Възрастта не е пречка за добър живот! 109-годишен кардиолог сподели тайната на своето дълголетие и отлично здраве

Професор д-р Цветков, един от най-известните кардиолози, се пенсионира на 70 години.  Той е пенсионер от 39 години, а пенсионната система вече го мрази!  Този академик сега е на 109 години, но се чувства като на 60.Д-р Цветков казва, че  тайната на дълголетието се крие в кръвоносните съдове  . Ако вените и артериите са чисти и здрави, човек може да живее 120 години или повече и да се чувства здрав. Този кардиолог е живо потвърждение на това твърдение.

Нашият кореспондент успя да интервюира д-р Цветков, който обясни своя метод за удължаване на живота, основан на прочистване на кръвоносните съдове.

На 109 години доктор Цветков получи държавно признание. Това е снимка от работното място на д-р Цветков.

–  Д-р Цветков Често казвате, че кръвообращението е в основата на доброто здраве. Защо?

– Обяснението е много просто. Функционирането на органите и системите в тялото зависи от качеството на кръвообращението. Циркулацията означава доставяне на кислород и хранителни вещества до вътрешните органи, както и елиминиране на въглероден диоксид и метаболитни отпадъчни продукти. В детството, юношеството и младостта се движим повече, кръвоносните съдове са млади, еластични и чисти – хранителните вещества в органите са в изобилие. С напредването на възрастта започваме да се движим по-малко и кръвоносните ни съдове се запушват. Това се дължи на много фактори, някои от които са вредни (като тютюнопушене, нездравословно хранене, лоши условия на околната среда, заседнал начин на живот), а други са естествени (отлагане на мазнини – процес, който протича във всички живи организми).

Какво означава “замърсени” кръвоносни съдове? Представете си, че водопроводните тръби са пълни с ръжда. Какво се случва? Налягането на водата се повишава и водата има лош вкус. Същото се случва и с кръвоносните съдове. Когато по стените им се натрупат холестерол и други вещества, налягането се повишава (  замърсените кръвоносни съдове са основната причина за високо кръвно налягане!  ), кръвта се насища с примеси и кръвообращението се нарушава. В крайна сметка настъпват промени във всички органи и системи на тялото. Дори върху кожата.

Продължителността на живота на човешкото тяло. Ако се грижите и почиствате кръвоносните си съдове, можете да живеете поне 20 години без заболявания на органите и ставите и тялото ви ще функционира перфектно. С други думи, почистването на кръвоносните съдове може да удължи живота и здравето ви. Това не е само теория. Препоръчвал съм този метод на пациентите си и го практикувам сам. Тези, които се вслушаха в съвета ми, надживяха връстниците си.

Това постепенно води до замърсяване на кръвоносните съдове. Ако никога не сте почиствали вените и артериите си и сте на възраст над 40 години, кръвта ви съдържа много примеси. Това може да повлияе негативно на вашето здраве и този процес вече е започнал.

–  Какви заболявания могат да бъдат причинени от запушени кръвоносни съдове?

– Както вече споменах, цялото тяло страда. На първо място се засягат органи и системи, пряко свързани с кръвообращението – сърдечно-съдовата система.

Отлаганията в кръвоносните съдове могат да причинят следните заболявания:

 • Атеросклероза:  Вашите кръвоносни съдове спират да работят правилно: Малките кръвоносни съдове са напълно блокирани, а големите кръвоносни съдове съдържат големи плаки от холестерол.
 • Исхемична болест на сърцето.  Има липса на кръвен поток в коронарните артерии, които са запушени с примеси.
 • Инсулт:  Нарушенията на притока на кръв към мозъчната тъкан водят до смърт на нервни окончания, което води до загуба на определени функции.
 • Хипертензивните плаки  в кръвоносните съдове ги карат да се стесняват, като по този начин повишават кръвното налягане.
 • Разширените вени се появяват  по цялото тяло, не само по краката (но там най-много притесняват жените). Хемороидите също са резултат от разширени вени.
 • Венозна и артериална тромбоза  Отлаганията на примеси във вените и артериите водят до образуване на кръвни съсиреци и водят до съдова некроза, причинявайки смъртта на група клетки в тялото. Ако съсирекът се откъсне и навлезе в кръвния поток, той може да блокира кръвоносен съд в сърцето, причинявайки сърдечен арест, който в 70% от случаите води до смърт на пациента.

Тези снимки показват колко вредни са отлаганията на кръвни клетки за здравето и колко съкращават живота.

Сърцето на жена, починала от инфаркт

53-годишен мъж получи инсулт. Инсултът води до инвалидизация във всички случаи и тези пациенти изискват специални грижи. Възниква поради запушване на кръвоносните съдове.


Разширените вени, от които страдат много жени, са пряк резултат от натрупването на плаки в кръвоносните съдове.

Това състояние се разпространява. Сърдечно-съдовите заболявания са причина за смъртност 4 пъти повече от други заболявания. Лекарите са наясно с това и знаят, че вените и артериите трябва да се прочистят, но българската медицина по някаква причина пренебрегва този аспект. При високо кръвно налягане повечето лекари предписват лекарства за понижаване на кръвното налягане. Той обаче не лекува, а има временен ефект. Кръвоносните съдове трябва да се почистят. Този метод се прилага в САЩ и Европа от всички хора над 35-40 години от половин век. Всички пациенти там са наясно с необходимостта от почистване на кръвоносните съдове. Все се питам защо това не се случва и у нас.

–  Има ли симптоми, които да ни подскажат, че има плаки по стените на кръвоносните съдове?

– Разбира се, че има. Основните симптоми са:

 • мигрена
 • Проблеми с паметта
 • Хронична умора
 • безсъние
 • Интимни проблеми
 • Лошо зрение и слух
 • високо кръвно налягане
 • Проблеми с дишането и ангина
 • Бледа кожа на краката
 • Мускулни и ставни болки

Независимо дали имате един или повече от тези симптоми, след 30-годишна възраст трябва да почистите кръвообращението си поне веднъж на всеки 5 години. Така ще се радвате на добро здраве.

Кръвоносните съдове са склонни да натрупват плака, особено при по-възрастните хора. Точно затова не трябва да ядете бургери и пържени картофи. След ядене на колбаси или пържени яйца в кръвните клетки се отлага известно количество холестерол, което се увеличава с времето.

–  Кажете ни вашата тайна за почистване на кръвоносните съдове.

– Доскоро процесът на почистване на кръвоносните съдове отнемаше няколко месеца. Събирах лечебни билки, търсих ги по пазарите или ги поръчвах онлайн и правех тинктури от тях. Сега вече не се налага да правя това, защото колегите от Института по сърдечно-съдови заболявания са измислили добър и евтин начин за почистване на вените и артериите –  хиперхолестеролемия  ! Всъщност този продукт регулира кръвното налягане и лекува високо кръвно налягане, като пречиства кръвоносните съдове. Инструментът е идеален за тази цел.

При редовен прием  Hypertea изчиства  и най-запушените кръвоносни съдове за една до две седмици.

Искам да подчертая, че този продукт не съдържа химикали, а само концентрирани екстракти от лечебни растения с пречистващо действие върху кръвните клетки. Това обяснява голямата полза за тялото.

Повечето пациенти продължават да ме питат за съвет относно прочистване на кръвоносните съдове. Напоследък горещо им препоръчвам този продукт. Много е ефективен.

Уебсайтът на Heart and Vascular Institute съдържа официална статистика за клинични изпитвания. Близо 2000 пациенти участваха и завършиха курса с  Hypertea  .

Резултати от тестовете:

 • Нормализиране на артериалното кръвно налягане 1-2 дни след началото на приема на продукта – в 99% от случаите
 • Нормализиране на сърдечния ритъм след курса – в 97% от случаите
 • Пълно почистване на кръвоносните съдове от холестерол след курса – при 99% от пациентите
 • Повишена ефективност на лечението на хронични заболявания – при 99% от пациентите
 • Подобрено общо здравословно състояние – при 100% от пациентите
 • Липса на странични ефекти по време на курса – 100% от пациентите

–  Колко струва Hypertea и от къде може да се купи ?

– Както знаете, пенсионерите не могат да си позволят скъпа козметика. Не препоръчвам такава подготовка.  Hypertea  не е скъп и се предлага сега като част от специална промоция – преди  09.06.2024 г.

Това е водещият продукт на компанията за борба с артериалната хипертония. Затова всеки може да закупи  Hypertea  с 50% отстъпка.

Повече подробности за това как да получите Hypertea с доставка в цялата страна

За да поискате  Hyperti  :

За да поддържате кръвоносните съдове чисти, препоръчвам да повтаряте курса на всеки 1-2 години. Това важи в голяма степен за възрастните хора. Курсът ще ви помогне да укрепите здравето си и да забавите признаците на стареене. Чистите кръвоносни съдове са гаранция за здраве.

–  Д-р Цветков, благодаря ви, че разкрихте тези ценни съвети за интервю.

В непринудения разговор д-р Цветков ни призна, че обича да работи в градината и да помага на децата си, които вече са в пенсионна възраст. Съпругата му също е висока, 99-годишна жена. И двамата имат процедури за почистване на артериите и вените. Лекторът смята, че това е единственото, което ги поддържа живи и здрави.

Актуализирано  на 06/07/2024: Важно!  Поради големия обем заявки, може да ограничим продължителността на тази кампания. Текущата фаза се променя до  09.06.2024 г.  включително. До изчерпване на количествата всеки желаещ може да поръча оригиналния  продукт Inka Protect  през официалния сайт  soy sky 50%.

БългарияЕгипетЕдин курс = 75 лв2 цикъла = 115лв.3 курса = 135 лв.4 курса = 150 лв.

150  лв.  75  лв

 50% 

 

 

коментари

Катя срещу  София  28.05.2024г

Благодаря ти! Много интересна статия. Вече поръчах Hypertea.

Явор  Карлово  29.05.2024г

Вече закупих и тествах  Hypertea  . От 7 години страдам от високо кръвно. Дори не мога да си спомня време, когато кръвното ми налягане е било нормално. По препоръка на лекаря реших да прочистя кръвоносните съдове. След едномесечен курс с  Hypertea  кръвното ми се нормализира! Минаха 2 месеца откакто вдигнах високо кръвно. Животът ми се промени. Чувствам се много по-добре. Препоръчвам този страхотен продукт на всички, а с тази отстъпка той е истински подарък.

Гроздан  Благоевград  30.05.2024г

 От месец използвам  Hypertea . Сега се чувствам по-силен, по-здрав и по-млад.

Бунка  Сфуджи  31.05.2024г

Благодаря ти. Поискано. Бих се радвал на доставка до всяка точка на страната, по пощата.

Стоян  София  01.06.2024г

Вчера получих пакета. Ето как изглежда продуктът. Жена ми и аз ще чистим заедно. Имахме тестове, които показват, че нашите кръвоносни съдове са запушени с холестеролни плаки.

Анна  Ямбул  02.06.2024г

Започнах да приемам  Hypertea  преди месец. Понякога имах високо кръвно и сърцето ми излизаше от ритъм. Използвам продукта от две седмици. Кръвното ми налягане се нормализира. Чувствам се здрав.

Константин  Добрич

03.06.2024 гАз съм на 61 години. Започнах процедури за съдово прочистване преди 5 години. Помага ми да съм активен и здрав. Изобщо не съм болен, а много от приятелите ми вече не са между живите. Съжалявам за тези подробности, но все още съм сексуално активен. Накратко, кръвоносните съдове трябва да се прочистят!

Ювка  Шумин  04.06.2024г

С това лечение се отървах от високото кръвно налягане, от което страдах дълги години. С времето развих диабет и проблеми с бъбреците. Паметта и зрението ми се влошиха. Ходих на какви ли не процедури, но без резултат. Тогава реших да пробвам  Hypertea  . За първи път поръчах нещо онлайн. Но се оказа много просто.

Жана  София  04.06.2024г

Благодаря ти! Гледах предаване за това лечение. Препоръчва се от всички лекари. Казаха, че всеки трябва да си чисти кръвоносните съдове.

Деляна  София  05.06.2024г

Това е много ефективен продукт! Потвърждавам! Кръвното ми налягане е 140/90 от години. Още след първия курс те станаха 125/80. Чувствам се удобно!

Светла  Царево  06.06.2024г

Прочетох всичко за  Hypertea  в  сайта им  . Невероятно и впечатляващо!

Джорджи С.  Кюстендил  07.06.2024г

Успях да се възползвам от надстройката! Благодаря ти!

Милен  Велко Търново  07.06.2024г

Използвах го един месец (включен и изключен). Аз се чувствам по-добре. Заредена съм със сили и енергия, засилих имунната си система. Чувствам се с 10 години по-млада. Аз съм на 72 години.

Джордан  Блевин  08.06.2024 г

Преди два месеца се подложих на прочистване с  Hypertea  . Когато кръвоносните ми съдове бяха запушени, се чувствах постоянно уморен, но сега съм пълен с енергия. Мога да свърша повече работа през деня. По-рано страдах от силно главоболие, а сега няма и следа от него. Спя по-добре. Всъщност поръчах повече пакети. Благодаря ти!

Поръчайте Hyperti с 50% отстъпка