acizii mono și di-grași contribuie la stabilitatea acestuia.Hipertensiunea arterială, cunoscută și sub denumirea de hipertensiune arterială, este o afecțiune comună care poate avea consecințe grave asupra sănătății noastre. Când oamenii caută soluții pentru a controla și trata hipertensiunea arterială,  medicamentele pentru tensiunea arterială apar  ca o opțiune naturală și eficientă.

  Exercițiile cardio au câștigat  popularitate în rândul celor care doresc să mențină sănătatea cardiovasculară într-un mod natural. Efectele sale sunt remarcabile și pot aduce o contribuție semnificativă la gestionarea hipertensiunii arteriale. Cu utilizarea regulată a cardiotensinei se pot observa următoarele:

  • Normalizează tensiunea arterială: Formula unică de cardiotensină ajută la menținerea tensiunii arteriale sănătoase, evitând fluctuațiile periculoase.
  • Îmbunătățirea circulației sanguine: ingredientele sale active ajută la îmbunătățirea circulației sângelui, promovând sănătatea cardiovasculară.
  • Reducerea stresului oxidativ. Proprietățile antioxidante ale cardiotensinei pot ajuta la reducerea stresului oxidativ, care poate juca un rol în deteriorarea vaselor de sânge.
  • Echilibrarea nivelului de colesterol. Unele componente ale tensiunii arteriale pot ajuta la menținerea unui nivel sănătos de colesterol, prevenind astfel riscurile cardiovasculare.

  Secretul eficacitatii Cardiotensiunii consta in formula sa naturala si echilibrata. Componentele principale includ:

  • Hibiscus sabdariffa: Hibiscusul, cunoscut pentru proprietățile sale antihipertensive, poate ajuta la scăderea tensiunii arteriale.
  • frunze de măslin. Frunzele de măslin ajută la scăderea tensiunii arteriale și la îmbunătățirea sănătății cardiovasculare.
  • Black Rowan Berry: Această boabă bogată în antioxidanți susține sănătatea vaselor de sânge și ajută la menținerea tensiunii arteriale.
  • Vitamina D: Nivelurile adecvate de vitamina D pot avea un efect pozitiv asupra sistemului cardiovascular și pot ajuta la reglarea tensiunii arteriale.

  Terapia tensiunii arteriale este  o opțiune atractivă pentru cei care caută o soluție naturală și eficientă pentru controlul hipertensiunii arteriale. Formula sa inovatoare, bazată pe ingrediente naturale cu beneficii dovedite pentru sănătate, îl face un supliment valoros pentru menținerea sănătății cardiovasculare

  Suplimente pentru inimă: înșelătorie sau funcționează? Comentarii, pareri si pret

  Un supliment  pentru tensiune arterială  este un produs dezvoltat pentru a îmbunătăți  sănătatea cardiovasculară  și pentru a gestiona tensiunea arterială. Acest supliment este realizat dintr-  un amestec natural patentat  , care s-a dovedit a fi benefic pentru sănătatea cardiovasculară. Unul dintre ingredientele esențiale ale extenderului este extractul de frunze de măslin.

  Acest extract a fost lăudat pe scară largă  pentru capacitatea sa  de a reduce riscul de afectare arterială și de a îmbunătăți fluxul sanguin datorită proprietăților sale antiinflamatorii și antioxidante. Extractul de frunze de măslin poate ajuta, de asemenea, la menținerea unui nivel sănătos al tensiunii arteriale.

  Arginina  , un aminoacid implicat în producerea de oxid nitric, este un alt nutrient esențial. Oxidul nitric joacă un rol crucial în reglarea tensiunii arteriale și menținerea puterii arteriale normale.

  Arginina relaxează vasele de sânge, permițând sângelui să curgă mai lin și cu mai puțin stres asupra inimii. Coenzima Q10 (CoQ10), care apare în mod natural în corpul uman și este esențială pentru producerea de energie celulară și  sănătatea inimii, este, de asemenea, inclusă în  acest supliment pentru tensiunea arterială  .

  S-a demonstrat că coenzima  Q10  îmbunătățește funcția inimii și reduce inflamația. Scopul dezvoltării  suplimentelor pentru inimă  a fost de a oferi asistență naturală în menținerea sănătății cardiovasculare.

  Cu toate acestea, este întotdeauna recomandat să discutați cu un medic înainte de a începe să utilizați orice supliment, mai ales dacă luați deja medicamente pentru hipertensiune arterială sau aveți antecedente de probleme cardiace. Menținerea  unei bune sănătăți cardiovasculare necesită  o abordare cuprinzătoare care include o dietă sănătoasă și exerciții fizice

  Consecințele insuficienței cardiace

  O inimă slabă și subnutrită poate provoca   probleme grave de sănătate:

  Pentru exerciții fizice regulate și un stil de viață fără stres.                        comanda acum

  img
  ARTICOLE • CELE MAI BUNE • INTERVIURI

  După curățarea vaselor de sânge, tensiunea arterială la vârstnici nu mai crește și nouă boli presupus „incurabile” dispar.

  Un cardiolog celebru ne-a vorbit despre o tehnică simplă
  Cristina Pârvu
  18.05.2024
  img

  Mihai Grecu este cardiolog și profesor. Este cunoscut pentru că tratează oamenii fără a le prescrie pastile. În același timp, fiecare pacient tratat de el se recuperează. Printre pacienții profesorului se numără persoane celebre din multe țări diferite, precum și pacienți din America de Nord și de Sud (inclusiv din Statele Unite, Brazilia, Argentina, Peru etc.).

  Profesorul Grecu acordă rareori interviuri, deoarece își petrece cea mai mare parte a timpului tratând pacienți. Cu toate acestea, jurnalistul acestui canal a avut noroc: celebrul medic a fost de acord să răspundă la câteva întrebări pentru acei pacienți care nu au posibilitatea de a face o programare la clinică.

  MIHAI GRECU ESTE ABSOLUT SIGUR CĂ ORICINE POATE EFECTUA ACASĂ O CURĂȚARE CURATIVĂ A VASELOR DE SÂNGE ȘI ÎȘI POATE ÎMBUNĂTĂȚI CONSIDERABIL SĂNĂTATEA ȘI STAREA DE BINE. O astfel de curățare ajută la eliminarea salturilor de tensiune arterială și vindecă nouă boli cronice ale pensionarilor.

  Medicul ne-a spus cum să facem o cură de vindecare; puteți citi totul mai jos. În plus, acest articol abordează următoarele subiecte:

  • Să trăiești până la 120 de ani fără pastile este real!
  • De ce bolile cronice incurabile merg mână în mână cu vasele de sânge înfundate?
  • Semne evidente și ascunse ale vaselor de sânge înfundate
  • TRATAMENTE MODERNE PENTRU HIPERTENSIUNEA ARTERIALĂ LEGATĂ DE VÂRSTĂ FĂRĂ PASTILE

  Vasele de sânge înfundate pot fi ucigașul tău!

  Profesorul Mihai Grecu:

  Vă voi oferi câteva date care, sper, vă vor face să reflectați asupra acestui lucru.

  Cea mai frecventă cauză de deces de pe planetă este BOALA CARDIOVASCULARĂ. Principalul motiv al apariției sale odată cu vârsta este COLESTEROLUL. Se pare că colesterolul este cea mai periculoasă substanță de pe planetă. Această substanță ucide oamenii mai des decât alcoolul, nicotina și drogurile.

  În 94% din cazuri, dacă o persoană nu supraviețuiește până la vârsta de 80 de ani, este pentru că o ucide colesterolul.

  Colesterolul distruge sănătatea. Dacă acesta nu se acumulează în vase, atunci o persoană ar putea trăi cu ușurință până la vârsta de 120 de ani.

  Cum funcționează colesterolul și ce este acesta? Nu voi face aici o descriere a acestei substanțe, deoarece puteți citi totul despre ea în manualele de medicină. Va fi mai ușor de explicat: Imaginați-vă grăsimea rece rămasă într-o tigaie nespălată după prânz. Iată cum arată colesterolul.

  Această substanță, aflată în sânge, se depune pe pereții vaselor de sânge. Mai întâi, o placă mică (la vârsta de 20-25 de ani), apoi stratul de colesterol crește rapid (la vârsta de 25-40 de ani) pe măsură ce mai multe particule se lipesc de stratul lipicios. CA URMARE, PÂNĂ LA VÂRSTA DE 40 DE ANI, COLESTEROLUL A REDUS SPAȚIUL DIN VASE CU APROAPE JUMĂTATE. Ca răspuns la acest lucru, inima nu are de ales decât să crească tensiunea arterială. O persoană are salturi de tensiune arterială legate de vârstă și hipertensiune arterială cu toate consecințele. Dar nici măcar acesta nu este cel mai periculos lucru!

  Mult mai periculos este faptul că colesterolul blochează complet vasele mici de sânge prezente în toate țesuturile. Ca urmare a afectării alimentării cu sânge, în organele interne se dezvoltă procese patologice. În acest context, o persoană are dureri cronice.

  Mai întâi te doare stomacul, apoi splina, iar după un timp ai steatoză de ficat și pancreas. De obicei, în astfel de cazuri se spune că sănătatea unei persoane este ruinată. Colesterolul este cel care declanșează cel mai adesea acest proces.

  imgColesterol. La vârsta de 50-60 de ani, o persoană acumulează până la 3,5 kg din această substanță periculoasă!

  Literalmente, totul depinde de starea vaselor de sânge din organism. Dacă vasele de sânge se înfundă la nivelul picioarelor, acest lucru duce la vene varicoase, edeme constante și o veșnică senzație de greutate la nivelul picioarelor. Dacă acest lucru se întâmplă în ficat, apar hepatoza și ciroza. Dacă apare la nivelul articulațiilor, atunci apar artrita și osteoartrita sau durerea la nivelul coloanei vertebrale. Dacă vasele de sânge sunt blocate la nivelul ochilor, persoana devine treptat oarbă.

  Obstrucția vaselor de sânge nu poate fi evitată! Colesterolul se acumulează în vasele de sânge ale fiecărei persoane. Blocarea vaselor de sânge este cauza îmbătrânirii rapide.

  COLESTEROLUL ESTE CEL CARE DECLANȘEAZĂ REACȚIA DE ÎMBĂTRÂNIRE ÎN ORGANISM. Iar obstrucția vaselor de sânge este cea care scurtează viața unei persoane, lăsându-i mai puțin timp de trăit.

  În loc să trăiască până la vârsta de 120 de ani (se presupune că anume această capacitate este deținută de organele noastre), de multe ori oamenii nu supraviețuiesc până la 70 de ani! Mai ales cei, cu vârste cuprinse între 40-50 de ani, care au hipertensiune arterială legată de vârstă. Apropo, acesta este unul dintre cele mai evidente simptome ale obstrucției vasculare.

  Nu este vorba doar de colesterol: și aceste alte substanțe îți înfundă vasele de sânge!

  Profesorul Mihai Grecu:

  Colesterolul nu este singurul lucru; mai sunt două substanțe care se acumulează în vasele de sânge!

  Masă de cheaguri de sânge

  Dacă colesterolul seamănă cu grăsimea, atunci masa de trombi (cheaguri de sânge) seamănă cu brânza de vaci. Pe pereții interiori ai vaselor de sânge se formează colecții de cheaguri de sânge. Riscul de formare a cheagurilor de sânge este și mai mare în cazul colesterolului. ÎN ORICE MOMENT, UN CHEAG DE SÂNGE SE POATE DESPRINDE DE PERETELE VASULUI DE SÂNGE ȘI POATE AJUNGE LA INIMĂ, PROVOCÂND UN ATAC DE CORD, SAU LA CREIER, PROVOCÂND UN ACCIDENT VASCULAR CEREBRAL. Ambele boli sunt de obicei fatale, cu o probabilitate foarte mare de deces sau invaliditate.

  Cu cât persoana este mai în vârstă, cu atât mai mare este riscul ca un cheag să se disloce. Acesta este motivul pentru care persoanele în vârstă suferă adesea de un accident vascular cerebral sau de un atac de cord.

  Cristale de calciu

  Acestea sunt sărurile de metale grele, mercurul și diverse substanțe chimice acumulate de-a lungul vieții. Dacă o persoană, de exemplu, a lucrat pe linii de producție periculoase, atunci are mai multe astfel de depozite. Deși, având în vedere ecologia actuală, depozitele de calciu se acumulează la toată lumea. După cum s-a arătat deja, aceste substanțe sunt CARCINOGENICE. Adică promovează diviziunea celulară anormală, ceea ce duce la apariția cancerului.

  În aproape 98% din cazurile de deces din cauza cancerului, în sânge se găsesc niveluri ridicate de depozite cristaline. Știm cu toții că mercurul este dăunător. Cu o acumulare mare de cristale de calciu, sângele în sine devine dăunător.

  imgPână la vârsta de 50 de ani, vasele de sânge ale unei persoane sunt înfundate în tot corpul. Cu cât sunt mai înfundate, cu atât apar mai multe boli cronice, cu atât mai repede îmbătrânește o persoană și cu atât se simte mai rău.

  Testați-vă! Ce se întâmplă dacă vasele de sânge sunt deja înfundate și riscați să muriți prematur?

  Profesorul Mihai Grecu:

  Pot să vă spun chiar acum: dacă nu v-ați curățat niciodată vasele de sânge și aveți peste 50 de ani, atunci vasele de sânge sunt înfundate. Dacă le curățați, VĂ VEȚI SIMȚI MAI BINE APROAPE IMEDIAT.

  Simptomele vaselor înfundate:                                    comanda acum

  • Corp umflat dimineața
  • Zgomote în urechi
  • Musculițe în fața ochilor
  • Dureri articulare
  • Amețeli
  • Insomnie pe timp de noapte și somnolență în timpul zilei
  • Senzație de oboseală constantă
  • Vedere încețoșată
  • Tulburări de memorie
  • Vene varicoase
  • Dispnee
  • Probleme gastrointestinale frecvente
  • Supraponderalitate

  Vreți să spuneți că curățarea vaselor de sânge poate prelungi viața persoanelor în vârstă și poate stabiliza tensiunea arterială?

  Profesorul Mihai Grecu:

  Exact. În clinică prescriem acum curățarea vaselor de sânge tuturor pacienților cu vârsta peste 50 de ani (unora chiar peste 40 de ani). Și după curățare, îi reexaminăm. LA APROXIMATIV 9 DIN 10 PERSOANE, TENSIUNEA ARTERIALĂ SE NORMALIZEAZĂ IMEDIAT DUPĂ CURĂȚARE ȘI NU MAI AU NEVOIE DE NICIUN ALT TRATAMENT.

  Cu alte cuvinte, este posibil ca mulți dintre cei care iau acum capsule zilnice pentru a-și stabiliza tensiunea arterială să poată trăi fără ele. Tot ce trebuie să facă este să-și curețe vasele de sânge. Chiar dacă hipertensiunea nu dispare complet (și se întâmplă și acest lucru), ei se simt mult mai bine!

  Din păcate, această modalitate simplă de a normaliza tensiunea arterială este ascunsă de medici corupți și de companiile farmaceutice, care profită de pe urma tratamentelor lungi și costisitoare. La urma urmei, cu cât o persoană este bolnavă mai mult timp, cu atât va cheltui mai mult pe medicamente. Este benefic pentru ei. Curățarea vaselor de sânge este ușoară, ieftină și ajută rapid la redobândirea unei bune sănătăți.

  Un pensionar a fost vindecat de hipertensiune arterială cu o cură vasculară. Și sunt mulți oameni în aceeași situație…

  Vreau să vă arăt o scrisoare de la o pensionară pe nume Gabriela Luca. Medicii de la o clinică locală i-au spus că este pe moarte. Rudele ei au decis să nu renunțe. Pensionara însăși nu a putut veni la noi, așa că fiica ei a sunat la clinica noastră pentru a cere ajutor. Cum am putea să o ajutăm de la distanță? Nu pot nici măcar să pun un diagnostic la telefon. Am sfătuit-o să își curețe vasele de sânge.

  După 3 luni, Gabriela însăși ne-a scris! Vreau să-ți arăt scrisoarea ei.

  imgGabriela Luca, în vârstă de 75 de ani, este o pensionară care suferă de hipertensiune arterială și de multe alte boli. Ea locuiește la țară.

  Vă mulțumesc foarte mult pentru că mi-ați redat VIAȚA! Când v-a sunat fiica mea, eram practic inconștientă; nu aveam habar despre ​nimic. Simțeam că aveam o ceață în cap din cauza tensiunii arteriale ridicate care nu scădea nici măcar cu capsule. Eram într-o stare de preinfarct; nici măcar nu m-au internat în spital, doar i-au spus fiicei mele să-mi pregătească un loc în cimitir. Dar fiica mea a decis să vă sune. Și apoi a început să-mi dea produsul pe care ni l-ai trimis. Mulțumesc lui Dumnezeu, nu mai sunt bolnavă. Încetul cu încetul, mi-a scăzut tensiunea arterială. Acum nu mai crește deloc. M-am întors literalmente din morți. În urmă cu o săptămână mi s-au făcut analize la spital. Când mi-au spus că sunt sănătoasă pentru vârsta mea, am fost foarte surprinsă. În urmă cu câteva luni, eram aproape moartă. Sper să continui să trăiesc cât mai mult; iubesc viața din tot sufletul meu. Vă mulțumesc foarte mult pentru ajutor și pentru că mi-ați salvat viața.

  ACESTA ESTE MIRACOLUL CARE SE POATE ÎNTÂMPLA DUPĂ CURĂȚAREA VASELOR DE SÂNGE. Deși nu există de fapt niciun miracol aici, totul este foarte clar.

  O metodă de curățare a vaselor de sânge pentru pensionari și hipertensivi.

  Profesorul Mihai Grecu:

  În prezent, există un singur produs care se isprăvește excelent cu această problemă. Acest produs poartă denumirea de Cardiotensive. Medicamentul a fost creat la Institutul de Boli Vasculare și Cardiace. Conține 9 ingrediente active. Acestea sunt extracte de plante benefice pentru vene.

  imgCele mai importante ingrediente ale Cardiotensive sunt Antioxidanții, prezenți în toți compușii activi ai medicamentului. Antioxidanții sunt capabili să „mănânce” substanțele care se acumulează în vasele de sânge. Ele dizolvă colesterolul, cheagurile de sânge și cristalele de calciu.

  Efectul antioxidanților asupra colesterolului rău a fost descoperit în 2007 de oamenii de știință japonezi. Pentru cercetările lor în acest domeniu, doi oameni de știință japonezi au primit Premiul Nobel. Astăzi, antioxidanții sunt utilizați activ în medicina mondială.

  Apropo, japonezii înșiși au început să acorde o atenție sporită curățării vaselor de sânge pentru persoanele cu vârsta cuprinsă între 40 și 50 de ani în 1965, când a fost adoptat Programul național pentru îmbunătățirea sănătății și longevității. Conform acestei legi, curățarea vaselor de sânge este obligatorie. Iar astăzi vedem rezultatul unei astfel de decizii. Japonia deține recordul în ceea ce privește speranța de viață. A trăi până la 100 de ani este un lucru obișnuit pentru japonezi. Anterior, japonezii își curățau vasele de sânge cu plante, exerciții fizice și yoga; acum folosesc produse speciale pe bază de bioflavanoide.

  Cât timp ar trebui să luăm Cardiotensive pentru a curăța vasele de sânge?

  În medie, cura durează nu mai puțin de 3 luni. Când o termini, ar trebui să îți verifici starea de sănătate.

  Voi enumera ceea ce Cardiotensive va face pentru corpul și sănătatea ta în timpul curățării, precum și timp de câteva luni după aceea.

  Curățarea și recuperarea vaselor de sânge

  Datorită antioxidanților, Cardiotensive dizolvă cheagurile de sânge, depunerile de colesterol și calciu. De asemenea, datorită extractului de flori și frunze de păducel, produsul crește tonusul vascular și restabilește elasticitatea. Cercetările au demonstrat că după o lună, vasele de sânge sunt la fel de curate și elastice ca cele ale persoanelor de 25-30 de ani. Capilarele mici se refac. Astfel, tensiunea arterială nu mai oscilează; dispar slăbiciunea și somnolența, rănile și tăieturile se vindecă mai rapid. În plus, apare un plus de energie.

  Va reface organele interne și articulațiile

  După curățarea vaselor de sânge, va începe restaurarea organelor interne. Din fericire, natura ne-a oferit o proprietate: regenerarea celulară. Ca urmare, multe boli dispar. De exemplu, dacă te doare pancreasul sau splina în acest moment, nu te va mai durea. Foarte des, ulcerele din stomac și duoden se vindecă după curățarea vaselor de sânge. În plus, articulațiile sunt refăcute. Crepitațiile și pocniturile de la nivelul gâtului, spatelui și articulațiilor dispar. Cartilajul revine la viață. Genunchii și degetele de la picioare nu mai reacționează la schimbările de vreme. Mobilitatea articulară revine la normal.

  Se va topi excesul de grăsime

  Excesul de greutate înrăutățește de 4-5 ori starea pacienților hipertensivi și a vârstnicilor. Cu cât greutatea este mai mare, cu atât crește presiunea asupra vaselor de sânge, a inimii și a articulațiilor. Adesea, cauza creșterii greutății este blocarea vaselor de sânge, deoarece glucoza nu poate fi excretată din țesuturi în cantitatea necesară. După curățarea vaselor de depuneri, greutatea începe să scadă automat. Cardiotensive conține extract de cartofi dulci, care accelerează descompunerea grăsimilor. În medie, după curățarea vaselor, oamenii pierd 8-12 kg pe lună.

  Îți va reda vederea și memoria

  Cardiotensive reface microvasele fundului de ochi, în urma căreia vederea se normalizează treptat. Mulți oameni încep să vadă numerele de autobuz de la distanță și sunt capabili să pună firul în ac. Are loc o restaurare completă a vaselor de sânge din ochi. Cei care și-au curățat vasele de sânge nu se confruntă deloc cu orbirea! Toți oftalmologii știu acest lucru.

  Restabilește potența la bărbați!

  Unul dintre efectele uimitoare ale curățării vaselor de sânge este acela că la bărbați începe să fie produs din nou hormonul testosteron. Ca urmare, prostatita dispare, iar adenomul de prostată este întârziat. Și, de asemenea, revine puterea. Dacă ai sub 70 de ani, poți face din nou sex.

  img

  Efectul fluture la vârstnici și hipertensivi

  Acțiunea Cardiotensive este similară cu bătaia aripilor unui fluture, deoarece provoacă o reacție în lanț a sănătății organelor interne și îmbunătățirea stării de bine. Începând cu normalizarea vaselor de sânge și terminând cu refacerea vederii și a articulațiilor.

  După 1-3 luni de la curățarea vaselor de sânge, te vei simți ca și cum ai fi renăscut. În același timp, pacienții simt îmbunătățiri notabile în fiecare săptămână.

  Trezire ușoară

  Dimineața te ridici ușor din pat; nu trebuie să te forțezi să te ridici, masându-ți și frecându-ți picioarele, cu crepitații de spate și gât. Încă de la prima oră a dimineții, corpul este plin de energie și forță.

  Ai o stare de bine și o dispoziție excelentă

  De la prima oră a dimineții și pe parcursul întregii zile. Dormi bine. Te simți întinerit. Nu trebuie să mergi la baie de mai multe ori pe timp de noapte. Nimic nu te doare sau nu te mănâncă.

  Micul dejun este gustos

  Meniul tău se va extinde semnificativ. Nu mai trebuie să urmezi o dietă strictă. Dacă mâncați „ceva rău”, nu vei mai avea arsuri la stomac sau junghiuri într-o coastă.

  Forța fizică

  Când ieși din casă, nu mai trebuie să îți faci griji pentru picioare: nu vei percepe mersul ca pe o povară, poți merge toată ziua, iar picioarele nu obosesc și nu se umflă. Nu mai ai dificultăți de respirație sau amețeli. Vei putea să te întorci cu plăcere la lucrul în casă și în grădină.

  Liniște absolută

  Ești complet calm și relaxat. Gata cu durerea constantă care te macină, împiedicându-te să te concentrezi pe orice altceva. Când nimic nu doare, lucrurile obișnuite, sunetele, mirosurile încep să aibă culori noi și uitate.

  Ai o vedere perfectă

  Chiar și vederea grav afectată va începe să se recupereze treptat. Ceea ce până acum ai văzut ca fiind neclar va deveni clar. Poți vedea din nou numărul autobuzului de la distanță, poți admira din nou frumusețile naturii.

  Și cel mai important lucru! ACUM POȚI TRĂI FĂRĂ CAPSULE. Uită de coșmarul de a merge la farmacii pentru a căuta medicamente pentru scăderea tensiunii arteriale. Acest lucru va ține de domeniul trecutului pentru tine, deoarece tensiunea arterială nu va mai oscila!

  Lipsă de Cardiotensive în farmaciile locale!

  Din câte știm noi, cumpărarea de Cardiotensive în farmacii este extrem de dificilă. Acest produs este rar disponibil. Așa este? Și ce i-ați putea sfătui pe oameni?

  Cardiotensive este produs în loturi mici și limitate și, prin urmare, pur și simplu nu ajunge în farmacii. Din păcate, majoritatea pleacă în străinătate; altele sunt cumpărate de clinici private.

  Din păcate, nu avem acest produs în cantitate suficientă pentru toți pacienții hipertensivi din țara noastră. Pentru a pune la dispoziția cât mai multor persoane acest produs esențial, eu și colegii mei cardiologi am înființat o fundație pentru a distribui Cardiotensive. Pentru a obține produsul, trebuie să completați formularul de comandă de pe site.

  Pentru a participa la programul nostru, trebuie să faceți clic pe butonul „SPIN” de pe roata cu reduceri de mai jos. În funcție de rezultat, puteți achiziționa Cardiotensive la preț redus. Puteți roti o singură dată.

  Dacă doriți să vindecați hipertensiunea cu acest produs unic, vă recomand să îl comandați cât mai rapid, cât mai este disponibil.

  Condiții de obținere Cardiotensive:

  • Trebuie să te afli în regiunea selectată. Nu trimitem Cardiotensive în afara acestei zone.
  • Achiziționarea de Cardiotensive este permisă NUMAI PENTRU UTILIZARE PERSONALĂ. Cerem revânzătorilor să lase produsul pentru alte persoane! Să profiți de persoanele în vârstă este inuman!
  • Produsul poate fi solicitat pe acest site web prin completarea formularului special de mai jos. Trebuie să scrii numărul de telefon pentru ca consultantul nostru medical să te poată contacta.

  Profită de această oportunitate înainte ca alții să o facă!

  Dacă dorești să îți îmbunătățești sănătatea organismului și să elimini salturile bruște de tensiune arterială cu ajutorul curățării profunde a vaselor de sânge, comandă produsul cât mai curând posibil, cât timp este încă disponibil.


  ATENȚIE!

  Site-ul nostru oferă reduceri la cumpărarea Cardiotensive. Testează-ți norocul făcând clic pe ROTIRE. Dacă ai noroc, vei putea cumpăra acest articol mai ieftin decât de obicei! Mult noroc! 

  img

  ROTIREimg

  OPINII

  img

  Ana Vieru 18.05.2024

  Vă mulțumim foarte mult pentru că le oferiți pensionarilor o asemenea oportunitate! Am urmat o cură de Cardiotensive. Tensiunea mea arterială obișnuia să crească foarte mult, acum nu mai crește deloc. Înainte mă dureau genunchii tot timpul, acum nu. Mi-au dispărut durerile de cap. Amărăciunea din gură a dispărut. Și mai am o mulțime de alte schimbări favorabile. Mă simt mai tânără!
  img

  Radu M. 18.05.2024

  Am comandat Cardiotensive. Sper că funcționează cu adevărat. Am 64 de ani și mă ramolesc. Am citit multe despre curățarea vaselor de sânge. Vreau să încerc și eu.
  img

  Irina S. 19.05.2024

  CARDIOTENSIVE ESTE CEL MAI BUN produs dintre TOATE. Am luat mai întâi Esidrex, apoi Erynit. Știu, sunt medicamente de modă veche. Dar nu-mi place să merg la doctor. Uneori luam pastile, când îmi creștea tensiunea arterială sau când mă deranja inima. Dar brusc au încetat să mai funcționeze. Apoi m-am dus la medic, iar acesta m-a sfătuit să încerc un nou produs, Cardiotensive (Medicul era tânăr, probabil că încă mai crede că medicina ar trebui să fie pentru oameni și nu pentru a face bani!). Cardiotensive m-a ajutat din momentul în care l-am luat: tensiunea arterială mi-a scăzut imediat, dar am continuat cura, așa cum m-a sfătuit medicul. După 3 săptămâni, am uitat ce este hipertensiunea. Venele varicoase de care sufeream de 10 ani au dispărut! Am avut și o problemă ginecologică și nici asta nu a lăsat urme. Mă simt minunat, ca atunci când eram tânără!
  img

  Petru Durău 19.05.2024

  M-am tratat si eu cu Cardiotensive. Pe mine personal, m-a ajutat foarte mult. Sănătatea mea s-a îmbunătățit. L-am recomandat tuturor persoanelor în vârstă.
  img

  Alexandra P. 19.05.2024

  Sunt de acord. Este un produs minunat. Înainte, mă durea capul toată noaptea; era insuportabil, nici măcar calmantele nu mă ajutau. Apoi am aflat că mă durea capul din cauza hipertensiunii arteriale. Dar nu asta este ideea. Un vecin mi-a recomandat Cardiotensive și am făcut o comandă cu o reducere, așa cum este indicat pe site. Am devenit o nouă persoană în 2 luni! Mi-am dat seama că nu am trăit până când nu mi-am curățat vasele de sânge! Durerea de cap nu mă mai deranjează, venele varicoase au dispărut și CEL MAI IMPORTANT LUCRU ESTE CĂ AM PIERDUT 20 KG! De la 94 de kilograme la 74! Asta înseamnă să îți normalizezi circulația sângelui!
  img

  Maria Sârbu 20.05.2024

  Sunt de acord. Este un produs foarte eficient pentru problemele de tensiune arterială! A mea este acum stabilă la 12/8.
  img

  Carmen Cioculescu 20.05.2024

  Mi-am asumat un risc și nu-l regret. Dacă aveți probleme cu vasele de sânge, vi-l recomand. Nu am avut efecte secundare și am fost mulțumită de rezultat.
  img

  Antonie V. 20.05.2024

  Vă mulțumesc foarte mult pentru informațiile despre acest produs. Am căutat ceva de genul acesta de mult timp. Aștept cu nerăbdare să primesc comanda mea! Vă mulțumesc!
  img

  Dan R. 21.05.2024

  Am avut hipertensiune arterială… nu mai este, totul s-a vindecat în 10 zile! Vă mulțumesc pentru asta!
  img

  Ernest Toma 21.05.2024

  Vă mulțumim pentru Cardiotensive. Am încercat, ce ușurare. Să vedem ce se va întâmpla peste o săptămână. Dar tensiunea mea arterială nu mai oscilează, nici măcar nu o observ. Așa că eu cred că totul va fi bine!
  img

  George Fornescu 21.05.2024

  Medicul spune adevărul despre Cardiotensive. Eu sunt unul dintre cei care au încercat deja produsul. Am suferit de hipertensiune arterială 7 ani. Eram gata să iau capsule toată viața, dar după cura de Cardiotensive tensiunea mea arterială a încetat să mai oscileze.
  img

  Felicia Arnold 22.05.2024

  Ce produs bun! Mă durea tot corpul. Spatele, partea stângă, articulațiile mele nu se mișcau bine. Tensiunea mea arterială era atât de mare încât puteam să mor. Era ca și cum aș fi fost în iad. Luam o mulțime de pastile. Apoi am aflat despre Cardiotensive și curățarea vaselor de sânge. După 3 săptămâni m-am simțit mult mai bine. Acum mă dedic sănătății mele. Poate voi trăi un pic mai mult! Vă mulțumesc foarte mult!
  img

  Ștefan H. 22.05.2024

  Un prieten obișnuia adesea să se plângă tot timpul de diferitele sale acuze. De la stomac până la inimă. Dar în ultima lună l-am văzut din nou activ și fericit. A spus că a luat Cardiotensive. El are 72 de ani.
  img

  Robert Sandu 22.05.2024

  Mulțumesc.
  img

  Emilia Stancu 23.05.2024

  Domnilor! Produsul este încă disponibil, dar au rămas doar câteva pachete. Încă mai puteți avea noroc dacă trimiteți cererea chiar acum! Vasele de sânge curățate sunt baza a tot! Vă doresc tuturor sănătate și ani lungi de viață.

  .


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *