O Caps – RS

 

Neverovatno otkriće Milana Dobrijevića oduševilo je publiku na Međunarodnoj konferenciji oftalmologa među kojima su bili i najistaknutiji medicinski radnici – poznati lekari oftalmolozi, profesori i doktori nauka. 

Svi u sali su stajali 10 minuta i aplaudirali mladiću koji je stajao za govornicom.

Milan je otkrio jedinstvenu formulu koja omogućava obnovu vida BEZ OPERACIJE U BILO KOJEM DOBU!

Prima Državne agencije za statistiku, od bolesti očiju godišnje oboli 78% stanovništva starijeg od 40 godina. A vid potpuno izgube i pema podacostanu invalidi do 70. godine njih 55%.

Milan Dobrijević osmislio je jedinstvenu formulu za obnovu vida, a njenom realizacijom pozabavile su se vodeće naučne strukture u Srbiji.

Specijalisti sa Instituta za oftalmologiju i mikrohirurgiju očiju direktno su učestvovali u kreiranju novog revolucionarnog sredstva za vid i ovaj metod su nazvali senzacijom u oftalmologiji.

Trenutno su uspešno sprovedena sva klinička ispitivanja i sredstvo, kreirano na osnovu Milanove formule, već je dostupno širokim masama! 

Aplauz nakon Milanovog govora nije prestajao 10 minuta!

Novinar: „Milane, vi ste među deset najperspektivnijih mladih naučnika na svetu. Zašto ste odlučili da se bavite baš problematikom gubljenja vida?“ 

Milan Dobrijević: Iskreno, ne želim baš da govorim o tome, ali motivacija je isključivo lična. Pre nekoliko godina moja majka je osetila progresivno gubljenje vida i nisu joj pomagale ni naočare ni sočiva i vid je nastavio da se pogoršava. Zakazali su joj operaciju, ali nedelju dana pre operacije ispostavilo se da progresivno slepilo nastaje zbog lošeg snabdevanja krvlju najvažnijih delova oka: sočiva i očnog dna, a to znači da o operaciji nije bilo ni reči.

Od takve bolesti je i moja baka ostala potpuno slepa. Dugo se mučila, bila je po bolnicama i preživela nekoliko neuspešnih operacija. Poslednjih 7 godina života proživela je potpuno slepa i bespomoćna zatvorena u četiri zida zbog svoje bolesti. Mama i ja smo se brinul


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *