Prostamid RISHIKIM 2024

Description:

Prostamid tea is a unique herbal mixture formulated in order to prevent various forms of prostate diseases. Besides that, this particular organic product has an overall stimulating effect on both the urinary tract and the sexual organs.

NO local celebrities on creatives (landings, prelandings and banners)

CC Working hours: 9AM – 10PM, Monday – Sunday
Advertising materials should not contain any content  which is in breach of law or good custom.
Every Landing Page promoting food supplements must contain the next footnotes:
*This Advertorial is based on fiction and any similarity to real people, places, or events are purely coincidental.
*The product advertised is a dietary supplement. Dietary supplements are products intended to supplement the diet. They are not medicines and are not intended to treat, diagnose, mitigate, prevent, or cure diseases.
It is prohibited:
– any kind of mentioning medical/health workers, medical facilities, patients, and their comments is prohibited;
– the images of people who might resemble a medical worker;
– the statements that denigrate traditional medicine and allopathic medicines;
– attributing to food supplements the property of preventing, treating, or curing a human disease or refer to such properties;
– include direct statements or suggest that a varied and balanced diet cannot provide adequate amounts of nutrients in general. Food supplements are administered to maintain health, to promote the growth and development of the body.
– to guarantee an effect
– to guarantee the absence of side effects

Primarily Prostamid products are used

Prostate cancer

How do prostamide products work?

Flutamide blocks the effect of natural male hormones on the growth of prostate cells. Flutamide also prevents unwanted effects of androgens in females such as excessive hair growth and acne.

Side effects of prostamide products

ASide effects of prostamide are breast enlargement in males, drowsiness, nausea, vomiting, diarrhea, increased appetite, insomnia (difficulty sleeping), breast pain, unusual production of breast milk in women and men, fatigue.

Information about Prostamide 250 mg tablets

Flutamide binds to proteins called androgen receptors, which are found on some prostate cancer cells. These proteins bind to androgens (male hormones) and may cause cancer cells to grow.

Indications for using Prostamide 250 mg

Flutamide is used to treat   prostate cancer  .

Medical benefits of Prostamed 250 mg tablets

Flutamide blocks the effect of natural male hormones on the growth of prostate cells. Flutamide also prevents unwanted effects of androgens in females such as excessive hair growth and acne.

Instructions for use

 • Take it with or without food, preferably at the same time each day.

Similar medicines

Liver enzymes, breast pain, anemia (low red blood cell count), depression, decreased appetite, flatulence, constipation, and hot flashes

Information about Prostamide 250 mg tablets

Flutamide binds to proteins called androgen receptors, which are found on some prostate cancer cells. These proteins bind to androgens (male hormones) and may cause cancer cells to grow.

Indications for using Prostamide 250 mg

Flutamide is used to treat   prostate cancerhttps://uhec384599uh.uewhbgfvds.cc/?target=-7EBNQCgQAAAemowID6m0ABQEBEREKEQkKEQ1CEQ0SAAF_YWRjb21ibwEx  .

Medical benefits of Prostamed 250 mg tablets

Flutamide blocks the effect of natural male hormones on the growth of prostate cells. Flutamide also prevents unwanted effects of androgens in females such as excessive hair growth and acne.

Instructions for use

 • Take it with or without food, preferably at the same time each day.

Side effects of Prostamide 250 mg tablets

Skin rash, dizziness, decreased libido, enlarged male breasts, drowsiness, weakness, nausea, abdominal pain, indigestion, weight gain, increased liver enzymes, breast pain, anemia (low red blood cell count), depression, decreased appetite Flatulence, constipation, and hot flashes

Prostata është një sëmundje
prej të cilës ju mund të keni vuajtur për shumë vite

pa e ditur madje, e cila zhvillohet, duke shkatërruar shëndetin tuaj, duke shkaktuar mosfunksionim erektil dhe madje duke përbërë kërcënim për vdekje

Sipas statistikave zyrtare të siguruara nga OBSH, çdo
mashkull mbi 30 vjeç vuan nga
prostata kronike.

Fakt:

Shifrat reale, sipas ekspertëve:
85% e burrave mbi 20 vjeç vuajnë nga
prostata kronike.

Kujdes!

Prostata kronik shpesh ndodh pa simptoma.

Simptomat kryesore të prostatitës janë vështirësia në urinim

organ

ndjesi djegieje dhe dhimbje kur
urinoni

ndjesi
urinimi të paplotë

nevojë urgjente
për të urinuar

urinim i shpeshtë gjatë natës
(më shumë se një herë në natë)

rrjedhje urine
pas urinimit

Simptoma të tjera të prostatës:

 • dhimbje në uretër
  dhe pjesën e poshtme të barkut
 • humbja e
  dëshirës seksuale
 • ereksione të dobëta dhe të dobëta
 • dhimbje gjatë marrëdhënies seksuale
 • derdhje e parakohshme
 • temperaturë e lartë e trupit
  (deri në 39-40).

Bëni një test të shpejtë, të thjeshtë dhe përcaktoni gjendjen
e prostatës tuaj

Pyetësori për vlerësimin e ashpërsisë së simptomave te burrat me prostatë kronike.
Indeksi i Simptomave të Prostatitës Kronike i Instituti Kombëtar Shëndetësor

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9

Në javën e fundit, a keni përjetuar ndonjë dhimbje ose siklet në pjesët e mëposhtme?

Pjesa midis rektumit dhe testikujve (perineum)

Testikuj

Kokën e penisit (nuk ka të bëjë me urinimin)

Nën bel, në pjesën pubike ose fshikëzës

Pyetja e radhës

Çaji Prostamid:
Fitorja ndaj
prostatës në 3 hapa!

product

Dinamika e
përgjigjeve inflamatore

pa Prostamid

me Prostamid

grafic

Heq dhimbjen dhe inflamacionin

Brenda disa ditësh, dhimbja, inflamacioni dhe ngërçet zvogëlohen; me përdorim të rregullt, ato zhduken gradualisht

Lehtëson urinimin

Përbërësit bimorë të çajit të Prostamid zgjerojnë traktin urinar, nxisin zbrazjen e rregullt dhe të plotë të fshikëzës – pa vizita gjatë natës në tualet, pa dhimbje dhe pa siklet

Ndalon prostatën

Qelizat dhe organet e prekura
e sistemit gjenitourinar rifitojnë
funksionin e tyre normal.
Rikthehet qarkullimi i shëndetshëm
i gjakut në legen.
Rikthehet funksioni seksual.
Rezultatet janë të qëndrueshme.

Porosit tani

Pse ekspertët rekomandojnë çajinProstamid

si një suplement për trajtimin e prostatës?

 • Heq inflamacionin dhe dhimbjen
 • Qetëson ënjtjen
  e prostatës
 • Shkatërron bakteriet
  patogjene
 • Përmirëson qarkullimin e gjakut,
  eliminon ngecjen në legen
 • Ripërtërin shpejt muret
  e enëve të gjakut
product
 • Pastron dhe ripërtërin venat e gjakut
  në legen
 • Heq mpiksjen e gjakut, hollon gjakun
 • Shëron mukozën
  e sistemit urogjenital
 • Rikthen epshin, ereksionet
  dhe nxit seksin
 • Nxit sistemin imunitar dhe
  rezistencën e trupit
  ndaj stresit
Punon pa pasur nevojë
për procedura poshtëruese mjekësore
U ndihmuan
28.573 burra
I rekomanduar
nga ekspertë
I testuar
klinikisht

Si e lufton Prostamid prostatën

Jozef S., Ekspert i shëndetit për burra Shef i Klinikës së Urologjisë

Falë një kombinimi të balancuar të
bimëve medicinale, Prostamid është efektiv
ndaj shkaqeve kryesore të prostatës
si dhe simptomave të tij.

Falë efektit antibakterial dhe antiseptik të Prostamid,
ai shkatërron bakteret patogjene
dhe mikroorganizmat që shkaktojnë prostatën.
Kjo do të thotë që Prostamid eliminon shkakun rrënjësor të sëmundjes.

imgAi ka veti
anti-inflamatore,
antioksidante
dhe forcuese të enëve të gjakut
Prostamid 
nxit
rikthimin
e mikroqarkullimit në indet
e gjëndrës së prostatës. Si rezultat,
shëndeti i organeve dhe funksionet rikthehen plotësisht.

Falë veprimit diuretik të Prostamid, eliminohen çrregullimet urinare: zvogëlohet frekuenca e urinimit, veçanërisht gjatë natës dhe rritet rrjedha e urinës. Sikleti, ndjesitë e djegies, ndjesia e zbrazjes të paplotë të fshikëzës dhe ndjesitë e tjera të pakëndshme eliminohen. Procesi i urinimit bëhet më i lehtë.

Rivendosja e funksionit të prostatës dhe zgjerimi i uretrës që u ngushtua si rezultat i inflamacionit dhe ënjtjes, kontribuojnë në rikthimin e jetës normale seksuale dhe fertilitetit .

Përdorimi i Prostamid nga burrat e moshuar, çrregullimet e urinimit të të cilëve shoqërohen me prostatë kronike ose adenoma të prostatës, të vërejtura për një kohë të gjatë, përmirësojnë ndjeshëm cilësinë e tyre të jetës .

Përdorimi i Prostamid në rastet e prostatës kronike, të ndërlikuara nga çrregullimet seksuale, siguron një trajtim shumë efektiv. Marrja e një kure të plotë të Prostamid ju lejon të shmangni përkeqësimin e prostatës dhe çrregullimeve seksuale të lidhura.

Ekspertë të Pavarur rreth çajit Prostamid

expert

Jozef S.

Shoqata Evropiane e Urologëve

expert

Gjergj

Profesor i Asociuar i Urologjisë, me përvojë 13 vjeçare

expert

Mishael

Farmacist

Uro-Med

Urologji Klinikë

Shoqata jonë ka miratuar përdorimin e Prostamid. Ky produkt natyral e bën të panevojshëm operacionin dhe masazhin. Prostamid është plotësisht i natyrshëm, kështu që menjëherë fitoi besimin e anëtarëve të Shoqatës sonë. Ne e rekomandojmë atë për prostatën kronike dhe akute, adenomën e prostatës, çrregullimet e funksionit seksual, infertilitetin dhe ndryshimet në lidhje me moshën në sistemin gjenitourinar.

Porosit Prostamid

Prostamid është efektiv falë
përbërjes së tij plotësisht organike

product
 • Rrënjë hithre
 • Gjethet e boronicës
 • Gjethet e thuprës
 • Lëvore aguliçe
 • Rozmarinë
sostav

Rrënjë hithre

Lehtëson përkeqësimet e prostatës, ul inflamacionin dhe shkatërron patogjenët. Përmirëson ereksionin

Prostamid ka fituar besimin e ekspertëve

3

Çmimet
ndërkombëtare

Në vitin 2018 dhe 2019, çaji Prostamid fitoi çmime klinike dhe farmakologjike në nominimet “Trajtimi i prostatës” dhe “Efikasiteti urologjik”. Studiuesit që vlerësuan efektivitetin e çajit të Prostamid fituan edhe çmime dhe grante.

9

5

%

e komenteve
pozitive

Sipas rezultateve të anketës së 16,547
pacientëve, e kryer nga Shoqata Ndërkombëtare
e Urologëve, gjatë së cilës pacientët vlerësuan
efektivitetin dhe sigurinë e barnave të përdorura
për trajtimin e prostatës kronike dhe akute.

Efektiviteti i lartë është vërtetuar nga provat klinike!

Provat klinike të çajitProstamid

Të dhëna nga një gjykim i dyfishtë, i rastësishëm, i kontrolluar nga placebo.
U studiua një grup prej 2,678 burra të moshës 18 deri 80 vjeç:

Farmakologji % e përmirësimeve Rezultatet
Eleminimi i inflamacionit, ënjtjes dhe dhimbjes në ijë dhe zonën e legenit (ulje e numrit të ankesave)
82%
check
Eliminimi i dhimbjes dhe siklet gjatë urinimit dhe derdhjes (ulje e numrit të ankesave)
79%
check
Përmirësimi i shëndetit të gjëndrës së prostatës
(bazuar në analizën e lëngut prostatik dhe ultrazërit)
86%
check
Përmirësimi i ereksioneve, rritje e kohëzgjatjes së marrëdhënieve seksuale (bazuar në Indeksin Ndërkombëtar të Funksionit Erektil)
78%
check
Përmirësimi i përgjithshëm i shëndetit, forcimi i funksionit imunitar (bazuar në testet e gjakut dhe imunogramin)
87%
check
Porosit Prostamid

Njerëz të vërtetë, rezultate reale

author-img

Andi, 36

10 vjet më parë u diagnostikova me prostatë kronike. Me kalimin e kohës, mësova të jetoja me të. Por kur gruaja ime dhe unë donim një fëmijë, pati probleme me ngjizjen. Analizat treguan se jam infertil – cilësi e dobët e spermës dhe prostatë. Fillova të kërkoj një trajtim për këtë sëmundje. Nuk kam dashur të helmoj veten me medikamente kimike, ndaj dhe doja të përdor diçka natyrale. Si mënyrën e fundit, rashë dakord për operacion. Për fat të mirë nuk arrita këtu – lexova për çajin Prostamid në një forum mjekësor. E piva për 2 muaj, disa gota në ditë, në kombinim me ilaçe të tjera dhe tani jam plotësisht i shëndetshëm! Rezultatet e testit treguan që nuk kam më prostatë. Dhe më e rëndësishmja: gruaja ime është shtatzënë!

author-img

Mishael, 45

Kohët e fundit u diagnostikova me prostatë. Unë jam 45 vjeç dhe ende dua të ndihem burrë. Mësova për çajin e Prostamid në kohën e duhur, përpara se sëmundja të bëhej kronike. E ndjeva efektin pas 2 kurave. Pas 2 javësh dhimbja iku, ereksioni u rikthye. Tani natën shkoj në tualet 1-2 herë (dikur shkonte 5 herë). Edhe ndihem mirë, 8 pikë nga 10. Shpresoj që brenda një muaji të bëhen 10 pikë!

author-img

Aleks, 28

Kam pasur prostatë kronike pas shërbimit tim në ushtri. Dhimbja ishte aq e keqe në gjashtë muajt e fundit sa nuk mund të mendoja as për seks me gruan time. Për fat të mirë, ajo ka një mik mjek që i rekomandoi Prostamid. Një muaj më vonë, unë isha i aftë sikurse një violinë. Nuk kam më dhimbje dhe urinoj normalisht. Dhe jeta ime seksuale është rikthyer!

A e keni marrë Prostamid? Na tregoni për përvojën tuaj!

Lini një koment

Si ta përdorni Prostamid

product
 • Shtoni 3 lugë çaji në 100 ml ujë të valuar dhe vendoseni në zjarr për 15 minuta. Pastaj ftoheni pijen për 15-30 minuta në një enë të mbyllur, kullojeni dhe pijeni
 • Bëjeni këtë 2 herë ose më shumë në ditë për 1 muaj
 • Nëse është e nevojshme, përsëritni kurën pas 2 javësh

Konsulenti ynë do t’ju rekomandojë kohëzgjatjen optimale të trajtimit për ju bazuar në moshën tuaj,
fazën e sëmundjes, gjendjen e përgjithshme shëndetësore dhe faktorët e tjerë. Këshilla jonë mjekësore është falas.

Merrni
këshilla mjekësore

Porosit tani Prostamid është e lehtë

image

Plotësoni një formular të thjeshtë
duke dhënë emrin dhe numrin e telefonit tuaj

Konfidenciale

image

Specialisti ynë do t’ju telefonojë
dhe konfirmojë të gjitha detajet me ju

Anonim

image

Ju paguani pas
marrjes së porosisë tuaj

E sigurt

Porosit tani

Trajtimi i prostatës nuk duhet të shtyhet

Format e përparuara të prostatës çojnë në impotencë të pakthyeshme, paaftësi dhe vdekje.
Ndërsa lexoni këtë, në Kosovë pasojat te burrat e prekur me prostatë

17

të patrajtuar

Pse të rrezikoni shëndetin, lumturinë dhe mirëqenien e familjes suaj?


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *