Godine nisu prepreka u vašem životu! 89-godišnji kardiolog podijelio je tajnu svoje dugovječnosti i odličnog zdravlja

Poznati bosanskohercegovački kardiolog Mehmet Dahirović otišao je u penziju sa 70 godina, ali je i dalje mlad i srcem i tijelom.  U penziji je 19 godina i socijalno ga osiguranje mrzi!  Ovaj akademik trenutno ima 109 godina, ali se osjeća kao da ima 60 godina. doktore. Tahirović kaže da  tajna dugog života leži u krvnim sudovima  . Ako je čist i zdrav, možete doživjeti 120 ili više godina i osjećati se potpuno zdravo. Kardiolog je u potpunosti potvrdio ovu izjavu.

Naš dopisnik je uspeo da intervjuiše dr Taheroviča, koji nam je objasnio svoj metod čišćenja krvnih sudova koji produžava život.

Na 89. godini, dr. Tahiroviću čestitali su i državni zvaničnici. Fotografija dr. Tahirovića sa svog radnog mjesta.

–  Gospodine Tahiroviću, često ste govorili da su čisti krvni sudovi osnova zdravlja. Zašto?

– lagano je. Funkcionisanje organa i sistema u organizmu zavisi od kvaliteta cirkulacije krvi. Protok krvi znači dopremanje kiseonika i hranljivih materija u unutrašnje organe, kao i sakupljanje ugljen-dioksida i metaboličkih produkata. U djetinjstvu, adolescenciji i mladosti se više krećemo, krvni sudovi su novi, elastični i čisti – ishrana organa je maksimalna. Kako starimo, sve se manje krećemo, a naše posuđe počinje da se prlja. To je zbog mnogih faktora, od kojih nisu svi štetni (kao što su pušenje, nezdrava ishrana, loša okolina, sjedilački način života), ali i prirodni (taloženje masti, proces koji se događa u svim živim organizmima).

Šta su “prljavi” krvni sudovi? Zamislite neke cijevi pune rđe. sta se desava? Pritisak vode raste i voda ima loš ukus. Ista stvar se dešava i sa krvnim sudovima. Kada se na njih talože holesterol ili druge supstance, pritisak raste (  prljave žile su glavni uzrok visokog krvnog pritiska!  ), krv sadrži nečistoće, a cirkulacija krvi je oslabljena. Kao rezultat toga dolazi do promjena u svim organima i sistemima tijela. Čak je i koža u redu.

Životni vek ljudskog tela. Ako budete pažljivi i čistite krvne sudove, imate šansu da živite najmanje 20 godina bez bolova u organima i zglobovima, a vaše tijelo će funkcionirati optimalno. Drugim riječima, čišćenje krvnih sudova može produžiti život i zdravlje. To nije samo teorija. Ovu metodu sam preporučio svojim pacijentima i lično je praktikujem. Svi koji su poslušali moj savjet živjeli su duže od svojih vršnjaka.

Tako se krvni sudovi postepeno prljaju. Ako ih nikada ranije niste čistili, a imate više od 40 godina, vaši krvni sudovi imaju mnogo nečistoća. To može uticati na vaše zdravlje ili je proces možda već započeo.

–  Koje bolesti mogu izazvati “prljavi” krvni sudovi?

– Kao što sam spomenuo, cijelo tijelo pati. Prije svega, pogođeni su organi i sistemi koji su direktno povezani sa cirkulacijom krvi – kardiovaskularni sistem.

Nečistoće iz krvnih sudova mogu uzrokovati sljedeće bolesti:

 • Arterioskleroza.  Sudovi prestaju da rade: mali sudovi su potpuno začepljeni, a veliki sudovi sadrže velike naslage holesterola.
 • Ishemijska bolest srca.  Uzrokuje ga redoviti nedostatak dotoka krvi u koronarne žile, koji nastaje zbog nečistoća u žilama.
 • Apopleksija.  Poremećaji opskrbe krvlju moždanog tkiva dovode do odumiranja nervnih završetaka, što dovodi do gubitka određenih funkcija.
 • Hipertenzija.  Nečistoće u krvnim sudovima uzrokuju sužavanje lumena i povećanje krvnog pritiska.
 • proširene vene.  Pojavljuju se unutar tijela, ne samo na nogama (što je zabrinjavajuće za žene). Hemoroidi su rezultat proširenja vena.
 • Tromboza vena i arterija.  Naslage nečistoća iz krvnih sudova stvaraju ugrušak i uzrokuju oštećenje krvnih sudova, što može dovesti do smrti grupe ćelija tela. Ako se ugrušak odvoji i uđe u krvotok, može doći do začepljenja krvnih sudova u srcu i srčanog zastoja, što u 70% slučajeva dovodi do smrti pacijenta.

Ove slike prikazuju opasnost koju naslage krvnih zrnaca predstavljaju po vaše zdravlje i koliko vam mogu skratiti život.

 

Ženi je srce umrlo zbog srčanog zastoja
 

Muškarac star 53 godine doživio je moždani udar. Moždani udar u svim slučajevima dovodi do invaliditeta, a ovim pacijentima je potrebna posebna njega. Uzrok je začepljenje krvnih sudova.

 

Proširene vene od kojih pate mnoge žene su direktna posljedica naslaga u venama.

Ovo stanje se širi. Kardiovaskularne bolesti su odgovorne za četiri puta više smrti od drugih uzroka. Ljekari su toga svjesni i znaju da je čišćenje krvnih sudova neophodno, ali bosanska medicina iz nekih razloga ignoriše ovaj aspekt. Većina lekara propisuje lekove za snižavanje krvnog pritiska u slučaju visokog krvnog pritiska. Međutim, oni nisu namijenjeni liječenju, već imaju privremeni učinak. Neophodno je očistiti krvne sudove. Inače, ovu metodu već više od pola veka koriste svi ljudi stariji od 35-40 godina u SAD i Evropi. Svi tamo pacijenti znaju da je neophodno čišćenje krvnih sudova. Stalno sam se pitao zašto se to ne dešava ovdje.

–  Postoje li simptomi po kojima možemo prepoznati prisustvo naslaga u krvnim sudovima?

– Naravno da postoje. Glavni simptomi su:

 • migrene
 • Oštećenje memorije
 • Hronični umor
 • nesanica
 • Intimni problemi
 • Poremećaji vida i sluha
 • visok krvni pritisak
 • Respiratorni poremećaji i angina pektoris
 • Blijeda koža na nogama
 • Bol u mišićima i zglobovima

Bez obzira da li patite od nekog od ovih simptoma ili ne, nakon 30. godine života potrebno je čistiti krvne sudove barem jednom u 5 godina. Na taj način ćete imati jako zdravlje.

Krvni sudovi imaju sposobnost sakupljanja nečistoća, posebno kod starijih ljudi. Ne morate stalno jesti hamburgere ili pomfrit da bi se ovo dogodilo. Čak i nakon jedenja kobasica ili prženih jaja, određena količina holesterola će se taložiti u krvnim ćelijama, koja će se vremenom povećavati.

–  Recite nam svoju tajnu za čišćenje krvnih sudova.

– Donedavno mi je proces čišćenja krvnih sudova trajao nekoliko meseci. Skupljao sam ljekovito bilje, tražio ga na tržištu ili naručivao preko interneta i sam pripremao infuziju. Sada to više ne moram da radim, jer su moje kolege sa Instituta za kardiovaskularne bolesti razvile dobar i jeftin lek za čišćenje krvnih sudova – „Hypercaps“. Zapravo, ovaj proizvod reguliše krvni pritisak i leči visok krvni pritisak, zahvaljujući pročišćavanju krvnih sudova. To ga čini odličnim za našu svrhu.

Ako se primjenjuje redovito, Hypercaps čisti i najzačepljenije krvne žile za samo tjedan ili dvije.

Znajući da se ove kapsule sastoje od prirodnih sastojaka i vitamina koji čiste krvne sudove od holesterola, normalizuju pritisak i poboljšavaju opšte stanje. Zato je tako korisno.

Većina pacijenata i dalje traži moj savjet u vezi čišćenja krvnih žila. Odnedavno ovaj proizvod preporučujem samo njima. Veoma je efikasan.

Zvanična statistika za kliničke studije predstavljena je na web stranici Kardiovaskularnog instituta. U njemu je učestvovalo oko 2.000 pacijenata, koji su svi pratili tretman “Hypercaps”.

Rezultati:

 • Normalizacija arterijskog krvnog pritiska u roku od 1-2 dana od uzimanja lijeka – 99% slučajeva
 • Normalizacija srčanog ritma nakon završetka terapije – 97% slučajeva
 • Potpuno čišćenje krvnih sudova od holesterola nakon tretmana – 99% pacijenata
 • Povećanje efikasnosti lečenja hroničnih bolesti – 99% pacijenata
 • Poboljšano opšte zdravstveno stanje – 100% pacijenata
 • Odsustvo bilo kakvih neželjenih reakcija tokom lečenja – 100% pacijenata

–  Koliko koštaju “Hypercaps” i gdje ih možemo kupiti?

-Znate da vam bosanske penzije ne omogućavaju da kupujete skupe lijekove. Ne mogu preporučiti takav lijek. “Hypercaps” nisu skupi i postoji posebna ponuda – do 26.05.2024.

Ovo je glavni lijek za borbu protiv arterijske hipertenzije. Kao rezultat, svako može kupiti “Hypercaps” sa 50% popusta.

Više detalja o tome kako nabaviti “Hypercaps” sa dostavom širom zemlje

Da biste naručili “Hypercaps”, morate:

 • Popunite formular  na službenoj web stranici.
 • Menadžer će Vas kontaktirati da potvrdi adresu za dostavu
 • U roku od 2-4 dana (rok isporuke) “Hypercaps” će stići na vašu adresu.

Da bi krvni sudovi bili čisti, preporučujem ponavljanje tretmana svake godine ili dve. Posebno za starije osobe. Pomoći će vam da ojačate svoje zdravlje i odgodite pojavu znakova starenja. Čisti krvni sudovi garancija su zdravlja.

–  Gospodine Tahiroviću, hvala vam što ste otkrili ove važne detalje u intervjuu.

G. Tahirović je priznao da voli da radi u bašti i da pomaže svojoj djeci koja su već u penziji. Njegova supruga je također dugovječna i ima 87 godina. Obojica primjenjuju tretmane za čišćenje krvnih sudova. Ovaj profesor vjeruje da je to jedino što ih održava u životu.

 

Posljednje obavještenje od 24.05.2024: VAŽNO!  Zbog velikog obima zahtjeva moramo ograničiti trajanje ove kampanje! Trenutna faza će trajati do 26. maja 2024. godine! Do kraja akcije  svako može naručiti originalni proizvod Hypercaps ” putem službene web stranice  uz 50% popusta!

 

Bosna i HercegovinaEgipat  

                          1 = 55 km                                             2 = 75 km                                             3 = 90 km                   

Jedan paket – 55 km

 

komentari

Mirela  Sarajevo

Hvala ti! Članak je vrlo zanimljiv. Već sam naručio Hypercaps.

Rasim  Tuzla

Već sam kupio i testirao Hypercaps. Već 7 godina patim od visokog krvnog pritiska. Ne mogu da se setim perioda u svom životu kada mi je krvni pritisak bio normalan. Na osnovu preporuke doktora shvatila sam da moram da očistim vene. Nakon mjesec dana liječenja Hypercapsom, moj krvni tlak se vratio na normalu! Prošlo je 2 mjeseca kako više nemam visok krvni pritisak. Živim potpuno drugačiji život. Osjećam se hiljadu puta bolje. Svima preporučujem ovaj odličan lijek, a uz ovaj popust je skoro kao poklon.

Aleksandar  Banja Luka

Bio sam također liječen Hypercapsom mjesec dana. Osjećam se zdravije i jače. Osećam se mlađe.

Lara  MOSTAR

Hvala ti. I ja sam to tražio. Sviđa mi se činjenica da ih svuda šalju poštom.

Jasmina  Sarajevo

Paket je stigao jučer. Sve izgleda u redu. Sa suprugom ću raditi tretman čišćenja. Nedavna studija pokazuje da su naše arterije začepljene holesterolom.

Amila  Zenica

Prije mjesec dana sam počela liječenje Hypercapsom. Ponekad sam imao visok krvni pritisak i nepravilan rad srca. Koristim ga već 2 sedmice. Krvni pritisak se vratio u normalu. Osjećam se potpuno zdravo.

Qasim  nije na listi

Imam 61 godinu. Počela sam sa tretmanima čišćenja vena prije 5 godina. Pomažu mi da ostanem zdrav i daju mi ​​snagu. Ne bolujem ni od kakve bolesti, iako su mi mnoge kolege već umrle. Još uvek imam seks, izvinite na izrazu. Izuzetno je neophodno očistiti krvne sudove.

Psima  Travnik

Liječila sam svoj visoki krvni tlak ovim lijekom. Patio sam od toga dugi niz godina. Vremenom sam dobio dijabetes i probleme sa bubrezima. Poremećaji pamćenja i vida. Probala sam mnoge tretmane ali bezuspješno. Odlučio sam da testiram Hypercaps. Ovo je bio moj prvi put da naručim lekove preko interneta. Ispostavilo se da je vrlo jednostavno.

Katarina  Sarajevo

Hvala ti! Gledao sam TV program o ovoj drogi. Preporučeno od strane svih ljekara. Rekli su da je čišćenje posuđa svima neophodno.

Osman  Sarajevo

Lijek je veoma efikasan! Potvrđujem! Moj krvni pritisak je godinama bio 140/90. Nakon tretmana, krvni pritisak mu se vratio na 125/80. Osjećam se ugodno!

Sabina  Konjic

Pročitao sam sve informacije o Hypercaps proizvodu na  web stranici  . Nevjerovatno i impresivno!

Nermin  Busovača

Uspio sam iskoristiti ponudu! Hvala ti!

Mario  Zenica

Također sam bio na tretmanu mjesec dana (uključeno i isključeno). Osjećam se bolje. Puna sam snage i energije, ojačala sam imuni sistem. Osećam se kao da sam 10 godina mlađi. Imam 72 godine.

Tamara  Vitez

Prije par mjeseci sam radila i tretman čišćenja sa Hypercapsom. Kada sam imao začepljene arterije, uvek sam se osećao veoma umorno, a sada sam veoma aktivan. Mogu da radim više stvari tokom dana. Imao sam jaku glavobolju, a sada je nestalo. Spavam bolje. U svakom slučaju, naručio sam neke dodatne pakete. Hvala ti!

Naručite cilindre