Η ηλικία δεν είναι εμπόδιο στη ζωή! Ο 109χρονος καρδιολόγος αποκάλυψε το μυστικό της μακροζωίας και της άριστης υγείας του.

Ο Δρ. Andreas Schulz διάσημος Γερμανός καρδιολόγος, συνταξιοδοτήθηκε σε ηλικία των 70 ετών, αν και η καρδιά και το σώμα του παρέμειναν νέα. Είναι συνταξιούχος εδώ και 39 χρόνια και το Εθνικό Ίδρυμα Κοινωνικής Ασφάλισης δεν αντέχει αυτό το γεγονός! Επί του παρόντος, ο ακαδημαϊκός είναι 109 ετών, αλλά αισθάνεται σαν 60 χρονος.Ο Δρ. Andreas Schulz ισχυρίζεται, ότι το μυστικό της μακροζωίας βρίσκεται στα αιμοφόρα αγγεία: αν είναι υγιή και καθαρά, μπορείς να ζήσεις έως και 120 χρόνια και ακόμη περισσότερα, νιώθοντας απόλυτα υγιείς. Ο καρδιολόγος επιβεβαιώνει πλήρως αυτή τη δήλωση.

Ο δημοσιογράφος μας μπόρεσε να πάρει συνέντευξη από τον Δρ. Andreas Schulz, ο οποίος είπε πώς επέκτεινε τη ζωή του καθαρίζοντας τα αιμοφόρα αγγεία του.

Όταν ο γιατρός έγινε 109 ετών, έλαβε συγχαρητήρια από τον Πρωθυπουργό.

– Δρ. Andreas Schulz, έχετε πει πολλές φορές ότι τα καθαρά αιμοφόρα αγγεία είναι το θεμέλιο της καλής υγείας. Γιατί;

– Όλα είναι πολύ απλά. Η λειτουργία των οργάνων και των “συσκευών” του ανθρώπινου σώματος εξαρτάται από την ποιότητα της κυκλοφορίας του αίματος, η οποία παρέχει το οξυγόνο και τα θρεπτικά συστατικά στα εσωτερικά όργανα και επίσης συλλέγει το διοξείδιο του άνθρακα και τα μεταβολικά προϊόντα. Στην παιδική ηλικία, στην εφηβεία και στα νιάτα, κινούμαστε περισσότερο, τα αγγεία μας είναι νέα, ελαστικά και καθαρά και τα όργανά μας λαμβάνουν τη μέγιστη διατροφή. Από την άλλη, όσο μεγαλώνουμε, κινούμαστε λιγότερο και τα αιμοφόρα αγγεία μας αρχίζουν να λερώνονται. Αυτό συμβαίνει υπό την επίδραση πολλών παραγόντων, όχι μόνο επιβλαβών (όπως το κάπνισμα, η ανθυγιεινή διατροφή, το κακό περιβάλλον και η καθιστική ζωή), αλλά και φυσικοί (για παράδειγμα, η εναπόθεση λιπιδίων είναι μια διαδικασία που συμβαίνει σε κάθε οργανισμό).

Τι σημαίνει να έχεις λερωμένα (βρώμικα) αιμοφόρα αγγεία; Φανταστείτε έναν σωλήνα γεμάτο σκουριά. Τι συμβαίνει; Η πίεση του νερού αυξάνεται και το νερό γίνεται άγευστο. Το ίδιο συμβαίνει και με τα αιμοφόρα αγγεία: όταν εναποτίθεται η χοληστερόλη ή άλλες ουσίες σε αυτά, η πίεση αυξάνεται (τα βρώμικα αιμοφόρα αγγεία είναι η κύρια αιτία της υπέρτασης!), το αίμα γεμίζει με τις ακαθαρσίες και η κυκλοφορία του αίματος γίνεται ανισόρροπη. Ως αποτέλεσμα, συμβαίνουν αλλαγές σε όλα τα όργανα, ακόμη και στο δέρμα.

Το ανθρώπινο σώμα γερνάει. Εάν είστε προσεκτικοί και καθαρίζετε τα αιμοφόρα αγγεία σας, θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε τουλάχιστον 20 χρόνια περισσότερο, χωρίς τους πόνους στα εσωτερικά όργανα και τις αρθρώσεις, και το σώμα σας θα λειτουργεί τέλεια. Με άλλα λόγια, ο καθαρισμός των αιμοφόρων αγγείων σας, μπορεί να παρατείνει τη ζωή και την υγεία σας. Και δεν είναι απλώς μια θεωρία. Έχω συστήσει αυτή τη μέθοδο στους ασθενείς μου και την εφαρμόζω στον εαυτό μου. Όλοι όσοι άκουσαν τις συμβουλές μου, αύξαναν το προσδόκιμο της ζωής τους.

Αυτό το διάγραμμα δείχνει πώς λερώνονται τα αιμοφόρα αγγεία. Εάν δεν τα έχετε καθαρίσει ποτέ και είστε άνω των 40 ετών, περιέχουν πολλές ακαθαρσίες. Αυτό μπορεί να επηρεάσει την υγεία σας και ίσως η διαδικασία έχει ήδη ξεκινήσει.

– Ποιες ασθένειες μπορεί να προκληθούν από λερωμένα αιμοφόρα αγγεία;

– Όπως είπα, επηρεάζεται όλο το σώμα. Πρώτα όμως πάσχουν τα όργανα και τα συστήματα, που σχετίζονται άμεσα με την κυκλοφορία του αίματος, δηλαδή το καρδιαγγειακό σύστημα.

Οι ακαθαρσίες στα αιμοφόρα αγγεία μπορεί να οδηγήσουν στις ακόλουθες ασθένειες:

 • Αθηροσκλήρωση. Τα αιμοφόρα αγγεία σταματούν να λειτουργούν σωστά: τα μικρά αγγεία είναι εντελώς φραγμένα και τα μεγάλα αγγεία περιέχουν πολλές εναποθέσεις της χοληστερόλης.
 • Καρδιακή ισχαιμία. Προκαλείται από την έλλειψη του αίματος, που εισέρχεται στα στεφανιαία αγγεία, η οποία, με τη σειρά της, συμβαίνει λόγω ακαθαρσιών στα αιμοφόρα αγγεία.
 • Εγκεφαλικό. Η διακοπή της ροής του αίματος στον εγκέφαλο προκαλεί τον θάνατο των νευρικών απολήξεων, γεγονός που οδηγεί σε απώλεια ορισμένων λειτουργιών.
 • Υπέρταση. Οι ακαθαρσίες στα αιμοφόρα αγγεία προκαλούν στένωση του αυλού και την αύξηση της αρτηριακής πίεσης.
 • Φλεβεύρωση/Κιρσοί. Εμφανίζεται επίσης μέσα στο σώμα, όχι μόνο στα πόδια (ένα ανησυχητικό πρόβλημα για τις γυναίκες). Οι αιμορροΐδες είναι αποτέλεσμα της φλεβικής διαστολής.
 • Φλεβική και αρτηριακή θρόμβωση. Οι εναποθέσεις των ακαθαρσιών στα αιμοφόρα αγγεία προκαλούν θρόμβους αίματος και θάνατο αγγείων, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει στο θάνατο μιας ομάδας κυττάρων στο σώμα. Εάν ο θρόμβος διαλυθεί και εισέλθει στην κυκλοφορία του αίματος, μπορεί να συμβεί απόφραξη των αιμοφόρων αγγείων της καρδιάς (καρδιακή ανακοπή), ακολουθούμενη από θάνατο στο 70% των περιπτώσεων.

Οι παρακάτω φωτογραφίες δείχνουν τους κινδύνους για την υγεία, που ενέχουν οι εναποθέσεις στα αιμοσφαίρια και πόσο μειώνουν το προσδόκιμο της ζωής.

Καρδιά μιας γυναίκας, που πέθανε από καρδιακή ανακοπή

Ένας 53 χρονος, που έπαθε εγκεφαλικό. Το εγκεφαλικό προκαλεί αναπηρία σε ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ και οι πάσχοντες ασθενείς χρειάζονται ειδική φροντίδα. Ο λόγος είναι η απόφραξη των αιμοφόρων αγγείων.

Οι κιρσοί, που πάσχουν πολλές γυναίκες, είναι επίσης άμεση συνέπεια των εναποθέσεων στα αιμοφόρα αγγεία.

Αυτό το πρόβλημα εξαπλώνεται. Οι καρδιαγγειακές παθήσεις προκαλούν 4 φορές περισσότερους θανάτους από κάποιες άλλες αιτίες. Οι γιατροί το γνωρίζουν αυτό, γνωρίζουν ότι ο καθαρισμός των αιμοφόρων αγγείων είναι απαραίτητος, αλλά για κάποιο άγνωστο λόγο, η ελληνική ιατρική παραμελεί αυτήν την πτυχή. Οι περισσότεροι γιατροί συνταγογραφούν φάρμακα για τη μείωση της αρτηριακής πίεσης, για την υπέρταση, αλλά αυτά τα φάρμακα δεν προορίζονται για την θεραπεία, δίνουν μόνο προσωρινό αποτέλεσμα. Τα αιμοφόρα αγγεία πρέπει να καθαριστούν. Παρεμπιπτόντως, άτομα άνω των 35-40 ετών ασκούν αυτή τη μέθοδο για περισσότερο από μισό αιώνα στις ΗΠΑ και την Ασία, όπου οι ασθενείς γνωρίζουν την ανάγκη του καθαρισμού των αιμοφόρων αγγείων. Εγώ αναρωτιόμουν συνεχώς, γιατί αυτό δεν συμβαίνει στην Ευρώπη;

– Υπάρχουν συμπτώματα που υποδηλώνουν την παρουσία των εναποθέσεων στα αιμοφόρα αγγεία;

– Φυσικά και είναι. Τα κύρια συμπτώματα είναι:

 • Ημικρανία
 • Διαταραχές μνήμης
 • Χρόνια κόπωση
 • Αϋπνία
 • Προβλήματα στην οικεία ζωή (σεξουαλικού χαρακτήρα)
 • Προβλήματα όρασης και ακοής
 • Υψηλή πίεση του αίματος
 • Αναπνευστικά προβλήματα και στηθάγχη
 • Ωχρότητα του δέρματος των ποδιών
 • Πόνος στους μύες και στις αρθρώσεις

 

Τα αιμοφόρα αγγεία έχουν την ικανότητα να συσσωρεύουν τις ακαθαρσίες, ειδικά στους ηλικιωμένους. Για το λόγο αυτό, πρέπει να αποφεύγεται η συχνή κατανάλωση των χάμπουργκερ και οι τηγανιτές πατάτες εξίσου: μετά την κατανάλωση τηγανητών και ανθυγιεινών τροφών, μια ορισμένη ποσότητα χοληστερόλης εναποτίθεται στα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων, επηρεάζοντας τις στεφανιαίες αρτηρίες και τα αιμοφόρα αγγεία, αυξάνοντας με την πάροδο του χρόνου.

– Σας παρακαλώ, πείτε μας το μυστικό σας για τον καθαρισμό των αιμοφόρων αγγείων.

– Μέχρι πρόσφατα, η διαδικασία του καθαρισμού των αιμοφόρων αγγείων διαρκούσε αρκετούς μήνες. Μάζευα μόνος μου τα φαρμακευτικά βότανα, τα έψαχνα στην αγορά ή στο Διαδίκτυο, και ύστερα τα χρησιμοποιούσα για να φτιάξω το τσάι. Τώρα δεν χρειάζεται να το κάνω πια, καθώς οι συνάδελφοί μου, από το Ινστιτούτο Καρδιαγγειακών Παθήσεων, δημιούργησαν ένα καλό και φθηνό καθαριστικό αιμοφόρων αγγείων – το Opticor. Αυτό το προϊόν ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση και θεραπεύει την υπέρταση, καθαρίζοντας τα αιμοφόρα αγγεία. Επομένως, είναι το τέλειο προϊόν για το σκοπό μας.

Opticor, που λαμβάνεται τακτικά, καθαρίζει ακόμη και τα πιο φραγμένα αιμοφόρα αγγεία σε μόλις 3-4 εβδομάδες.

Αυτό το προϊόν δεν περιέχει χημικά, έχει 100% φυσική σύνθεση και περιέχει σπάνια θεραπευτικά εκχυλίσματα βοτάνων και μούρων: κραμβέλαιο, μητρικό μούστο (motherwort), φύλλα ελιάς, φύλλα και άνθη ιπποφαούς, εκχύλισμα κουμ κουάτ. Γι’ αυτό είναι τόσο ευεργετικό για τον οργανισμό.

Οι περισσότεροι ασθενείς συνεχίζουν να ζητούν τη συμβουλή μου για τον καθαρισμό των αιμοφόρων αγγείων. Τους προτείνω μόνο αυτό το προϊόν. Είναι πολύ αποτελεσματικό.

Ο ιστότοπος του Ινστιτούτου Καρδιαγγειακών Παθήσεων παρουσίασε τα επίσημα στατιστικά στοιχεία των κλινικών δοκιμών, στις οποίες συμμετείχαν περίπου 2.000 ασθενείς που έλαβαν θεραπεία με το Opticor.

Αποτελέσματα δοκιμής:

 • Ομαλοποίηση της αρτηριακής πίεσης 1-2 ημέρες μετά τη λήψη του προϊόντος – 99% των ασθενών
 • Ομαλοποίηση του καρδιακού ρυθμού μετά το τέλος της θεραπείας – 97% των ασθενών
 • Πλήρης καθαρισμός των αιμοφόρων αγγείων από τη χοληστερόλη μετά τη θεραπεία – 99% των ασθενών
 • Βελτίωση της αποτελεσματικότητας της θεραπείας χρόνιων ασθενειών – 99% των ασθενών
 • Βελτιωμένη συνολική υγεία – 100% των ασθενών
 • Απουσία οποιωνδήποτε ανεπιθύμητων ενεργειών κατά τη διάρκεια της θεραπείας – 100% των ασθενών

– Πόσο κοστίζει το Opticor και πού μπορούν να το αγοράσουν;

– Όπως γνωρίζετε, η σύνταξη στις μέρες μας δεν μας επιτρέπει να αγοράζουμε ακριβά φάρμακα (προϊόντα), γι’ αυτό δεν μπορώ ποτέ να προτείνω ένα ακριβό προϊόν. Το Opticor δεν είναι τόσο ακριβό και προσφέρεται με έκπτωση εως τις

Αυτό είναι το καλύτερο φάρμακο για την αντιμετώπιση της υψηλής αρτηριακής πίεσης. Ως αποτέλεσμα, οποιοσδήποτε μπορεί να αγοράσει το Opticor με την έκπτωση -50%.

Μάθετε περισσότερα για το πώς να παραλάβετε το Opticor στο σπίτι σας

Για να παραγγείλετε το Opticor, χρειάζεστε:

 • Συμπληρώστε τη φόρμα
 • Ο εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να επιβεβαιώσει τη διεύθυνση της παράδοσης.
 • Εντός 1-3 ημερών (απαιτείται για παράδοση) θα λάβετε το Opticor με τον courier.

 

– Δρ. Andreas Schulz, σας ευχαριστούμε για τη συνέντευξη και που μοιραστήκατε αυτές τις σημαντικές πληροφορίες μαζί μας.

Κλείνοντας τα μικρόφωνα, ο γιατρός Andreas Schulz, παραδέχτηκε ότι του αρέσει να ασχολείται με την κηπουρική και να βοηθά τα παιδιά του, που έχουν ήδη φτάσει σε ηλικία της συνταξιοδότησης. Η γυναίκα του είναι 99 ετών. Και οι δύο εκτελούν τις διαδικασίες για τον καθαρισμό των αιμοφόρων αγγείων. Ο καθηγητής πιστεύει, ότι αυτό είναι το μόνο πράγμα που τους βοηθά να επιβιώνουν.

ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣΣημαντικό! Λόγω του μεγάλου αριθμού αιτημάτων, είμαστε αναγκασμένοι να περιορίσουμε τη διάρκεια αυτής της προσφοράς! Η προσφορά θα ισχύει μέχρι και τις .
Όλα τα προϊόντα μας αντιστοιχούν στα κύρια ευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητας και ελέγχονται προσεκτικά πριν από την αποστολή.

Επίσημο έντυπο αίτησης

N. 29 982 από 30.000

39EUR 78EUR

Για να λάβετε το Opticor, γράψτε το όνομα και τον αριθμό του τηλεφώνου σας στα παρακάτω πεδία και κάντε κλικ στο κουμπί «ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ».
Οι αιτήσεις σύντομα θα κλείσουν :

02

:

40

:

57

*Τα δεδομένα σας αποστέλλονται απευθείας στον κατασκευαστή. Κανείς άλλος δεν θα έχει πρόσβαση σε αυτά.

Σχόλια

Ειρήνη

Ευχαριστώ για το άρθρο, είναι πολύ ενδιαφέρον. Έχω ήδη παραγγείλει το Opticor.

Γιώργος

Ήδη αγορασμένο και δοκιμασμένο το Opticor. Υπέφερα από υπέρταση περίπου 7 χρόνια και θυμάμαι πότε ήταν στα φυσιολογικά επίπεδα σε μένα. Μετά από τη σύσταση του γιατρού, αποφάσισα να καθαρίσω τα αιμοφόρα αγγεία. Μετά από ένα μήνα θεραπείας με το Opticor, η αρτηριακή μου πίεση επέστρεψε στο φυσιολογικό! Τώρα δεν έχει ανέβει εδώ και 2 μήνες. Αυτή είναι μια διαφορετική ζωή: νιώθω χίλιες φορές καλύτερα. Συνιστώ αυτό το υπέροχο προϊόν σε όλους. Και με μια τέτοια έκπτωση – είναι σχεδόν δωρεάν.

Ηλίας

Έκανα επίσης ένα μήνα θεραπείας με το Opticor. Νιώθω πιο υγιής και δυνατός. Νιώθω νεότερος.

Λένα

Ευχαριστώ, παρήγγειλα αυτό το προϊόν. Μου αρέσει που το παραδίδουν τόσο γρήγορα και απευθείας στο σπίτι.

Πέτρος

Το δέμα έφτασε χθες. Θα κάνω τη διαδικασία καθαρισμού των αιμοφόρων αγγείων μαζί με τη γυναίκα μου. Πρόσφατες εξετάσεις έδειξαν, ότι έχουμε βουλωμένα αιμοφόρα αγγεία με χοληστερόλη.

Ευγενία

Πριν από ένα μήνα ξεκίνησα τη θεραπεία με το Opticor. Είχα μερικές φορές υψηλή αρτηριακή πίεση και ακανόνιστους καρδιακούς ρυθμούς στο παρελθόν. Το χρησιμοποιώ εδώ και 2 εβδομάδες και η αρτηριακή μου πίεση έχει επανέλθει στο φυσιολογικό. Νιώθω απόλυτα υγιής.

Ιωάννης

Είμαι 61 ετών και πριν από 5 χρόνια ξεκίνησα τις διαδικασίες καθαρισμού των αιμοφόρων αγγείων. Με βοηθούν να παραμένω υγιής και μου δίνουν δύναμη. Δεν έχω καμία ασθένεια, ενώ πολλοί συνάδελφοί μου έχουν ήδη πεθάνει. Για να μην πω, ότι ακόμα κάνω σεξ! Ο καθαρισμός των αιμοφόρων αγγείων είναι 100% απαραίτητος!

Μαρία

Χάρη σε αυτό το προϊόν, θεράπευσα την υψηλή αρτηριακή πίεση, από την οποία υπέφερα για πολλά χρόνια. Με τον καιρό ανέπτυξα διαβήτη, προβλήματα στα νεφρά, προβλήματα μνήμης και όρασης. Πέρασα από πολλές διαδικασίες, που δεν έδωσαν κανένα αποτέλεσμα και μετά αποφάσισα να δοκιμάσω το Opticor. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που παρήγγειλα προϊόν μέσω Διαδικτύου, αλλά πρέπει να πω ότι ήταν πολύ εύκολο.

Κατερίνα

Ευχαριστώ! Είδα μια εκπομπή για αυτό το προϊόν και όλοι οι γιατροί το συνεστούσαν. Είπαν ότι ο καθαρισμός των αιμοφόρων αγγείων είναι απολύτως απαραίτητος για όλους.

Μάρκος

Αυτή η θεραπεία είναι πολύ αποτελεσματική, το επιβεβαιώνω! Η αρτηριακή μου πίεση ήταν 140/90 για πολλά χρόνια, αλλά μετά τη θεραπεία η αρτηριακή μου πίεση ξαναγύρισε στο 125/80. Νιώθω υπέροχα!

Σοφία

Διάβασα όλες τις πληροφορίες για το Opticor. Καταπληκτικό και εντυπωσιακό!

Κωνσταντίνος

Κατάφερα να εκμεταλλευτώ την προσφορά! Ευχαριστώ!

Νικόλαος

Έκανα επίσης ένα μήνα θεραπείας (με διαλείμματα) και νιώθω καλύτερα. Είμαι γεμάτος δύναμη και ενέργεια και έχω ενισχύσει το ανοσοποιητικό μου σύστημα. Νιώθω 10 χρόνια νεότερος και είμαι 72 χρονών.

Χριστίνα

Έκανα και εγώ την θεραπεία του καθαρισμού των αιμοφόρων αγγείων με το Opticor πριν 2 μήνες. Όταν ήταν φραγμένα τα αιμοφόρα αγγεία, ένιωθα πάντα πολύ κουρασμένη, αλλά τώρα έχω πολλή ενέργεια. Μπορώ να κάνω περισσότερα πράγματα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Είχα έντονους πονοκεφάλους, αλλά τώρα έχουν εξαφανιστεί. Επίσης κοιμάμαι καλύτερα. Τέλος πάντων, παρήγγειλα μερικά ακόμη τεμάχια. Ευχαριστώ!

Παραγγείλετε το Opticor με την έκπτωση -50%