Foot Trooper ПРЕГЛЕД 2024

Описание:

Активни съставки: ЦИТРУСОВО МАСЛО Най-мощното естествено противогъбично и антисептично средство. Унищожава гъбичките, техните спори и мицел, не позволява да се размножават по-нататък. Бори се с бактериите SERINE (ЕКСТРАКТ ОТ КОПРИНА) е аминокиселина, извлечена от коприна. Кондиционира кожата, като я овлажнява и предотвратява прекомерното изпотяване. МЕНТОЛ Охлажда и стерилизира кожата и ноктите. Стеснява кръвоносните съдове, намалява чувствителността на нервните окончания, намалява болката и сърбежа. Освежава кожата и дава усещане за комфорт за дълго време ЕКСТРАКТ ОТ МЕД Грижи се за кожата на краката: овлажнява, омекотява, предпазва от напуквания, лекува ожулвания и мазоли КЛОТРИМАЗОЛ Унищожава повечето известни видове гъбични инфекции. Предотвратява по-нататъшното им разпространение. Пълна гама: алкохол, вода, глицерин, клотримазол, парфюм, етилхексилглицерин, ментол, ксантанова гума, пропилей гликол, екстракт от мел, натриев PCA, серин, гликоген, лимонен. Ефективен формат: Многофункционален спрей за крака по изпитана военна рецепта. Намалява изпотяването, предотвратява развитието на гъбични инфекции. Допълнен с активен компонент – клотримазол Опаковка: Кутия + 30мл бял буркан, спрей с дозатор. Ефект: Помага за премахване на гъбичките и предотвратява появата им при хора в риск. Регулира изпотяването, премахва сърбежа и неприятната миризма на пот. Действа благодарение на комбинираното действие на клотримазол и растителни компоненти. Не води до пристрастяване. Създателят на продукта е военен фелдшер, получил тази рецепта от местни жители по време на мироопазваща мисия в Азия и се убедил в нейната ефективност при най-трудни условия. Начин на приложение: 1) Напръскайте спрея върху краката си 2) Изчакайте една минута спрея да изсъхне 3) Обуйте чисти чорапи 4) Използвайте всеки ден Опаковка: Кутия + 30мл бял буркан, спрей с дозатор.

Tik-tok трафикът не е приемлив!!

Пехотинец

– Уникални съставки

– Формулиран от професионалисти

– Най-силната формула на пазара

Състав:  Цитрусово масло, ментол, серин (екстракт от коприна), екстракт от мед, клотримазол

Съдържание:   30 мл

Начин на употреба:  Нанесете спрея равномерно върху цялата повърхност на крака. След нанасяне на Foot Trooper го втрийте в кожата за минута-две, докато се абсорбира напълно.

Инструкции за съхранение:  Да се ​​съхранява на сухо, затворено и при стайна температура.

Foot Trooper   е нежна формула, съдържаща M

Резултати и ползи

Естествени съставки, внимателно подбрани в лабораторията за тяхното терапевтично и успокояващо действие в борбата срещу гъбичките, бактериите, неприятните миризми и ежедневния дискомфорт на краката.

Неговите висококачествени съставки осигуряват на краката ни необходимата влага и комфорт, за да възвърнат естествената им красота. Този мощен спрей от естествени екстракти работят заедно, за да помогнат на краката ни да изглеждат красиви, здрави и привлекателни всеки ден.

Открийте противогъбичната и антибактериална сила на Fungent с тази оферта. ПОРЪЧКА  

FOOT TROOPER SPRAY – съставки, мнения, форум, цена, къде да купя, производител – Унгария

Foot Trooper Spray - съставки, мнения, форум, цена, къде да купя, производител - УнгарияГъбичките по ноктите на Foot Trooper, наречени онихомикоза, са много често срещано заболяване сред населението: засягат около 10% от французите. Това е особено често срещано в тази тема, засягащо до 30% от хората над 70-годишна възраст. Въпреки че е грозен, през повечето време не е опасен. В допълнение, гъбичките по ноктите изчезват със съответните им гъбички по ноктите, независимо дали на краката или на ръцете, което се нарича онихомикоза.

Следователно микозата на ноктите на краката е част от дерматомикозата, точно както микозата на краката или скалпа. Следователно, гъбичните инфекции на ноктите се причиняват от текущи потребителски отзиви 2022 микроскопични кожни гъбички, гъбички, дрожди или плесени. Гъбичките по ноктите засягат предимно краката, особено големия пръст. При гъбичките по ноктите причината са предимно кожните гъбички. Може също да се предаде и не е необичайно цялото семейство да бъде засегнато.

Foot Trooper спрей, неговите съставки, как се използва, как действа, странични ефекти

Компонентите на Foot Trooper може да са вторични от микозата на стъпалото или ръката на спортиста. Онихомикозата е рядка при възрастни, около 10% от населението – и още повече при възрастните хора. Гъбичките влизат в нокътя между кожата и нокътя. Следователно, микозата на ноктите на краката започва, като атакува тъканта около нокътя, а след това и самия нокът.

Много други атаки на онихомикоза могат да бъдат объркани с онихомикоза, така че симптомите трябва да бъдат правилно идентифицирани и проби. Ако ноктите ми изглеждат по определен начин, това не означава непременно, че имам гъбички по ноктите.

Според проучвания само 18-50% от онихопатиите се дължат на гъбични инфекции. Други причини могат да бъдат травма, други кожни или общи проблеми и псориазис. Тъй като гъбичките по ноктите обикновено започват около нокътя, тъканта може да е зачервена, подута и болезнена. Може също да изтече бистра течност. Когато гъбичките достигнат нокътя, може да забележите:

На единия ръб: жълто петно, което представлява компонентите, които постепенно се разпространяват, преди да кондензират. Цветът на ноктите се променя и става бял. Нокътят се деформира и след това се отделя. Има и други клинични форми на гъбички по ноктите. Тогава се забелязва, че под повърхността на нокътя кожата ми започва да се лющи с бяло повърхностно образувание на онихомикоза. Има имунологични и генетични фактори, които предразполагат към гъбички по ноктите, но те са по-рядко срещани.

Всъщност това, което причинява онихомикоза, зависи преди всичко от околната среда и начина на живот. Следователно, вие сте изложени на по-голям риск, ако… Основно практикуване на спортни дейности, особено плуване, бягане или бойни спортове. Упражняване на физическа професия и/или спасител, миньор, военен във влажна среда. Винаги нося затворени обувки и се потя много в тях. ПОРЪЧКА

 

От пресконференцията с Василка Димитрова, лекар в град Варна и региона: „Гъбичките по ноктите проникват в кръвта и вътрешните органи, като започват процеса на сепсис и унищожават тялото ви. Смъртността от гъбички по ноктите в България е една от най-високите в света. Всеки заразен с гъбичната инфекция умира в период от 1 до 3 години, доказано!”

 

Ексклузивно интервю за изданието на Градско списание с Василка Димитрова, лекар в град Варна.

Защо гъбичките по ноктите убиват и как да спасим живота си, ако ноктите започват да пожълтяват и страдате от гъбички?

Защо мислите, че гъбичките по ноктите са опасна болест?

Знаете ли колко хора загубиха живота си през 2021? В нашия регион 55 000 души са починали миналата година. От тях повече от 31 000 заради гъбички на ноктите. Това е повече от половината. Гъбичките по ноктите влияят не само на ноктите. Чрез тъканите на стъпалото проникват в кръвта и се разпространяват в цялото тяло. Гъбичките буквално унищожават тялото отвътре, упражнявайки огромен натиск върху всички органи. Спорите се установяват във вътрешните органи и започват постепенно да се размножават там, причинявайки щети. Започва микоза на вътрешните органи. Това означава, че всеки заразен човек реално гние отвътре. Във всеки един момент сърцето може да откаже, да се спука съд в мозъка, да се появи рак на черния дроб или бъбречна недостатъчност. Никой с гъбички не е в безопасност. Всяко отслабване на имунната система вследствие на обикновена настинка, прекомерно натоварване на работното време или нервно напрежение може да доведе до внезапна смърт.

Ето защо смятам гъбичките на ноктите за изключително опасно заболяване, което в момента е една от водещите причини за смъртността в сравнение с всички болести в България. Всеки е чувал за рак и онкология, но нека признаем, ракът се проявява при 3-4% от хората, а гъбичките по ноктите след 25 и 75 годишна възраст са практически у всеки втори.

Защо лекарите не могат да се справят с болестта? Вие трябва да спасявате хората.

Първо, хората често просто не ходят на лекар заради гъбички по ноктите, защото вярват, че това не е опасно заболяване. И ако отидат, това става когато когато вече положението е нетърпимо, например вече са налице проблеми с крака или пръстите. Предписват им нещо си, става им малко по-добре и те пак изчезват, докато отново не се влоши положението. Но за да се излекуват гъбичките, трябва да се лекуват упорито. Освен това малко хора разбират какви последствия може да има гъбичната инфекция и какво може да направи с вашите вътрешни органи. Справят се с външните проявления, колкото могат. Но това няма да помогне да се спасите от летален изход. Все още има опасност от летален изход.

 

Един от най-типичните видове гъбички по ноктите:
 

ПОКАЖИ СНИМКИ

 

Гъбичната инфекция води до тъканна некроза, при което почти се стига до ампутация:
 

ПОКАЖИ СНИМКИ

 

Гъбичките разяждат меките тъкани в човешкия организъм:
 

ПОКАЖИ СНИМКИ

 

Бял дроб, разяден от гъбичките отвътре:
 

ПОКАЖИ СНИМКИ

Второ, има ужасен недостиг на персонал в клиниките. Как да се справят миколозите, ако в целия регион 37% от местата не са заети? А от тези, които работят, половината са с купени дипломи и изобщо е опасно те да работят с хора. Понякога предписват такова лечение, че би било по-добре за човек да почива у дома.

Да не би недостигът на нормални лекари да води до такава смъртност от гъбички?

Не само. Имаме остър недостиг на нормални лекарства. Аптеките продават всичко освен онова, което наистина може да помогне. Или стари лекарства, които не могат нищо да направят, или нови измишльотини, които са скъпи, но не помагат. И отново, младите докторчета гледат да изписват каквото си поискат. Често има такива лекарства, които могат временно и да помогнат, но в същото време да ударят черния дроб или стомаха, така че последствията могат да бъдат ужасни. Повечето лекарства за лечение на гъбички не лекуват реално, а само помагат козметично.

Всичко води до това. Хората не се лекуват и умират от гъбички по ноктите и вътрешна инфекция на кръвта и органите. Разбира се, има и частни медицински центрове. Но там работят същите лекари – от държавните болници. И то от последните випуски, точно онези, които нищо реално не могат да помогнат в лечението на хората. Единствената им задача в частния медицински център е да изцедят максимално много пари от човека. Задачата да помогнат и лекуват не е на дневен ред.

Какво трябва да правят хората, които имат гъбички по ноктите? Да чакат смъртта? Вие сте опитен лекар, щом знаете, че има такъв проблем, трябва да бъде решен по някакъв начин!

Разбира се, че не седя бездейно. Но проблемът с персонала не може да се реши току така. Не всичко зависи от мен, зависи и от работата на медицинските университети. Аз не мога сама да подготвям новите лекари. Затова няма да има бързо решение на този проблем. Освен това, тази ситуация е не само при нас. Общувам с колегите от съседните региони, почти навсякъде е същото.

Но има и лъч надежда в борбата за живота на хората. Успях да получа нов препарат, който може напълно да излекува гъбичките на ноктите и да ги отстрани от тялото. Програмата ще стартира във втората половина на 2024. Но всички нуждаещи се могат да го получат сега, много преди да стане достъпен в клиниките и аптеките.

А защо мислите, че ще промени нещата?

Той напълно лекува гъбичките по ноктите, премахва външните прояви и напълно прочиства тялото. Още от първите дни на прием на препарата, заплахата за живота на заразените е напълно отстранена. Достатъчно е човек да прилага продукта и вече е извън рисковата зона. Кръвта и вътрешните органи се изчистват, спира се процеса на некроза и сепсис, гъбичките в организма се унищожават напълно. Изчезва заплахата от внезапна смърт.

По мое мнение, този препарат ще спаси хиляди. Най-важното е да не се отлага лечението!

Що за продукт е това? Къде е тайната на ефективността му?

Това е Foot Trooperhttps://uhec384599uh.axdsz.pro/?target=-7EBNQCgQAAAemowIDSIoABQEBEREKEQkKEQ1CEQ0SAAF_YWRjb21ibwEx – един от най-новите български препарати. Създаването на препарата е плод на усилията на научни специалисти в България. Тайната на неговата ефективност е в комбинираното и ефективно въздействие върху човешкото тяло. Единствената причина за оцеляването на гъбичките по ноктите е в трудността те да бъдат унищожени напълно. Най-често успяват да се скрият по стъпалото или във вътрешните органи, след което се появяват пак и пак въпреки лечението на ноктите. В същото време имунната система на организма не е в състояние да се справи сама. Максималното, което може да постигне, е да инхибира развитието на гъбичната инфекция. А всяко отслабване на имунната система води до бърз растеж на гъбичките, микоза и смърт.

Foot Trooper образува специални антитела в тъканите, които влияят на гъбичките и ги унищожават изцяло. Благодарение на това човешкото тяло се прочиства напълно от гъбичките. Освен това стимулира производството на антитела в бъдеще. Употребата на препарата позволява значително да се увеличи устойчивостта на организма към гъбичките. И е много вероятно никога повече да не настъпи заразяване. След един курс на лечение Foot Trooper изцяло изчиства заразената повърхност от гъбичната инфекция, като така предотвратява всякаква опасност от усложнения.


Защо Foot Trooper е по-ефективен от други добре известни противогъбични средства, продавани в аптеките?

Известно е, че гъбичните инфекции са живи организми и те също се адаптират към условията на околната среда като всеки жив организъм. Абсолютно повечето противогъбични средства са разработени преди 15-20 години и през този период гъбичните инфекции са развили собствен имунитет към повечето противогъбични средства. Foot Trooper е напълно ново средство – то е разработено, като е взето впредвид изследването на патогенезата на повече от 6000 различни щама на гъбички и поради уникалната си най-нова формула унищожава напълно гъбичките както отвън, по ноктите и кожата, така и вътре в тялото и води до пълно изчистване.

Ефективността на средството беше доказана от проучвания, проведени от нашия център с участието на доброволци, използвайки различни популярни средства за лечение на гъбички, резултатите потвърдиха високата ефективност на Foot Trooper.

Foot Trooper напълно неутрализира инфекцията и в същото време разгражда гъбичните частици, намиращи се в кръвта и вътрешните органи. Това ви позволява да спрете процеса на инфекция вътре в тялото, като му позволява да се възстанови. Елиминират се всички налични в тялото огнища на инфекция. В резултат на това човек се изчиства напълно от гъбичната инфекция и се връща към нормалното си състояние. Освен това, след курса на лечение се изгражда имунитет към гъбичките, тоест няма риск да се заразите отново.

Препаратът има мащабен ефект върху тялото:

1. Дезинфекцира и разрушава структурата на гъбичната инфекция

2. Предотвратява размножаването и растежа на болестотворната микрофлора

3. Нормализира работата на имунната система, помага за лечението на хроничните гъбични заболявания

4. Изчиства кръвта и лимфата

5. Предотвратява дисфункция на щитовидната жлеза и яйчниците

6. Възстановява чернодробната и бъбречната функция

7. Поддържа имунитета и предотвратява нарушаването на имунната система

Има ли противопоказания? И защо препаратът се продава на намалена цена?

Няма никакви противопоказания. Съставът на Foot Trooper  е разработен така, че да не предизвиква алергични реакции. Може да се използва дори ако сте алергични към други лекарства.

Що се отнася до втория въпрос, както казах, препаратът е разработка на Института по здравеопазване в София. И реално собственик на формулата е институтът. Производството сега зависи от капацитета на Института по здраве и започва да се разширява. Естествено, ако собственикът на Foot Trooper беше фармацевтична компания, продуктът щеше да се продава значително по-скъпо. Но в този случай, собственикът е институт към БАН и затова Foot Trooper се продава с отстъпка. Разходите по производство се изплащат от бюджета, а хората могат да си купят препарата на производствена цена.

Предполага се, че продажбата на Foot Trooper с отстъпка ще започне едва във втората половина на 2024. Но аз успях да се договоря с властите и да осигуря още финансиране от нашия бюджет. Благодарение на това сега хората могат да го купят с намаление и да спасят живота си. Всички складови наличности Foot Trooper вече са резервирани.

Как хората могат да получат Foot Trooper? Трябва ли да предоставят рецепта или документ за самоличност?

Всичко, което се изисква, е да живеете в нашия регион и да сте на възраст над 30 години. Foot Trooper се изпраща директно от склада и се доставя по куриер. Смятаме, че не е продуктивна идея да го транспортираме до региона и да организираме продажбата му на някакъв адрес, с дълги опашки и чакане. Пациентите с гъбички и така страдат всеки ден, няма нужда да ги принуждаваме да стоят на опашка и да изпитват стрес. Получаването на средството е много просто – познайте зад коя врата е 50% намаление оставяте заявка с вашите контакти – име и телефон, изчаквате обаждане, нашият специалист ще избере необходимия курс на лечение, посочвате адреса и удобно време за доставка. След това получавате пратката си на домашен адрес.

Необходимо е да оставите заявка на страницата, която е създадена за нашия регион. Както казах, трябва само да въведете вашето име и телефонен номер. Аз лично гарантирам, че всички, които оставят заявка, определено ще имат възможност да закупят средството с 50% отстъпка от 79 ЛВ.


Добавено на 30.03.2024 Запасите от Foot Trooper приключват, поради което сме принудени да ограничим продължителността на отстъпката до 06.04.2024 (включително).

По искане на Василка Димитрова, осттавяме тегленето, за да оставите заявка за Foot Trooper:

Участвайте в тегленето и получете отстъпка при покупка на Foot Trooper до 50%.

ПОЗНАЙТЕ ЗАД КОЯ ВРАТА Е 50% НАМАЛЕНИЕ

194 коментара за днес
Елена Радоева

Имах малко гъбички по ноктите. Имах и изчезнаха… за един месец всичко изчезна! Благодаря!

Елеонора Колоева

Подкрепям! Получих Foot Trooper, започнах да го използвам, вече има ефект върху кожата около ноктите!

Снежанка Дончева

Толкова съм благодарна за информацията за това средство. Отдавна търся нещо подобно. Очаквам с нетърпение пратката! Благодаря ви!

Росен Петров

Д-р Василка Димитрова, благодаря Ви! Опитах го, олекна ми. Нека да видим как ще е след една седмица. Рано е да казвам, ще пиша по-късно за резултатите. Но външно ноктите вече се променят към по-добро. Така че мисля, че всичко ще е наред!

Василка Димитрова

Росен, не се притеснявайте и продължете да използвате Foot Trooper. Основното е да следвате инструкциите за употреба на лекарството.

С уважение, Василка

Иван Славов

Хора, помогнете! Писна ми от гъбички, нищо не ми помага. Дискомфортът и болката не ми дават мира. Просто не знам какво да правя. Периодично използвам различни продукти, но те не помагат 🙁

Чавдар Вълков

Иване, вземи Foot Trooper, няма да съжаляваш, още повече с 50% отстъпка. Аз самия имах проблеми, поради гъбички започна поражението на тъканите на краката, станах като зеленчук, вече бях се отказал. Благодаря на майка ми, че намери Foot Trooper и ме принуди да го използвам. Между другото, купавах го преди един месец, без никаква отстъпка (а цената беше прилична, почти 79 ЛВ за 1 опаковка). Остана малко повече от седмица от месечния курс, подрязвам старите нокти с гъбички с ножица, остана още малко на палеца, на останалите вече нямам! През останалата част от седмицата просто трябва да изчезнат и от палеца. Преди това използвах много средства, но нищо не ми помогна.

Цвети Тонева

Как да поръчам Foot Trooper?

Митко Трайков

Цвети, ето линка към тегленето Foot Trooper, но ви препоръчвам да побързате, докато действа промоцията. Лично на мен ми помогна.

Цвети Тонева

Митко, да, благодаря, вече го поръчах, оставих заявка. Но можете ли да кажете колко време отнема доставката?

Митко Трайков

Цвети, около 2-4 дни)

Мария Терзиева

Просто невероятно лекарство, препоръчвам го на всички, толкова ми писна от тези гъбички вече, нито на плаж мога да отида, нито да нося отворени обувки. Но след като използвах Foot Trooper в продължение на шест седмици, ми олекна и сега от гъбичките няма и следа.

Марио Пешев

Мария, наистина ли резултатът е толкова ефективен? Вероятно си струва да го поръчам.

Мирчо Чакъров

Това е много добро средство, съпругата ми и аз го използвахме, след като тази инфекция влезе в къщата ни. Семейната терапия беше отлична, гъбичките изчезнаха и при двама ни и не се появиха отново. Сега, без да се срамуваме ходим на басейн и сауна.

Николай Донев

Виждам, че не само аз имам такива проблеми, но благодаря на Бога, че попаднах на Foot Trooper преди два месеца, който ме спаси от гъбички, толкова бързо, както не можа да направи това нито едно лекарство или мехлем.

Радост Петрушева

Кажете хора, средството наистина ли помага? От лекарства и лекари няма никаква полза

Елена Кътева

Радост, да, без съмнение. Ефектът е много силен и най-важното е, че средството е напълно естествено. Затова побързайте да поръчате сега с 50% отстъпка! Foot Trooper помогна на свекърва ми напълно да се отърве от гъбички по ноктите на краката само за 3 месеца.

Надка Валева

Благодаря, Foot Trooper ми помогна много бързо! Поръчах го на официалния уебсайт на производителя! Не отлагайте лечението, по-добре е сега да се отървете от тези проблеми с гъбичките, отколкото да разберете, че си отивате заради подобни глупости.

Краси Ботрушарова

Благодаря ви, д-р Димитрова. Ако не бяхте Вие, тогава не бих повярвала в ефективността на продукта! Ноктите ми бяха чупливи и изпитвах болка, опитвах да се лекувам със специален лак, пиех хапчета. Лакът ми помогна само временно. Сега използвам Foot Trooper, резултатът е супер. Използвам го вече 5 седмици, но реших да приключа дву месечния курс!

И пратката пристигна много бързо.

Василка Димитрова

Краси, няма нужда да ми благодарите. По-добре ми кажете, моля, с какви средства опитвахте да лекувате гъбичките преди Foot Trooper?

С уважение, Василка

Краси Ботрушарова

Д-р Димитрова, Екзодерил, Ламизил и някакъв вид лак. Нищо не ми помогна…

 

Василка Димитрова

Краси, разбрах, благодаря.

С уважение, Василка

Маргарита Троева

Резултатът просто надхвърли очакванията ми. Всички гъбички по ноктите на ръцете изчезнаха за два-три месеца! Поръчах още няколко опаковки на приятелките си.

Генка Соколова
Съпругът ми страда от гъбички от 3 години, това е някакъв кошмар, ноктите му са пожълтели и дори не мога да опиша миризмата. Първо използвахме някакви капки, после някакъв лак, не помня каква марка беше, съпругът ми просто се ядоса, защото нищо не помога. Опитахме Foot Trooper по съвет на една моя приятелка и резултатите бяха видими само след 3 седмици. Жалко е, че преди не се предлагаше с 50% отстъпка.
Ваня Маринова
При наш приятел в частна аптека една опаковка Foot Trooper струва почти 120 ЛВ, един курс на лечение като цяло излиза около 600 ЛВ, така че не посмях да го купя, жал ми беше да давам толкова пари. И тук видях, че има отстъпка и веднага поръчах.
Гъбичките намаляват с всеки изминал ден.
Василка Димитрова

Ваня, все пак аптеките също се опитват да го продават. Кощунство е толкова да печелят от хората. Сега ще проверяваме къде и на кого изпращаме продукта.

С уважение, Василка

Алекси Андонов
Моите резултати. Не забравяйте да режете ноктите си!
Мишо Евтимов
В продължение на няколко десетилетия се опитвах да излекувам гъбичките и всичко беше напразно. Реших да опитам Foot Trooper, за които тук говори лекарят, всичко изчезна за един месец. И въпросът е, къде беше преди?
Василка Димитрова

Мишо, тук, уви, нищо не може да се направи. Трябваше много време, за да се разработи толкова ефективно лекарство, бяха инвестирани много пари. Но след толкова време хората могат бързо да се отърват от проблемите с гъбичките.

С уважение, Василка

Йорданка Райчева
Прочетох статията и веднага реших да поръчам и да опитам. Факт е, че обикновените лекарства ми помагаха за кратко време – гъбичките, както ми казаха, трудно се лекуват. Сега пиша за резултатите. Foot Trooper пристигна много бързо. Благодаря ви много, сега поне мога да водя нормален живот!
Румяна Чонева
Хора, кажете ми къде може да се поръча? В аптеките такова лекарство не се продава, страх ме е да го поръчвам от интернет. Не бих искала да попадна на фалшификат, както разбирам няма да има никаква полза.
Василка Димитрова

За пореден път повтарям, че Foot Trooper може да се поръча САМО на официален тегленето за поръчка! Специално в рамките на програмата имате възможност да получите средството с 50% отстъпка, но промоцията няма да продължи дълго, затова побързайте с поръчката!
Моля ви, пазете се от фалшификати.

С уважение, Василка

 


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *