Keto Guru ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2024

Περιγραφή:

Κeto-guru. Συμπλήρωμα διατροφής. Αποτελεσματικά αναβράζοντα δισκία για τους λάτρεις της κετο-δίαιτας. Μια μοναδική και ισορροπημένη σύνθεση βοηθά στην απώλεια βάρους και έχει θετική επίδραση στο σώμα σας. Μορφή συσκευασίας: πλαστικός σωλήνας (10 αναβράζοντα δισκία). Δραστικά συστατικά: L-γλουταμίνη, κάλιο, μαγνήσιο, βιταμίνη B1, B2, B3, B5, B6, B12 Τρόπος χρήσης: Οι ενήλικες λαμβάνουν 1 δισκίο την ημέρα κατά τη διάρκεια ή μετά το γεύμα. Αναμείξτε 1 δισκίο με 200 mL νερό μέχρι να διαλυθεί πλήρως.

ΟΧΙ τοπικές διασημότητες σε διαφημιστικά κείμενα (προσγειώσεις, προφορτώσεις και πανό)

Κάθε σελίδα προορισμού που προωθεί συμπληρώματα διατροφής πρέπει να περιέχει τις ακόλουθες υποσημειώσεις:
*Αυτή η διαφήμιση βασίζεται σε φαντασία και οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικούς ανθρώπους, μέρη ή γεγονότα είναι καθαρά συμπτωματική.
*Το προϊόν που διαφημίζεται είναι συμπλήρωμα διατροφής. Τα συμπληρώματα διατροφής είναι προϊόντα που προορίζονται να συμπληρώσουν τη δίαιτα. Δεν είναι φάρμακα και δεν προορίζονται για τη θεραπεία, τη διάγνωση, τον μετριασμό, την πρόληψη ή τη θεραπεία ασθενειών.
Απαγορεύεται:
– Απαγορεύεται κάθε είδους αναφορά ιατρών/υγειονομικών, ιατρικών εγκαταστάσεων, ασθενών και των σχολίων τους.
– οι εικόνες ανθρώπων που μπορεί να μοιάζουν με ιατρικό εργαζόμενο.
– οι δηλώσεις που δυσφημούν την παραδοσιακή ιατρική και τα αλλοπαθητικά φάρμακα.
– απόδοση στα συμπληρώματα διατροφής της ιδιότητας πρόληψης, θεραπείας ή θεραπείας μιας ανθρώπινης ασθένειας ή αναφορά σε τέτοιες ιδιότητες·
– συμπεριλάβετε άμεσες δηλώσεις ή υποδηλώστε ότι μια ποικίλη και ισορροπημένη διατροφή δεν μπορεί να παρέχει επαρκείς ποσότητες θρεπτικών συστατικών γενικά. Τα συμπληρώματα διατροφής χορηγούνται για τη διατήρηση της υγείας, για την προώθηση της ανάπτυξης και της ανάπτυξης του οργανισμού.
– για να εγγυηθεί ένα αποτέλεσμα
– να εγγυηθεί την απουσία παρενεργειών .

Η κυκλοφορία Tik-tok δεν είναι αποδεκτή!!

Υπουργείο Υγείας: Μια καινοτόμος λύση για την απώλεια βάρους. Χάστε 15 κιλά σε 4 εβδομάδες χωρίς χημικά, νηστεία ή άσκηση.

02.05.2024

Δρ. Yaqoob Idris, πιστοποιημένος από το διοικητικό συμβούλιο

Η δίαιτα, η άσκηση και η λιποαναρρόφηση είναι οι κύριες μέθοδοι που χρησιμοποιούνται σήμερα για την καταπολέμηση του υπερβολικού βάρους. Ωστόσο, δεδομένου του γεγονότος ότι ο αριθμός των παχύσαρκων ατόμων εξακολουθεί να αυξάνεται, καμία από αυτές τις μεθόδους δεν μπορεί να θεωρηθεί πραγματικά αποτελεσματική.
Ο Keto Guru  αλλάζει το παιχνίδι. Τα αναβράζοντα δισκία λειτουργούν για να χάσετε βάρος με φυσικό τρόπο.

Δρ.. Γιακούμπ Ίντρις

Διευθυντής Εθνικού Επιστημονικού Ιατρικού Κέντρου, MD, διατροφολόγος.
Επαγγελματική εμπειρία – 42 χρόνια

Τι είναι το Keto Guru;

Εάν το σώμα σας έχει έλλειψη βιταμίνης C, τρώτε πορτοκάλια. Εάν του λείπει ο φώσφορος, τρώτε ψάρι. Εάν το σώμα σας χρειάζεται περισσότερο ασβέστιο, θα πρέπει να τρώτε μπρόκολο και γαλακτοκομικά προϊόντα. Το ίδιο πράγμα λειτουργεί και για την απώλεια βάρους. Παίρνουμε βάρος εάν το σώμα μας δεν έχει σημαντικά μικροστοιχεία.  Η φόρμουλα Keto Guru περιέχει  τις βιταμίνες και τα στοιχεία που χρειαζόμαστε για να διατηρήσουμε την υγεία και να κάψουμε γρήγορα λίπος. Το Keto Guru  βοηθά  στον έλεγχο της όρεξης και της πρόσληψης τροφής διεγείροντας την παραγωγή μαγιάς που περιορίζει την επιθυμία για ανθυγιεινό φαγητό.

Το Keto Guru  είναι κλινικά αποδεδειγμένο  ότι ενισχύει το μεταβολισμό σας, ομαλοποιεί το ενδοκρινικό σας σύστημα, διεγείρει την αναγέννηση των ιστών και καταστέλλει την όρεξη. Το προϊόν είναι εντελώς βιολογικό και διεγείρει ενεργά τις φυσικές διεργασίες στο ανθρώπινο σώμα. Δεν χρειάζεται αυστηρή δίαιτα καθώς η καύση λιπώδους μάζας διεγείρεται από ενισχυμένες μεταβολικές διεργασίες. Μια ισορροπημένη διατροφή αρκεί για τη διατήρηση του μεταβολισμού.  Ούτε η έντονη άσκηση είναι απαραίτητη.  Μερικές μέτριες ασκήσεις διατάσεων είναι αρκετές.

Κύρια χαρακτηριστικά του Keto Guru:
– Καύση λίπους.
– Καταστολή της όρεξης.
– Ομαλοποίηση των ενδοκρινικών λειτουργιών.
– Αναγέννηση κυττάρων και αποτοξίνωση του οργανισμού.
– Βελτιώστε τον τόνο του σώματος καίγοντας τους λίπους.

Λόγω του έντονου μεταβολισμού, το υποδόριο λίπος σε προβληματικές περιοχές ατόμων που λαμβάνουν  Keto Guru  μπορεί γρήγορα να κάψει  έως και ένα κιλό την ημέρα!  Το Keto Guru  είναι αποτελεσματικό ακόμη και σε περιπτώσεις που το υπερβολικό βάρος οφείλεται σε ορμονικές διαταραχές.  Εάν είστε επιρρεπείς στην παχυσαρκία, αυτό το προϊόν είναι κατάλληλο για εσάς!

Αυτά τα αναβράζοντα δισκία έγιναν πρόσφατα διαθέσιμα, αλλά έχουν ήδη αποδειχθεί η προτιμώμενη επιλογή των bodybuilders και των προπονητών τους, επειδή  διευκολύνουν τη γρήγορη απώλεια βάρους  και  διατηρούν χαμηλό ποσοστό  σωματικού λίπους.


Αποτέλεσμα μετά από 30 ημέρες χρήσης του Keto Guru


Αποτέλεσμα μετά από 50 ημέρες χρήσης του Keto Guru


Αποτέλεσμα μετά από 22 ημέρες χρήσης του Keto Guru


Αποτέλεσμα μετά από 18 ημέρες χρήσης του Keto Guru

Σχόλια ερευνητών:

Δρ. Philip Bakdash,
Διατροφολόγος,
Επαγγελματική Εμπειρία – 27 χρόνια.                                                    ΣΕΙΡΑ

Το πιο σημαντικό πράγμα στη διαδικασία απώλειας βάρους είναι να μην βλάψετε το σώμα σας. Δυστυχώς, οι πιο δημοφιλείς μέθοδοι απώλειας βάρους δεν πληρούν αυτή την απαίτηση. Είναι αδύνατο να παραμείνετε σε δίαιτα όλη την ώρα. Πολλοί άνθρωποι το βρίσκουν πολύ δύσκολο. Όταν παρατηρούν ότι δεν υπάρχει βελτίωση, αρχίζουν να παίρνουν κάποια φάρμακα που βλάπτουν τον οργανισμό, προκαλούν ορμονικές διαταραχές και εμποδίζουν τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και του ήπατος. Η απώλεια βάρους πρέπει να είναι φυσική και να αποφεύγεται η διαταραχή των εσωτερικών διεργασιών στο σώμα σας.  Το Keto Guru  είναι η μόνη λύση που πληροί αυτές τις απαιτήσεις. Σήμερα  το Keto Guru  είναι η μόνη αποτελεσματική λύση απώλειας βάρους που είναι απολύτως ασφαλής. Είναι ένα πιστοποιημένο προϊόν που μπορείς να το εμπιστευτείς απόλυτα.

Δρ.. Sandrine Issa,
διατροφολόγος,
επαγγελματική εμπειρία – 18 χρόνια.

Βλέπω συχνά γυναίκες με δάκρυα στα μάγουλά τους. Δοκίμασαν τα πάντα χωρίς να έχουν αποτέλεσμα και σε ορισμένες περιπτώσεις δεν ξαναπήραν τα κιλά που είχαν χάσει προηγουμένως. Τους έλεγα να ενθαρρύνουν τον εαυτό τους και να προσπαθήσουν ξανά. Τώρα τους προτείνω  τον Keto Guru  . Μπορεί να χρησιμοποιηθεί δύο φορές την ημέρα, το πρωί και το βράδυ. Τα αναβράζοντα δισκία  Keto Guru  βοηθούν να χάσετε έως και 33 κιλά μέσα σε ένα μήνα με απόλυτα φυσικό τρόπο. Είναι μια εντελώς βιολογική θεραπεία που είναι κατάλληλη για όλους ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας ή κατάστασης υγείας.  Η εξαιρετική απώλεια βάρους επιτυγχάνεται με την καύση λίπους και όχι με την αφυδάτωση. Το αποτέλεσμα της βελτίωσης σε προβληματικές περιοχές γίνεται ορατό σε μόλις μία εβδομάδα  Το Keto Guru  χρησιμοποιείται  στην αμερικανική διατροφή εδώ και πολύ καιρό και γίνεται όλο και πιο δημοφιλές στη Σαουδική Αραβία. Το συνιστώ σε όλους τους ασθενείς μου και δεν είχα κανένα παράπονο.

Το Υπουργείο Υγείας υποστήριξε μια δημοσκόπηση, τα αποτελέσματα της οποίας ξεπέρασαν κάθε προσδοκία μας:

1. Μείωση λιπώδους μάζας μεταξύ 26 και 33 κιλών.
– Απώλεια βάρους 33 kg – 95%
– Απώλεια βάρους 26 κιλά – 100%.
*Για δοκιμαστικούς σκοπούς, η απώλεια βάρους πρέπει να σημαίνει απώλεια λιπώδους μάζας και χωρίς σημάδια ανάκτησής της σε διάστημα ενός μηνός.

2. Σημαντική βελτίωση του μεταβολισμού.

3. Βελτιώστε τον τόνο του σώματος και τη φυσική δραστηριότητα.

4. Βελτίωση της απόδοσης του ήπατος και των ενδοκρινών αδένων.

Είναι αποδεδειγμένο ότι το Keto Guru ενεργοποιεί τις μεταβολικές διεργασίες και καίει το λίπος.  Τα αναβράζοντα δισκία Keto Guru  συνιστώνται  σε όλους όσους είναι υπέρβαροι και πάσχουν από μεταβολικές διαταραχές ή/και διαβήτη.

να είσαι σίγουρη! Προσοχή στα ψεύτικα προϊόντα!  Στην πόλη σας στη Σαουδική Αραβία μπορείτε να αγοράσετε Keto Guru μόνο στην  επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή!

Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΠΟΤΕ
δεν χρειάζεται να πεινάς

Η KETO ΔΊΑΙΤΑ ΣΟΥ                                                              ΣΕΙΡΑ

75% του καθημερινού σου φαγητού περιέχει

ΛΙΠΟΣ

20% του καθημερινού σου φαγητού περιέχει

ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ

20% του καθημερινού σου φαγητού περιέχει

ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ

+ KETOGURU Βασικό  συστατικό για απώλεια βάρους
Η ΚΕΤΩΣΗ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΑΣ
ΑΠΏΛΕΙΑ ΒΆΡΟΥΣ ΩΣ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΉΣ ΚΑΎΣΗΣ ΛΊΠΟΥΣ

Όταν το σώμα παύει να λαμβάνει ενέργεια από υδατάνθρακες, εισέρχεται στην κατάσταση της κέτωσης μετά από 7-10 ημέρες. Η έλλειψη υδατανθράκων κάνει το υποδόριο λίπος σας να μετατραπεί σε ενέργεια.

Τα κετονικά σώματα που σχηματίζονται στο ήπαρ είναι η κύρια πηγή ενέργειας για τον εγκέφαλο κατά τη διάρκεια της κέτωσης. Τροφοδοτούν τον μυϊκό ιστό και αποτρέπουν την απόθεση λίπους.

Ως αποτέλεσμα, τα στάσιμα αποθέματα λίπους εξαφανίζονται, και το μέγεθος του σώματός σας μειώνεται.

ΤΟ KETO GURU

ΑΥΞΆΝΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΌ ΤΩΝ ΚΕΤΟΝΏΝ ΣΤΟ ΣΏΜΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΊ ΤΗΝ ΚΑΎΣΗ ΛΊΠΟΥΣ
  • Ελαχιστοποιεί την πρόσληψη υδατανθράκων
  • Μειώνει τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα
  • Δεν υπάρχει ανάγκη παραγωγής ινσουλίνης
  • Δεν υπάρχει ινσουλίνη – καμία αίσθηση πείνας

ΠΩΣ ΤΟ KETO GURU ΔΟΥΛΕΥΕΙ

Προκειμένου να επιτευχθεί η κέτωση, το σώμα σας χρειάζεται 7 έως 10 ημέρες.

Μόνο 1 δισκίο Keto Guru μειώνει αυτό το διάστημα σε 40-50 λεπτά κατά τη διάρκεια του οποίου ο οργανισμός παράγει επαρκή αριθμό κετονικών σωμάτων και αρχίζει να μετατρέπει τα συσσωρευμένα κύτταρα και αποθέματα λίπους σε ενέργεια.

Απλά διαλύστε ένα αναβράζον δισκίο KETO GURU σε ένα ποτήρι νερό και πιείτε το 30 λεπτά πριν τα γεύματά σας.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΤΑ ΕΝΕΡΓΆ ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ ΤΟΥ KETO GURU

ΟΙ ΜΥΘΙΚΟΊ ΒΟΗΘΟΊ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΈΜΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΎ ΒΆΡΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΎΝ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑ ΤΗΣ ΚΈΤΩΣΗΣ ΣΕ 40 ΛΕΠΤΆ

Η βιταμίνη Β6 (πυριδοξίνη)

Συμμετέχει στη σύνθεση της αιμοσφαιρίνης και ενεργοποιεί το γονίδιο SIRT που είναι επίσης γνωστό ως το γονίδιο του λεπτού σώματος

Βιταμίνη Β3 (Νιασίνη)

Μειώνει τη συγκέντρωση της χοληστερόλης στο αίμα. Βελτιώνει τον μεταβολισμό νερού-αλατιού, μειώνοντας έτσι το οίδημα και βοηθώντας στη μείωση του σωματικού μεγέθους

Κάλιο

Ενισχύει τις αρθρώσεις, είναι ένας σημαντικός ηλεκτρολύτης υπεύθυνος για τις λειτουργίες όλων των κυττάρων και ιστών του σώματος.

L-Γλουταμίνη

Η κατάσταση της κέτωσης σας κάνει να νιώθετε κουρασμένοι και αφηρημένοι. Η L-Γλουταμίνη ενεργοποιεί και βοηθά να παραμένετε συγκεντρωμένοι, καθώς προωθεί την απώλεια βάρους χωρίς την απώλεια μυϊκής μάζας.

Μαγνήσιο

Χαλαρώνει τους μύες μετά την άθληση, ανακουφίζει από τον πόνο στις αρθρώσεις και αποτρέπει τους μυϊκούς σπασμούς.

 ΣΗΜΑΤΙΚΌ:

Το Keto Guru ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ συνθετικές, ψυχότροπες ή ορμονικές ουσίες

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟ KETO GURU:

Σταματία Παυλίδου, διατροφολόγος, Ιατρικό Κέντρο Τροφίμων, Υγείας και Ομορφιάς

Στη διαδικασία της κέτωσης, τα λίπη διασπώνται σε λιπαρά οξέα και γλυκερίνη, και μετασχηματίζονται στη συνέχεια σε κετόνες. Ωστόσο, η κέτωση αρχίζει μόνο όταν το ήπαρ και οι μυϊκοί ιστοί εξαντλούνται από το γλυκογόνο. Αυτό συνήθως συμβαίνει μέσα σε 7 έως 10 ημέρες.

Για να επιταχυνθεί αυτή η διαδικασία και επομένως η διαδικασία καύσης λίπους, συνιστώ στους ασθενείς μου να χρησιμοποιούν ένα συμπλήρωμα που ονομάζεται KETO GURU. Αυτό το προϊόν υποστηρίζει το σώμα σας όταν βρίσκεστε σε δίαιτα keto παρέχοντας βιταμίνες, καταστέλλοντας την πείνα αλλά και εξαλείφοντας την κόπωση και το άγχος. Αλλά το κύριο όφελος του KETO GURU είναι ότι εμποδίζει την απορρόφηση των υδατανθράκων που συνήθως διασπώνται σε γλυκόζη (ζάχαρη), απορροφώνται στην κυκλοφορία του αίματος και οδηγούν σε αύξηση του σωματικού βάρους.

Με το KETO GURU, το αδυνάτισμα είναι γρήγορο και μόνιμο, χωρίς βλάβη στην υγεία σας.
Εδώ είναι η ιστορία ενός από τους ασθενείς μου
Λίζα, ηλικία: 37 ετών, ύψος: 169 εκ

ΠΡΙΝ:σοβαρά χαμηλό επίπεδο κετονών:0,8 MOL

Βάρος: 97 κιλά

ΤΟ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΊΑ ΜΕ KETO GURU:ΚΕΤΌΝΕΣ: 13 MOL

Βάρος: 63 κιλά (-34 κιλά)

Η ασθενής ήρθε σε μένα όταν το βάρος της ήταν 97 κιλά (το υψηλότερο της). Παλαιότερα, είχε δοκιμάσει πολλές δίαιτες και νηστείες, οι οποίες παρείχε βραχυπρόθεσμα αποτελέσματα και τελικά την άφησαν με διπλάσιο από το κανονικό βάρος. Της ζήτησα να κάνει γενικές εξετάσεις. Όπως αποδείχθηκε, είχε σοβαρά χαμηλό επίπεδο κετονών. Γι ‘αυτό συνεχίζει να παίρνει γρήγορα βάρος. Της έδωσα άμεσα μια θεραπεία με Keto Guru

ΤΟ ΒΆΡΟΣ ΣΑΣ ΕΞΑΡΤΆΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΟΣΌΤΗΤΑ ΚΕΤΟΝΏΝ ΣΤΟ ΣΏΜΑ ΣΑΣ. ΌΣΟ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΕΣ ΚΕΤΌΝΕΣ, ΤΌΣΟ ΛΙΓΌΤΕΡΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΌ ΒΆΡΟΣ.

ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ

ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΣΩΜΑ: ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΟΥΝ, ΘΑ ΤΡΑΒΑΤΕ ΣΑΝ ΜΑΓΝΗΤΗΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ…

Είσαι αυτό που έψαχνα 

Είσαι απίστευτα όμορφη   

Γαμώτο, πώς τρως τόσο πολύ και διατηρείς το βάρος σου;;; 

Γεια σου! Ωραίες φωτογραφίες 🙂 Θέλεις να μιλήσουμε; 

Ποιο είναι το μυστικό σου;

Πω πω, εκπληκτικό σώμα! Θέλεις να μου δώσεις τον αριθμό του κινητού σου;

Έχεις χάσει πολύ βάρος, συγχαρητήρια! Δεν μπορώ να αδυνατίσω ό,τι κι αν κάνω  

Είσαι θεά. Είμαι ερωτευμένος   

Ονειρεύομαι ένα σώμα σαν το δικό σου 

KETO GURU

ΕΠΙΤΑΧΎΝΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ

ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑ

ΔΟΥΛΕΎΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΣΆΣ 24-JUL

ΚΆΝΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑ ΣΑΣ
Ο διαχειριστής μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να επιβεβαιώσετε τον επιθυμητό τρόπο αποστολής καθώς και άλλες λεπτομέρειες
ΑΠΟΣΤΟΛΉ
Ο χρόνος αποστολής εξαρτάται από την περιοχή σας, αλλά δεν υπερβαίνει τις 14 ημέρες. Μην ανησυχείτε για την παραγγελία σας!
ΠΛΗΡΩΜΉ
Δεν απαιτείτε προπληρωμή Η πληρωμή πραγματοποιείται με την παραλαβή της παραγγελίας
ΕΓΓΎΗΣΗ
Όταν κάνετε μια αγορά στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μπορείτε να είστε σίγουροι για την υψηλή ποιότητα του προϊόντος
ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ;

ΔΟΥΛΕΎΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΣΆΣ

Η online υποστήριξη διατίθεται 24 ώρες το 24ωρο. Μπορείτε να κάνετε την ερώτησή σας χρησιμοποιώντας τον κατάλληλο για εσάς τρόπο:

ΕΊΝΑΙ ΚΑΤΆΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΧΟΡΤΟΦΆΓΟΥΣ;

Απόκρυψη απάντησης

Το Keto Guru δεν δοκιμάζεται σε ζώα, δεν περιέχει συστατικά ζωικής προέλευσης και δεν παραβιάζει τους κανόνες της χορτοφαγίας και του βιγκανισμού.

ΠΟΛΛΆ ΧΆΠΙΑ ΑΔΥΝΑΤΊΣΜΑΤΟΣ ΕΠΗΡΕΆΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΜΟΝΙΚΉ ΙΣΟΡΡΟΠΊΑ. ΤΙ ΓΊΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ KETO GURU;

Απόκρυψη απάντησης

ΠΏΣ ΚΑΙΡΌ ΜΠΟΡΕΊΣ ΝΑ ΕΊΣΑΙ ΣΕ ΔΊΑΙΤΑ KETO ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΊΡΝΕΙΣ ΤΟ KETO GURU;

Απόκρυψη απάντησης

ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΊΣΑΙ ΣΕ ΔΊΑΙΤΑ KETO Ή ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΠΆΡΩ ΜΌΝΟ ΤΟ KETO GURU ΚΑΙ ΝΑ ΧΆΣΩ ΒΆΡΟΣ;

Απόκρυψη απάντησης

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ

Παλιά τιμή: 78 €
Νέα τιμή: 39 € *

*Προσέξτε ότι το ΦΠΑ διαφέρει ανάλογα με τους κανόνες της χώρας προορισμού αποστολής. Ομάδας Πωλήσεων / Εξυπηρέτησης Πελατών θα χαρεί να σας βοηθήσει σε οποιαδήποτε απορία έχετε.

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΠΌ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΒΙΩΣΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ KETO GURU:

πριν

95 κιλά

μετά

64 κιλά

Ελένη
Η δίαιτα Keto είναι σίγουρα μια λύση για μένα. Έμαθα πρόσφατα για αυτήν. Βασικά, μπορείτε να τρώτε ό, τι αγαπάτε και να χάσετε βάρος. Το θέμα είναι ότι έτρωγα υπερβολικά πολλούς υδατάνθρακες και λίπη. Αυτό με έκανε να παίρνω βάρος. Στα 29 μου ζύγιζα 95 κιλά. Μόλις μείωσα την ποσότητα υδατανθράκων, το βάρος μου άρχισε να μειώνεται, αν και συνέχισα να τρώω πατάτες τηγανιτές. Τότε έμαθα για το KETO GURU. Όταν άρχισα να χρησιμοποιώ το συμπλήρωμα, η διαδικασία έγινε ακόμα πιο γρήγορη. Συνολικά, έχασα 30 κιλά σε 4 μήνες. Και ποτέ δεν έκοψα τις πατάτες.

πριν

89 κιλά

μετά

57 κιλά

Καίτη
Από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου, είμαι πάντα σε δίαιτα. Η αφαγία, οι διαταραχές ύπνου και τα δερματικά προβλήματα ήταν συνηθισμένοι σύντροφοί μου Μερικές φορές έχανα βάρος αλλά μετά άρχιζα πάλι να παίρνω ακόμη περισσότερο βάρος. Ήταν ένας φαύλος κύκλος. Άκουσα για πρώτη φορά για το KETO GURU από τη διατροφολόγο μου. Αρχικά το επίπεδο κετόνης μου ήταν μόνο 0,9 mol, αλλά μετά από μια θεραπεία με Keto Guru αυξήθηκε σε σχεδόν 10 mol. Μείωσα την πρόσληψη υδατανθράκων και είδα αποτελέσματα σχεδόν αμέσως. Κάθε εβδομάδα το βάρος μου μειωνόταν κατά 4-5 κιλά. Ήταν πραγματικά μαγικό. Ένιωθα υπέροχα, δεν ένιωθα πείνα και κοιμόμουν 7 ώρες κάθε βράδυ.

πριν

95 κιλά

μετά

64 κιλά

Ειρήνη
Γνωρίζουμε τόσο λίγα για το σώμα μας. Δεν είχα ιδέα για τις πολύπλοκες διαδικασίες που συμβαίνουν στο σώμα μου μέχρι να επισκεφθώ έναν διατροφολόγο και να ακούσω για την κέτωση. Είμαι τεμπέλα. Όταν δεν ήθελα να πάω στο γυμναστήριο απλά δεν έτρωγα. Όταν έτρωγα πολύ, δεν έτρωγα τίποτα την επόμενη μέρα. Το βάρος μου κυμαινόταν κατά +/- 3 κιλά. Τι μπορώ να πω για το KETO GURU ; Είναι άκρως απαραίτητο! Χρησιμοποιώντας αυτό το συμπλήρωμα και ακολουθώντας την δίαιτα keto, κατάφερα να χάσω ένα 15 κιλά και να αποκτήσει το σώμα μου τέλεια μορφή χωρίς να ξαναπάρω κιλά. Τα τεστ ούρων μου έδειξαν έξι φορές αύξηση των κετονών, που δεν είναι τόσο πολύ, αλλά είμαι περισσότερο από ευτυχής με τα αποτελέσματα.

ΧΑΛΆΡΩΣΕ!

ΤΟ KETO GURU ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ ΕΝΏ ΑΠΟΛΑΜΒΆΝΕΤΕ ΤΗ ΖΩΉ ΣΑΣ!

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ

78 €
39 € *

*Προσέξτε ότι το ΦΠΑ διαφέρει ανάλογα με τους κανόνες της χώρας προορισμού αποστολής. Ομάδας Πωλήσεων / Εξυπηρέτησης Πελατών θα χαρεί να σας βοηθήσει σε οποιαδήποτε απορία έχετε.

 


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *