ProDrops RISHIKIM 2024

Përshkrim:

Ky produkt bimor kontribuon në shëndetin e prostatës, ruan funksionet normale të urinës në hiperplazinë beninje të prostatës tek meshkujt mbi 40 vjeç. Përdorimi i këtij preparati rrit vitalitetin e prostatës. Redukton shpeshtësinë e urinimit, eliminon urinimin e vështirë dhe ruan shëndetin e veshkave, fshikëzës dhe traktit urinar. Përbërësit aktivë kanë një efekt anti-inflamator dhe frenues në proceset e ndarjes së pakontrolluar të qelizave të prostatës. Produkti është plotësisht natyral, nuk përmban konservues, nuk krijon varësi. Përbërës aktiv: ekstrakt bimor i bimës së veronikës (Veronica officinalis), ekstrakt i gjetheve të hithrës (Urtica dioica), ekstrakt i gjetheve të thuprës (Betula pendula), ekstrakt bimor i bishtit të kalit (Equisetum arvense), ekstrakt i bimës së manaferrës (Arctostaphylos uva – ursi).

JO personazhe të famshëm vendas në kreativë (zbritje, parazgjedhje dhe parulla)

Materialet reklamuese nuk duhet të përmbajnë asnjë përmbajtje që është në kundërshtim me ligjin ose zakonet e mira.
Çdo Faqe Landing që promovon suplemente ushqimore duhet të përmbajë shënimet vijuese:
*Ky reklamë bazohet në trillime dhe çdo ngjashmëri me njerëz, vende ose ngjarje reale është thjesht rastësi.
*Produkti i reklamuar është një suplement dietik. Suplementet dietike janë produkte të destinuara për të plotësuar dietën. Ato nuk janë ilaçe dhe nuk synojnë të trajtojnë, diagnostikojnë, zbutin, parandalojnë ose kurojnë sëmundje.
Ndalohet:
– Ndalohet çdo lloj përmendjeje e punonjësve mjekësorë/shëndetësorë, objekteve mjekësore, pacientëve dhe komenteve të tyre;
– imazhet e njerëzve që mund t’i ngjajnë një punonjësi mjekësor;
– deklaratat që denigrojnë mjekësinë tradicionale dhe ilaçet alopatike;
– t’i atribuohet suplementeve ushqimore vetinë e parandalimit, trajtimit ose shërimit të një sëmundjeje njerëzore ose referimi ndaj vetive të tilla;
– përfshini deklarata të drejtpërdrejta ose sugjeroni se një dietë e larmishme dhe e ekuilibruar nuk mund të sigurojë sasi të mjaftueshme të lëndëve ushqyese në përgjithësi. Suplementet ushqimore administrohen për të ruajtur shëndetin, për të nxitur rritjen dhe zhvillimin e trupit.
– për të garantuar një efekt
– për të garantuar mungesën e efekteve anësore

Pro Drops  , suplementi natyral për përmirësimin seksual dhe shëndetin e prostatës, siç e dini shumë prej jush, më në fund ka një faqe zyrtare në Itali. Pro Drops është një suplement drop në treg që tashmë ka marrë shumë vlerësime dhe opinione pozitive në shumë forume online kushtuar botës së meshkujve.

A janë ProDrops të ndryshëm nga suplementet ose medikamentet e tjera që përdoren për të trajtuar problemet seksuale dhe shëndetin e prostatës? Pse opinionet dhe komentet në forumet në internet e identifikojnë këtë produkt si një nga alternativat më të mira për t’u blerë në internet aktualisht?

Do të zbulojmë të gjitha detajet në lidhje me përbërjen dhe përbërësit e Pro Drops, udhëzimet për marrjen e pikave, dozën e saktë dhe mendimet e ekspertëve. Për më tepër, ne do të shohim se si të blejmë suplementin në Itali me çmimet më të mira, dhe në privatësi të plotë nga faqja zyrtare e internetit.

Shqyrtimet Pro Drops – A funksionojnë vërtet? çmimi

Shëndeti i prostatës është një shqetësim i madh për meshkujt sot. Apeli i ProDrops mund të zvogëlojë rrezikun e kancerit të prostatës dhe të përmirësojë shëndetin e përgjithshëm dhe funksionin e prostatës. Suplementet e prostatës me cilësi të lartë mund të zvogëlojnë prostatën, të reduktojnë urinimin e shpeshtë, të përmirësojnë funksionin seksual dhe të përmbajnë përbërës me cilësi të lartë.

Çfarë është ProDrops?

Pro Drops  , suplementi natyral për përmirësimin seksual dhe shëndetin e prostatës, siç e dini shumë prej jush, më në fund ka një faqe zyrtare në Itali. Pro Drops është një suplement për përdhes në treg që tashmë ka marrë shumë vlerësime dhe opinione pozitive në shumë forume online kushtuar botës mashkullore.

Faqja zyrtare e internetit

Çfarë e bën ProDrops të ndryshëm nga suplementet ose medikamentet e tjera që përdoren për të trajtuar problemet seksuale dhe shëndetin e prostatës? Pse opinionet dhe komentet në forumet në internet e identifikojnë këtë produkt si një nga alternativat më të mira për të blerë në internet sot?

Do të zbulojmë të gjitha detajet rreth përbërjes dhe përbërësve të Pro Drops, udhëzimet për marrjen e pikave, dozën e saktë dhe mendimet e ekspertëve. Përveç kësaj, ne do të shohim se si të blejmë suplementin në Itali me çmimet më të mira dhe me privatësi të plotë nga faqja zyrtare e internetit.

Si funksionon ProDrops Baci?

Formula ProDrops mund të ndihmojë në ngadalësimin e përkeqësimit të shëndetit të prostatës, duke mbështetur tkurrjen e prostatës tek meshkujt mbi 50 vjeç. Me zvogëlimin e madhësisë së prostatës, simptomat dhe shenjat e hiperplazisë beninje të prostatës zvogëlohen dhe, si rrjedhojë, zvogëlohet incidenca e infeksioneve të traktit urinar.

Në mënyrë ideale, ProDrops origjinale funksionojnë në mënyra të ndryshme dhe gjithashtu rrisin sasinë e indeve të shëndetshme të prostatës. Mund të ndihmojë gjithashtu në uljen e rritjes jonormale të qelizave. Kjo thuhet se ndihmon në mbështetjen dhe përmirësimin e strukturës dhe funksionit të vetë prostatës, kështu që mund të jetë më efektive në përmirësimin e ekuilibrit të lëngjeve brenda dhe rreth këtyre qelizave.

Ndërsa shëndeti i përgjithshëm i prostatës përmirësohet, përdoruesit mund të vërejnë gjithashtu një përmirësim në funksionin e tyre seksual.

Efektet anësore të ProDrops

 • Ai nuk përmendi se si mund të zvogëlohet prostata e zmadhuar.
 • Mund të mos funksionojë njësoj për të gjithë
 • Mund të duhet pak kohë për të parë rezultatet.
 • Disa përbërës mund të kërkojnë kërkime shtesë.

si te perdoret?

Ky shtojcë është në dispozicion në formën e pikave. Është e rëndësishme që ta përdorni këtë aplikacion në mënyrë korrekte sepse ky proces funksionon në mënyrë perfekte në trup. Ndiqni përsëri udhëzimet e dhëna.

5 këshilla për shëndetin e prostatës

 

Nëse dëshironi ta mbani prostatën tuaj sa më të shëndetshme, ka disa rregulla të mira që duhen ndjekur, duke përfshirë:

 1. Hani fruta dhe perime: Ndikimi i një diete ushqyese në shëndetin tuaj është pothuajse i pakufishëm, dhe kjo përfshin shëndetin e prostatës. Nëse hani më shumë fruta dhe perime, shtoni më shumë antioksidantë që mund të ndihmojnë në luftimin e kancerit në sistemin tuaj riprodhues. Shijoni fruta dhe perime shumëngjyrëshe, të tilla si manaferrat, brokoli, domatet dhe zarzavatet me gjethe të errëta. Gjithashtu është mirë të qëndroni larg yndyrave shtazore, të cilat kanë një ndikim negativ në shëndetin kardiovaskular dhe të preferoni të hani peshk që përmban sasi të mëdha të yndyrave omega-3. Këto lëndë ushqyese promovojnë shëndetin në të gjitha nivelet, duke përfshirë sistemin imunitar.
 2. Mbani një peshë të shëndetshme: Mbajtja e shumë peshës së tepërt mund të rëndojë trupin tuaj dhe aftësinë e tij për të ruajtur shëndetin optimal, veçanërisht kur bëhet fjalë për mbrojtjen nga kanceri. Megjithëse studimet nuk janë përfundimtare për një lidhje të drejtpërdrejtë midis obezitetit dhe kancerit të prostatës, ato tregojnë se obeziteti i barkut shpesh lidhet me kancerin e prostatës;
 3. Ushtrimi: Ushtrimi i sjell përfitime trupit tuaj në mënyra të panumërta dhe mund të promovojë një shëndet të mirë të prostatës.
 4. Hidratoni veten siç duhet: Kur keni një prostatë të zmadhuar, ajo mbyllet rreth uretrës, duke e bërë të vështirë urinimin. Për të siguruar që trakti juaj urinar të vazhdojë të funksionojë mirë, ju sugjerojmë të pini shumë ujë për të mbajtur gjithçka të rrjedhë dhe rrugët tuaja të hapura.
 5. Kontrolloni  rregullisht prostatën tuaj  : Kjo pikë e fundit është e rëndësishme kur bëhet fjalë për shëndetin e prostatës. Duke monitoruar rregullisht prostatën tonë, ne mund të qëndrojmë një hap përpara sëmundjes së prostatës dhe të ndërmarrim hapa për të kompensuar çdo simptomë që shfaqet.

  Pro Drops: çfarë është? Pse kete

  Çfarë janë Pro Drops? Pro Drops është një suplement ushqimor për shëndetin e sistemit riprodhues, veçanërisht të prostatës. Është një produkt krejtësisht i ri në treg. Ndryshe nga shumë preparate dhe medikamente të tjera për trajtimin e prostatitit, ky produkt është zhvilluar nga ekspertë të kësaj fushe, jo nga kompani të mëdha farmaceutike. Produkti u zhvillua në bashkëpunim me disa urologë dhe shkencëtarë.

  Është bërë me disa nga përbërësit natyralë më të njohur dhe më të fuqishëm të disponueshëm sot, për të mbështetur shëndetin e prostatës, natyrisht pa frikë nga kundërindikacionet ose efektet anësore (Pro Drops nuk është një medikament ose ilaç).

  Suplementi, i cili nuk kërkon recetë, mund të ndihmojë burrat e çdo moshe.

  Për kë është suplementi dietik Pro Drops? Pikat janë të përshtatshme për këdo që vuan nga çrregullime të traktit urinar, probleme me prostatën, mosfunksionim erektil etj.

  Efektet, përfitimet dhe rezultatet e Pro Drops

  Le të shohim se si Natural Pro Drops vepron në mënyrë të dobishme në trupin e çdo mashkulli:

  • Ndihmon në lehtësimin e inflamacionit kronik të prostatës;
  • Ndihmon në parandalimin e infeksioneve të traktit urinar;
  • Lehtëson urinimin;
  • Ndihmon në rivendosjen e energjisë.
  • Forcon sistemin imunitar të trupit;
  • Përmirëson qarkullimin e gjakut në organet e legenit.
  • Ofron vitamina dhe elementë gjurmë të nevojshëm për trupin e njeriut.

   UROLLOG E SHKAKTUAR: “INFAMAMIMI I PROSTATËS NUK ËSHTË VETËM NJË DHIMBJE MOMENTARE, NJË BURRI MUND TË KA SUKSË PËR KËSAJ DHIMBJE PËR 10-14 VJET. KA GJITHMONË NJË ZGJIDHJE, POR NUK ËSHTË GJITHSHËM”

   Kinemaja në fshatin Borisoglebsky u hap pas rindërtimit

   Tihomir Kerečki: “I garantoj të gjithë meshkujve që vuajnë nga inflamacioni i prostatës se mund të marrin preparatin më të fundit që do t’i ndihmojë në trajtimin e kësaj gjendjeje”.

   Në konferencën për shtyp, shefi i departamentit të urologjisë në klinikë, dr. Tihomir Kerečki, tha: “Inflamacioni i prostatës nuk është vetëm një gjendje e pakëndshme mjekësore. Pa trajtimin e duhur, ajo mund të zhvillohet në adenoma. Ndër të gjitha gjendjet mjekësore, Shkalla e vdekshmërisë së shkaktuar nga adenoma e prostatës është ndër më të lartat.

   Intervistë ekskluzive me Dr. Tihomir Kerečki, një urolog me përvojë: “Pse është kaq i rrezikshëm inflamacioni i prostatës dhe çfarë mund të bëjë një mashkull për të mbrojtur veten?

   Gazetarja: Pse inflamacioni i prostatës konsiderohet sëmundje e rëndë?

   Tihomir Kerečki:  A e dini sa burra vdiqën nga inflamacioni i prostatës vitin e kaluar? Mijera. Dhe shumica e tyre vdiqën pikërisht përpara adenoma të prostatës. Më shumë se gjysma! Kur merrni parasysh statistikat që 72% e meshkujve mbi 50 vjeç janë diagnostikuar me prostatit (42% e meshkujve nën moshën 40 vjeç). Tipari më i rrezikshëm i kësaj sëmundjeje është se gjendja e saj nuk largohet me kalimin e kohës. Inflamacioni i prostatës nuk trajtohet dhe mund të zhvillohet në adenoma të prostatës ose tumor malinj.

   Kjo do të thotë se çdo burrë që vuan nga inflamacioni i prostatës mund të vdesë papritur kur gjendja zhvillohet në një adenoma. Adenoma e prostatës është sëmundja më e zakonshme tek meshkujt. Nëse pacienti nuk vepron shpejt, zhvillohet kanceri.

   Inflamacioni i prostatës ose prostatiti është shkaku kryesor i vdekjes tek meshkujt.

   Prandaj besoj se inflamacioni i prostatës është një sëmundje e rëndë dhe se është një nga shkaqet kryesore të vdekjes tek meshkujt. Dhe, siç thashë më herët, 72% e meshkujve mbi 50 vjeç përballen me inflamacion të prostatës.

   Gazetarja: Pse mjekët hasin vështirësi në trajtimin e kësaj sëmundjeje? A nuk do të shpëtonte një trajtim efektiv mijëra jetë?

   Tihomir Kerečki:  Fakti më i rëndësishëm është se meshkujt zakonisht shkojnë te mjeku kur është tepër vonë sepse një nga metodat tradicionale të trajtimit është masazhi jopopullor i prostatës. Dhe kur më në fund vendosin të shkojnë te mjeku, ai u përshkruan disa ilaçe dhe më pas nuk e marrin rregullisht pavarësisht udhëzimeve.

   Po ashtu ka mungesë të stafit në klinika. Si mund t’ua kushtojmë kohën tonë të gjithë pacientëve nëse nuk ka mjaftueshëm mjekë, urologë dhe staf tjetër mjekësor? Dhe, sigurisht, për trajtimin e disa sëmundjeve, ne kemi nevojë për specialistë, nga të cilët, siç e thashë tashmë, nuk ka mjaftueshëm. Ndonjëherë mjekët përshkruajnë pilula krejtësisht të papërshtatshme, por kjo është një histori tjetër. Të gjithë mjekët kanë diploma, disa edhe specializime dhe vërtet i përkushtohen pacientëve të tyre, por të tjerët mund të bëjnë vetëm dëm dhe asnjë të mirë. As mos më bëni të filloj me nivelin e stresit në punë. Ne i kemi thënë tashmë lamtumirë një numri mjekësh të vjetër dhe zëvendësuesve të rinj nuk kanë përvojë. Pra jo vetëm që na mungon stafi, por edhe kuadri cilësor.

   Gazetarja: Vdekshmëria për shkak të inflamacionit të prostatës është e lartë për mungesën e mjekëve apo duhet thënë për mungesën e mjekëve të mirë?

   Tihomir Kerečki:  Kjo sigurisht nuk është arsyeja e vetme. Duhet të kemi parasysh edhe mungesën e barnave të mira dhe efektive. Kompanitë farmaceutike shpesh shesin të gjitha llojet e barnave, përveç atyre efektive. Problemi është se ilaçet janë të vjetruara dhe ka falsifikime që kushtojnë shumë, por nuk janë efektive. Disa mjekë do të përshkruanin çdo gjë. Ata shpesh përshkruajnë ilaçe që ofrojnë vetëm një zgjidhje të përkohshme, trajtojnë fazën akute të inflamacionit të prostatës, por në të njëjtën kohë shkaktojnë shumë dëme në organizëm dhe mund të çojnë në pasoja të tmerrshme. Dhe shumica e barnave nuk janë të destinuara për trajtimin e inflamacionit të prostatës, por për lehtësimin e menjëhershëm të inflamacionit.

   Kjo është arsyeja pse meshkujt nuk marrin trajtimin e nevojshëm dhe kjo është arsyeja pse, për fat të keq, inflamacioni i prostatës shpesh përfundon me vdekje.

   Të gjitha sa më sipër kontribuojnë në këtë rezultat dhe shkalla e vdekshmërisë është e lartë. Ky trajtim joefektiv mund të shoqërohet me komplikime të shumta, gjendja e përgjithshme e pacientit përkeqësohet dhe shpesh përfundon me vdekje. Sigurisht që ka edhe disa klinika private. Por edhe atje nuk mund të gjejmë mjekë që i përkushtohen pacientit dhe asaj që ai ka vërtet nevojë. Kështu ndodh shpesh me mjekët e rinj dhe të papërvojë. Dhe këtu është qëllimi për të marrë sa më shumë para nga njerëzit. Fatkeqësisht, ky është realiteti ynë.

   Gazetarja: Pra, çfarë duhet të bëjnë meshkujt që vuajnë nga inflamacioni i prostatës? Të presësh vdekjen? Duke qenë se ju jeni shef i departamentit të urologjisë, besoj se e keni përgjigjen për këtë pyetje, apo jo?

   Tihomir Kerečki:  Po, ne punojmë për të ndihmuar çdo pacient që vuan nga inflamacioni i prostatës. Nuk mund ta zgjidhim problemin e mungesës së personelit brenda natës. Kjo varet jo vetëm nga klinikat, por edhe nga sistemi ynë arsimor. Sigurisht që kemi mjekë, por nuk ka zgjidhje të shpejtë për këtë problem. Të njëjtat kushte i shohim edhe në vendet evropiane dhe në botë. Kur flas me kolegë jashtë, shoh se përballemi me të njëjtat vështirësi.

   Është gjithashtu e vërtetë, nga ana tjetër, se inflamacioni i prostatës nuk mund të kurohet te të gjithë meshkujt, por këto raste janë të rralla.

   Por le të qëndrojmë në anën pozitive dhe më lejoni t’ju tregoj dritën në fund të tunelit. Arrita të krijoj një sistem për shpërndarjen e një preparati të ri që mund të lehtësojë plotësisht inflamacionin e prostatës dhe të gjitha ndërlikimet që lindin për shkak të tij. Programi do të fillojë rreth gjashtë muajt e ardhshëm, por unë arrita ta rregulloj në mënyrë që të jetë tashmë i disponueshëm për burrat.

   Gazetarja: Mund të na thoni diçka më shumë për këtë përgatitje?

   Tihomir Kerečki:  Produkti për të cilin po flas lehtëson plotësisht inflamacionin e prostatës në çdo fazë. Që në ditët e para të përdorimit, ky produkt gjithashtu zbut të gjitha llojet e rreziqeve të adenomave dhe tumoreve. Kjo do të thotë se mund të zvogëlojë rrezikun e komplikimeve të rrezikshme dhe vdekjes në zero. Meshkujt me inflamacion të prostatës janë jashtë rrezikut sapo të fillojnë trajtimin.

   Mendoj se ky preparat për lehtësimin e inflamacionit të prostatës mund të shpëtojë mijëra jetë. Kjo është arsyeja pse unë fokusova gjithë energjinë time në këtë produkt dhe ngulmova me provat klinike.

   Gazetarja:  Për çfarë produkti e keni fjalën? Cili është sekreti i këtij produkti?

   Tihomir Kerečki:  Produkti quhet ”  ProDrops  ” dhe është krejtësisht i ri në treg. Ndryshe nga shumë preparate dhe barna të tjera për inflamacionin e prostatës, ky produkt është zhvilluar nga ekspertë të fushës, jo nga kompani të mëdha farmaceutike. Produkti u zhvillua në bashkëpunim me urologë dhe shkencëtarë kryesorë.

   Ka tre parime të rëndësishme veprimi: Së pari, normalizon qarkullimin e gjakut në organet e legenit. Së dyti, eliminon mbetjet nga organet e legenit. Dhe së treti, rikthen prodhimin e hormoneve mashkullore. Ky parim i tretë gjithashtu rrit fuqinë tek meshkujt. Mund ta quajmë një “efekt anësor të këndshëm” në të njëjtën kohë.

   Inflamacioni zhduket shpejt pasi një person fillon të përdorë këtë produkt – meshkujt që e kanë përdorur atë kanë raportuar se kanë vërejtur rezultatet e para, dmth. duke urinuar pa dhimbje dhe ndjesi djegieje, tashmë të nesërmen në mëngjes pas fillimit të përdorimit të ProDrops. Zakonisht duhen 14 ditë terapi ProDrops për të pastruar plotësisht inflamacionin e prostatës. Në situata pak më serioze ose në faza të avancuara të inflamacionit, trajtimi duhet të zgjatet.

   Përgatitja ProDrops përmban vetëm përbërës natyralë (ekstrakte të hithrës, thuprës, grykës së fushës, rrushit të ariut) dhe funksionon në dy drejtime – normalizon nivelet e testosteronit dhe rikthen shëndetin e prostatës. Kjo largon simptomat dhe shkakun e funksionit erektil, duke e kthyer mashkullin në një jetë aktive dhe në këtë kuptim edhe në jetën e tij seksuale.

   Përveç këtyre tre parimeve kryesore të veprimit, ProDrops ka edhe efekte të tjera:

   1. lehtëson dhe lehtëson inflamacionin kronik të prostatës;
   2. parandalon infeksionet e traktit urinar;
   3. lehtëson urinimin;
   4. rikthen fuqinë;
   5. forcon sistemin imunitar në trup;
   6. përmirëson qarkullimin e gjakut në organet e legenit;
   7. siguron vitaminat dhe mikroelementet e nevojshme për trupin e njeriut.
   E rëndësishme! Rezultatet tregojnë se muajt  prill  dhe  maj janë  koha më e mirë për të filluar trajtimin. Meqenëse temperatura mesatare stabilizohet, kjo përmirëson proceset metabolike në trup dhe në këtë mënyrë efikasitetin e produktit.

   Gazetarja: A ka ndonjë kundërindikacion produkti ProDrops?

   Tihomir Kerečki:  Nuk dihen kundërindikacione. “ProDrops” prodhohet vetëm nga përbërës natyralë dhe nuk ka reaksione alergjike të lidhura me të. ProDrops mund të përdoret gjithashtu nga njerëz që janë alergjikë ndaj barnave të tjera. Është plotësisht i sigurt për mëlçinë, një organ që është nën presionin më të madh kur merr ilaçe me efekte të forta.

   Siç thashë edhe më herët, ky produkt është zhvilluar nga ekspertë të pavarur dhe aktualisht është duke u prodhuar në një qendër shkencore për shëndetësi dhe mjekësi në Serbi dhe së shpejti do të zgjerohet. Kjo është arsyeja pse produkti është i disponueshëm vetëm  përmes programeve speciale .

   Nëse do të ishin pronarë të një kompanie të madhe farmaceutike, çmimi i saj do të ishte patjetër disa herë më i lartë se ky. Por për shkak se është në pronësi të sektorit shkencor, është në dispozicion të njerëzve me një çmim të përballueshëm.

   Shitja ishte planifikuar për 6 muaj, por arrita të bëj një marrëveshje me qendrën kërkimore dhe të merrja financimin për fazën e hershme të nxjerrjes së produktit në shitje. Tani është në dispozicion për të gjithë me një zbritje prej 50%. Të gjitha stoqet në magazinë aktualisht janë të destinuara për shitjen e preparateve ProDrops përmes një programi special të shitjes.

   Gazetarja: Si mund ta marrin meshkujt këtë produkt tani? A kërkohet një recetë apo dokument i ngjashëm?

   Tihomir Kerečki:  Kërkesa kryesore është që mashkulli të jetë mbi 30 vjeç. Produkti i porositur më pas i dërgohet drejtpërdrejt personit që e ka porositur atë me postë. Ne mendojmë se kjo është mënyra më e shpejtë që klientët të porosisin dhe të fillojnë trajtimin. Gjithçka është mjaft e thjeshtuar: porositni duke lënë emrin dhe numrin tuaj të telefonit, prisni që operatori t’ju telefonojë, tregoni adresën tuaj dhe kohën e dorëzimit që ju përshtatet. Më pas e merrni paketën në zyrën postare.

   Kushtet për blerjen e produkteve “ProDrops” brenda këtij programi:

   • Vetëm për përdorim personal
    Kjo është e nevojshme për të parandaluar rishitjen e produktit dmth. kur individët porosisin sasi të mëdha produktesh për rishitje me një çmim më të lartë.
   • Porositja e produkteve përmes faqes zyrtare të
    programit Z

    urdhëroj

    Faqja zyrtare e programit garanton çmimin dhe origjinalitetin e produktit Më poshtë do të gjeni një formular që mund të plotësoni dhe porosisni

   Formulari zyrtar i porosisë

   Nr. 29,982 nga 30,000 më 22.05.2024

   Për të marrë “ProDrops” me një çmim të reduktuar prej  39 EUR
   Për të marrë “ProDrops” me një çmim të zbritur, shkruani emrin dhe numrin tuaj të telefonit në fushat më poshtë dhe klikoni butonin “ORDER”  .
    Kosova Egjipti

                                                                                1 copë = 39 EUR                                                                              2 copë = 59 EUR                                                                              3 copë = 69 EUR                                                                              4 copë = 78 EUR 

   * Të dhënat tuaja i dërgohen direkt prodhuesit. Askush përveç prodhuesit nuk mund t’i shohë ato.

    

   Gazetarja: Faleminderit për kohën tuaj dhe që iu përgjigjët të gjitha pyetjeve tona. Ju na keni ofruar shumë informacione të dobishme dhe mendoj se shumë nga lexuesit tanë do të vendosin ta blejnë këtë produkt dhe të mbrojnë shëndetin e tyre.

   Postuar 12 orë më parë | Shënim i redaktorit:  E rëndësishme! Ky program zgjat vetëm deri më 22 maj 2024. Përpara përfundimit të programit, ju mund të merrni produktin ”  ProDrops” me 50% zbritje vetëm duke plotësuar formularin e mëposhtëm. Numri i paketave në dispozicion:  43  copë

   Gazetarja: Faleminderit edhe një herë. Shihemi heren tjeter!

   KOMENTE:
   Anka P.S.
   Burri im kishte prostatit. Ai dëshiron të shërohet, por ai nuk e di se si. Nuk mund ta bind të shkojë te mjeku. Ai ishte një herë dhe nuk ishte shumë entuziast për masazhin e prostatës përmes anusit. Dhe ai nuk dëshiron të shkojë më. I porosita atij ProDrops ndërsa ishin ende në shitje.

   Ivana R.
   Shëndetësia në Serbi është vërtet në një gjendje të tmerrshme.

   Kristian C.
   urime! “ProDrops” është vërtet efektiv kur bëhet fjalë për trajtimin e inflamacionit të prostatës! Në rastin tim është zhdukur dhe nuk kthehet më. Kam porositur një muaj e gjysmë më parë dhe për 4 ditë më priste dërgesa dhe tani mund të shkoj në tualet pa vështirësi! Faleminderit të gjithëve dhe faleminderit prodhuesit!

   Igor
   Kjo është gjë e madhe. Unë mund të konfirmoj. Mjeku im ma rekomandoi këtë. Nuk mund të përshkruhet në spital, por ata mund ta rekomandojnë atë. Më ndihmoi shumë, inflamacioni u zhduk plotësisht. Më ndihmoi edhe me ereksionin…

   Bogdan D.
   Falë Zotit ka mjekë që kujdesen vërtet për pacientët e tyre! Ky është një produkt i madh. Kam 3 ditë që e përdor dhe urinimi është përmirësuar ndjeshëm. Dhe dhimbja është zhdukur. Unë vazhdoj ta përdor. Faleminderit për këshillën nga thellësia e zemrës sime! Isha pak skeptik, por rezultatet i vura re pas 3 ditësh.

   Dragan S.
   Faleminderit për artikullin interesant. Kam tre vjet që luftoj pa sukses inflamacionin e prostatës. Kam porositur ProDrops. Kanë mbetur edhe pak pako, siç më shpjegoi operatori, sepse shiten shpejt.

   Goran V.
   Si ta porosisni këtë “ProDrops”?

   Gjorgje A.
   Plotësoni formularin. Mundësia për të testuar këtë produkt më ndihmoi shumë!

   Oliver L.
   E ka provuar dikush akoma? Sa e keni përdorur?

   Nikolas E.
   Kam porositur disa kohë më parë përmes një miku, dhe më pas nuk kishte zbritje. Kam paguar shumë më tepër se tani, por ia ka vlejtur. Në rastin tim, inflamacioni kronik i prostatës u zhduk në 2 javë dhe nuk është kthyer për 4 muaj. Paketa mbërriti për 3 ditë.

   Asgjë L.
   Babai im kishte prostatit. Ne e blemë këtë produkt 2 muaj më parë. E përdori për 10 ditë. Gjatë kësaj periudhe, inflamacioni u zhduk plotësisht. Mjeku që e trajtoi me antibiotikë nuk mund ta besonte kur dëgjoi për këtë produkt. Babai im nuk e besoi se nuk dinte për të, por gjithçka përfundoi mirë!

   Snezhana B.
   Do porosis edhe per burrin tim. Nuk kam më ide se si ta ndihmoj. Duket se largohet plotësisht, dhe më pas inflamacioni kthehet. Pa ju thënë sa kohë ka kaluar nga seksi i fundit…

   Milenko B.
   Kam disa vite që luftoj inflamacionin dhe filloi në moshën 38-vjeçare. Shkova në të gjitha llojet e trajtimeve, por inflamacioni vetëm u përkeqësua. E fundit ishte thjesht e tmerrshme. Më thanë se mund të merrja lehtësisht kancerin e prostatës. Kjo është arsyeja pse unë rekomandoj të gjithë ata që vuajnë nga inflamacioni i prostatës që të fillojnë trajtimin sa më shpejt të jetë e mundur. Kjo është një sëmundje vërtet e rëndë.

   Dushan S.
   Unë jam një nga shumë që vuaj nga kjo sëmundje, por falë Zotit zbulova ProDrops. Ai më shpëtoi nga prostatiti, gjë që shumë ilaçe para tij nuk e bënë! E gjeta këtë faqe rastësisht, porosita dhe nuk mund të isha më i lumtur….

   Branko M.
   A ju ndihmoi vërtet? Mjekët dhe ilaçet zakonisht janë të padobishme…

   Drago F.
   Me siguri! Ka një efekt shumë të fortë dhe nuk dëmton shëndetin! Shkoni përpara dhe porositni! Më ndihmoi, adenoma e prostatës sapo u zhduk.

   Sanja R.
   Faleminderit djema, e ndihmoi shumë burrin tim. Dua t’u them meshkujve që të mos e vonojnë trajtimin, por të kujdesen për shëndetin e tyre!

   Alexander T.
   Kam vite që luftoj inflamacionin e prostatës. Pastaj vendosa të porosis ProDrops dhe inflamacioni u qetësua që të nesërmen. U deshën gjithsej 2 javë për ta bërë këtë. Tani ndihem si i ri. Është mirë që mund ta porosisni përmes faqes zyrtare dhe nuk keni nevojë të shkoni askund për ta marrë këtë produkt. Ku ishte kjo më parë?

   Jovan J.
   Klikova në lidhjen për faqen dhe duket se funksionon. Unë porosita, më telefonoi operatori dhe më konfirmoi porosinë. Sapo më paralajmëroi se sasitë janë të kufizuara. Tani po pres të vijë pakoja. Nuk mund te pres! Faleminderit shumë!

   Janko B.
   Produkt i shkëlqyeshëm, më ndihmoi në 2 javë. Është efikas, dhe me këtë zbritje është gjithashtu i përballueshëm.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *