(Sidnej) Amanda Haugman, studentkinja iz Tel Aviva uspela je izgubiti šokantnih 13 kilograma za samo mesec dana bez ulaganja vlastitog novca. Naime, Amanda je studentkinja nutricionizma iz Tel Aviva koja je iskoristila budžet koji je dobila za istraživački rad kako bi pronašla najjednostavnije i ujedno najpraktičnije rešenje za skidanje masnih naslaga. Amanda navodi da je najskuplji deo bilo samo istraživanje, a da je rešenje zapravo bilo najjefitniji deo. „Koštalo me samo $25, a ni to nisam platila svojim novcem“.

„Borila sam se sa kilažom celi život. Bukvalno ne postoji metoda koju nisam probala, ali sve te metode su samo puno obećavale, a malo ispunjavale. Samohrana sam majka koja je maksimalno posvećena diplomiranju, pa baš i nemam nekog slobodnog vremena za teretanu.
Kada mi je dodeljen ovaj projekat, bila sam srećna jer sam u tome videla priliku da dublje istražim gubljenje kilograma kao proces te da na taj način pronađem prirodan izvor za postizanje željene kilaže. Istraživajući materiju, naišla sam na EasySlim. Ostalo je istorija. Ništa od toga me ne raduje više od činjenice da je čak i moja ćerka ponosna na mene.“ – Amanda Haugman

Posledice Amandinog otkrića osetile su se čak i nakon njenog istraživačkog rada jer je Amanda odlučila da podeli njenu tajnu sa drugaricama koje su takođe imale problema sa kilažom. Da bi stvar bila još interesantnija, rezultati Amandinih drugarica su znatno impresivniji nego Amandini.

Njena drugarica je skinula preko 37kg u 4 meseca uz preporuke Amande!

Porazgovarali smo sa Amandom kako bismo saznali još detalja oko toga kako je tačno Amanda saznala za EasySlim i da li je to sve što je Amanda koristila za njen zapanjujući rezultat.

CL: Sigurno su te ovo pitali mnogo puta do sada, ali, kako si znala odakle početi?

Amanda: Na moju sreću, nije uopće bio skup budući da sam, u trenutku kada sam saznala za EasySlim, imala otprilike nekih $30 od čitavog budžeta za istraživački rad. Srećom, EasySlim je potpuno prirodan biljni kompleks, pa i nije toliko skup. Na kraju ne samo da sam uspela otkloniti višak kilograma, već sam i uspela uštedeti $5!

CL: To je jako impresivno, možeš li nam objasniti kako tačno deluje EasySlim?

Amanda: Pa i nema tu baš neke mudrosti – to je upravo ono što mi se najviše dopada. Svako jutro pripremim šolju EasySlim čaja sa jednom do dve kašičice EasySlima, i tako još jednom do dva puta u danu. Mimo toga ništa nisam niti izbacila niti dodala u moju dnevnu rutinu. Kroz narednih 30 dana, izgubila sam 13 kilograma i sada sam u formi svog života.

 Otkad je pomogla svom prijatelju Marku, Amanda je s mnogim durgim podelila čaj za mršanje EasySlim!

Zašto je EasySlim toliko učinkovit?

EasySlim sadrži prirodan biljni kompleks koji se sastoji od kima,cveta kamilice,ploda komorača,kore trušiljke, ploda smreke, korena sladića i lista sene. Svi ovi sastojci svojim kombinovanim dejstvom podstiču eliminaciju toksina iz organizma, ubrzanje metabolizma, jačanje imunog sistema, eliminaciju potkožne vode odnosno „vodene težine“ iz organizma, te istovremeno pospešuju koncentraciju i produktivnost. Pored toga znatno se ubrzava i bazalni metabolizam, odnosno metabolizam koji održava vitalne fukncije čoveka dok on odmara.

EasySlim klinički dokazano delovanje:

  1. Ubrzanje metabolizma i bazalnog metabolizma za 130%
  2. Potpuna detoksikacija organizma (izbacivanje štetnih toksina)
  3. Znatno poboljšanje energije i produktivnosti
  4. Suzbijanje procesa nastanka masnih naslaga.


Amanda je za naše čitaoce pripremila nedeljni izveštaj vlastitog procesa mršavljenja uz EasySlim, te je čak uz to i podelila link za popust.

Rezultat – gubitak 13 kilograma čistog sala u samo mesec dana uz EasySlim.

 

 

1. Dodati dve kašičice EasySlim čaja, promešati sa ključalom vodom, procediti i ostaviti pola sata.

2. Konzumirati 2-3 puta dnevno.

Prva nedelja:

Nakon prvih sedam dana primene EasySlim čaja sam bila zapanjena drastičnim rezultatima. Imala sam puno više energije nego inače, a istovremeno i nisam bila nešto preterano gladna. Tada sam saznala da je jedan od efekata EasySlima zapravo smanjenje apetita.

Najvažnija prednost svega ovoga bilo mi je to što nisam morala menjati dnevni raspored. Jela sam šta sam želela i uprkos tome 7. dan sam ostala šokirana kada sam stala na vagu. Izgubila sam punih 5 kilograma za samo 7 dana. No međutim, još uvek nisam bila potpuno uverena, jer sam znala da se jako puno „vodene težine“ gubi u prvih par dana svake dijete, tako da sam odlučila dati još malo prostora EasySlimu

Treća nedelja:

Nakon tri nedelje, sva sumnja i skepticizam su nestali. Mršavija sam za 2 konfekcijska broja i imam 8 kila manje, a uz to vrvim od energije! Vrlo često, nakon što uložim 3 nedelje mog života i uđem u dublji stadij dijete, postepeno počnem da gubim motivaciju. Primetila sam da kod EasySlim nemam ovaj problem jer nema pada energije, konstantno sam produktivna i fokusirana tokom dana i to mi jako prija.

Četvrta nedelja:

Nakon četiri nedelje, moji finalni rezultati su me šokirali. Smršala sam neverovatnih 13 kilograma u 4 nedelje. Ponosna sam što sam u prilici da podelim iskustvo sa ostalim ljudima koji se suočavaju sa istim problemom. U konačnici, u toku 4 nedelje korišćenja EasySlima, izgubila sam dodatnih 9 kilograma, što ukupno daje 13 kilograma u rasponu od mesec dana. Zar može bolje?

4-weeks-1

*NAPOMENA: Amanda Haugman je u saradnji sa zvaničnim dobavljačem proizvoda mEasySli omogućila privremeni popust u trajanju od mesec dana!

 

** Ažuriranje: DOSTUPNI OGRANIČENI UZORCI – Od , još je dostupno 100 proizvoda!

Pažnja!

Naša internet stranica nudi promotivni popust za kupovinu preparata EasySlim. Okušajte sreću tako što ćete pritisnuti taster ZAVRTI. Ako imate sreće, moći ćete da kupite proizvod i jeftinije nego inače! Sr

ORDER NAW