Parazo lПРЕГЛЕД 2024

Опис:

– Паразол чајот е внимателно избалансирана, уникатна хербална смеса формулирана со цел да се постигне антипаразитски, антибактериски, антимикотски како и антивирусни ефекти. Покрај тоа, овој конкретен производ делува како стимуланс на имунолошкиот систем, а истовремено има детоксикациски ефект врз телото.

НЕМА локални познати личности на креативци (слетувања, предземјувања и банери)


Работно време CC: 9:00 – 22:00, понеделник – недела 
Секоја целна страница која промовира додатоци во исхраната мора да ги содржи следните фусноти:
*Овој оглас е заснован на фикција и секоја сличност со вистински луѓе, места или настани е чисто случајна.
*Огласениот производ е додаток во исхраната. Додатоци во исхраната се производи наменети за дополнување на исхраната. Тие не се лекови и не се наменети за лекување, дијагностицирање, ублажување, спречување или лекување болести.
Забрането е:
– се забранува какво било спомнување на медицински/здравствени работници, медицински установи, пациенти и нивни коментари;
– слики на луѓе кои можеби личат на медицински работник;
– изјавите кои ја оцрнуваат традиционалната медицина и алопатските лекови;
– да им се припише на додатоците во исхраната својство за спречување, лекување или лекување на човечка болест или упатување на такви својства;
– вклучете директни изјави или сугерирајте дека разновидна и урамнотежена исхрана воопшто не може да обезбеди соодветни количини на хранливи материи. Додатоци во исхраната се администрираат за одржување на здравјето, за промовирање на растот и развојот на телото.
– да гарантира ефект
– да гарантира отсуство на несакани ефекти

Паразол  е инфузија богата со лековити билки за ублажување на дигестивни проблеми и борба против бактерии и паразити:

  • Помага за подобрување на здравјето на цревата
  • Има антипаразитски својства
  • Има благотворно дејство за стомачни проблеми
  • Промовира варење
  • Ефективни, здрави и 100% природни

Моќната формула содржи: екстракти од маслиново, оригано, мајчина душица, нане и анасон. Состојки кои помагаат во борбата против бактериите и паразитите и го штитат организмот.

Искористете ја оваа понуда и нарачајте уште денес!


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *