Testo-Y – РЕВИЕВ 2024

Опис:

– Тесто-И капсуле су дизајниране да подстичу бољу потенцију и спречавају еректилну дисфункцију, кроз јединствену мешавину Панак Гинсенг, цинка и витамина Д3. Тесто-И побољшава циркулацију, повећава потенцију, производњу сперме и подиже ниво тестостерона.

НЕМА локалних познатих личности на креативцима (слијетања, преландинга и банера)

Свака одредишна страница која промовише додатке исхрани мора да садржи следеће фусноте:
*Овај оглас је заснован на фикцији и свака сличност са стварним људима, местима или догађајима је случајна.
*Производ који се рекламира је додатак исхрани. Дијететски суплементи су производи намењени за допуну исхрани. Они нису лекови и нису намењени за лечење, дијагностику, ублажавање, спречавање или лечење болести.
Забрањено је:
– било какво помињање медицинских/здравствених радника, медицинских установа, пацијената и њихових коментара;
– слике људи који би могли да личе на медицинског радника;
– изјаве које омаловажавају традиционалну медицину и алопатске лекове;
– приписивање додацима исхрани својства превенције, лечења или лечења болести код људи или упућивање на таква својства;
– укључују директне изјаве или сугеришу да разноврсна и уравнотежена исхрана не може да обезбеди адекватне количине хранљивих материја уопште. Додаци исхрани се дају за одржавање здравља, за подстицање раста и развоја тела.
– гарантовати ефекат
– гарантовати одсуство нежељених ефеката

ТестоИ

Јединствени садржај најмоћнијег сексуалног стимуланса ТестоИ

Сада само промотивни пакет 3+1 = 4 паковања ТестоИ (укупно 60 капсула) по специјалној цени од 120,00 БГН.

Тестои (Тесто И) је дизајниран за:

 • Увећајте пенис природно и безбедно
 • За побољшање сексуалне функције повећањем либида,
 • побољшање циркулације крви у гениталном подручју,
 • Повећајте сексуалну издржљивост
 • Гарантовано ће побољшати ерекцију.
 • Успешно лечење еректилне дисфункције (престанак проблема са ерекцијом)
 • Превремена ејакулација
 • 100% природно без икаквих ефеката!

Многи биљни афродизијаци садрже екстракте биљака као што су Муира Пуама, Панак гинсенг, Маца, Трибулус Террестрис, итд., који су познати по својим благотворним ефектима на сексуално здравље.

 • Није за употребу код особа млађих од 18 година и старијих од 72 године
 • Није за употребу од стране жена (трудница и дојиља)
 • Није за употребу од стране људи са ризиком од можданог удара и срчаног удара
 • Држите даље од деце и кућних љубимаца

Чувати на тамном, хладном месту од 5 до 30 степени Целзијуса

 

Веома јак и ефикасан биљни афродизијак. Загарантован ефекат, деловање и благотворно дејство на цео полни систем!

Шта је “тесто “?

 1. То је иновативни биљни производ произведен са посебном формулом која има за циљ да повећа величину пениса на природан и безбедан начин.
 2. Ово је биљни производ који ће максимално побољшати вашу ерекцију
 3. Доказано је да је ефикасан у лечењу еректилне дисфункције и проблема са прераном ејакулацијом
 4. Потпуно безбедан и доказано ефикасан за сваког мушкарца

Тестои цомпосед

Овај јединствени производ комбинује снагу пажљиво одабраног биља и биљака познатих по својим афродизијачким и стимулативним својствима за постизање жељеног ефекта.

ТестоИ укључује биљне екстракте као што су:

 • моира цоугар,
 • трибулус террестрис,
 • Екстракт корена Блуе Моунтаин Роцк
 • Цинк
 • “витамини”
 • И тако даље

Ови биљни екстракти делују синергистички како би помогли у повећању циркулације крви у пределу пениса и стимулисали раст ћелија.

Употреба биљних афродизијака

Овај биљни афродизијак делује одмах након првог узимања. Уз редовну употребу, корисници могу постепено да очекују:

 • Повећање висине
 • Дебљина пениса
 • Поред побољшања сексуалног задовољства за себе и своје партнере.

Било да сте на путу да повећате своје самопоуздање или само тражите испуњенији сексуални живот, Тестои може бити кључни састојак успеха. Захваљујући свом јединственом и иновативном деловању, „Тестои” пружа природно и безбедно решење за повећање пениса и побољшано сексуално задовољство.

Како вам Тестои капсуле могу помоћи ?

Ако патите од проблема с ерекцијом, Тестои је прави избор за вас. То је биљни препарат који елиминише све симптоме еректилне дисфункције и враћа пенис у нормалне функције. Тестои такође повећава вашу жељу за сексом и либидом. Ако покушавате да имате бебу са вољеном особом, Тестои вам може помоћи у томе. Стимулише производњу сперме у вашем телу, што може значајно побољшати ваше шансе за трудноћу.

Када узмете Тестои, он почиње да делује у вашем телу на неколико начина. Али главна ствар коју он чини је да вам омогући сјајан сексуални живот. Многи мушкарци су већ испробали Тестои и постигли одличне резултате. Њихова искуства и коментаре можете прочитати на неколико форума посвећених Тестои-у. Ово ће вас уверити да Тестои није превара, већ прави медицински производ који вам може помоћи да вратите страст у свој живот.

Шта треба да знате о ТестоИ-у

„Тестои 15 капсула“ је висококвалитетни биљни производ дизајниран да побољша здравље и сексуалне перформансе мушкараца. Свака капсула је направљена од пажљиво одабраних природних састојака познатих по својим стимулативним и афродизијачким својствима.

Специјална формула ТестоИ                              наручите одмах

Формула укључује посебно екстраховане биљне екстракте који раде синергистички да помогну;

 1. Повећање пениса
 2. Жеља за сексуалним односом
 3. повећана сексуална жеља,
 4. Побољшати ерекцију
 5. Повећајте сексуалну издржљивост.
 6. Нема нежељених ефеката

Јединствена биљна формула

 • Ова јединствена мешавина биљних екстраката је дизајнирана да помогне мушкарцима да остваре дужа, интензивнија сексуална искуства пружајући им енергију и узбуђење који су им потребни.

„Тестои 15 капсула“ је доступан у форми погодној за узимање, што омогућава да се лако и дискретно укључи у свакодневну рутину мушкарца.

Уз „Тестои 15 капсула“ моћи ћете да уживате у испуњенијем и испуњенијем сексуалном животу постижући повећан либидо и дуготрајније ерекције.

Штавише, овај производ је креиран са посебним фокусом на мушко здравље и добробит, пружајући природно и безбедно решење за побољшање сексуалних перформанси.

Ако патите од проблема с ерекцијом, Тестои је прави избор за вас. То је биљни препарат који елиминише све симптоме еректилне дисфункције и враћа пенис у нормалне функције. Тестои такође повећава вашу жељу за сексом и либидом. Ако покушавате да имате бебу са вољеном особом, иТесто вам може помоћи у томе. Стимулише производњу сперме у вашем телу, што може значајно побољшати ваше шансе за трудноћу.

Када узмете Тестои, он почиње да делује у вашем телу на неколико начина. Али главна ствар коју он чини је да вам омогући сјајан сексуални живот. Многи мушкарци су већ испробали Тестои и постигли одличне резултате. Њихова искуства и коментаре можете прочитати на неколико форума посвећених Тестои-у. Ово ће вас уверити да Тестои није превара, већ прави медицински производ који вам може помоћи да вратите страст у свој живот.

Састојци лека Тестои:

 • Цинк
 • Витамин Д3
 • Панак гинсенг

Тестои делује на кавернозно ткиво пениса, постижући брзу ерекцију. Иако појединачно ови састојци не утичу значајно на потенцију или враћање сексуалне жеље, када се комбинују у лек за потенцију Тестои, њихово дејство је магично и благотворно за цео организам. Цинк је одговоран за повећање потенције што је више могуће. Панак гинсенг је, с друге стране, кључни састојак који омогућава проток крви до пениса. Крв је кључ за постизање невероватне ерекције, тако да је гинсенг један од главних састојака лека за потенцију Тестои.

Ако осећате да вам је потребан природни лек који ће вам вратити жељу за сексуалним односом и вратити снагу, време је да набавите Тестои Стренгтх Медицине. То је дефинитивно најприродније решење које задовољава ваше потребе, враћа либидо, повећава ерекцију и, што је можда најважније, враћа вам самопоуздање као правог мушкарца. Наручите свој примерак Тестои-а данас и уживајте у његовим предностима.

Тесто-И – Резултати – Нежељени ефекти

С обзиром да  ТестоИ  капсуле за повећање потенције имају веома снажан ефекат, није потребно узимати више капсула сваки дан. Најбоље резултате ћете постићи ако пратите упутства и савете. Капсуле немају боју и мирис. Препоручује се узимање капсуле 15 дана, а за максимално задовољство препоручује се узимање капсуле 30 минута пре сексуалног односа. Наравно, можете узимати капсуле свакодневно, али то није обавезно. Можете га конзумирати када желите да имате секс.

Природне капсуле можете узимати након јела или током оброка, али је боље да их узимате када стомак није преоптерећен. Употреба капсула не показује никакве негативне промене у организму, нити се јављају нежељени ефекти. Због свог природног састава, капсуле не изазивају убрзан пулс или неправилан рад срца, нити представљају опасност од срчаног или можданог удара. Они су безбедни за употребу. Ове биљне капсуле су безбедна помоћ за бољу, јачу и сигурнију ерекцију, као и повећан либидо.

Важно је обратити пажњу на коришћење ефикасних производа, јер нису сви производи подједнако безбедни. На тржишту Србије продаја је потврдила да је могуће пронаћи ефикасне производе лошег састава и слабе ефикасности, који могу изазвати различите нежељене ефекте. Углавном су то произведени лекови и саветујемо вам да не купујете такве лекове, посебно од продаваца на купопродајној платформи, како не бисте довели свој организам у лоше стање.

Тестои цапсулес
Овај производ се не продаје у апотекама! Можете га купити само од званичног произвођача из Македоније. Посетите званични сајт за више информација и 50% попуста!

Званични сајт

Тесто-И                       

наручити нав

ПОВЕЦ́АЊЕ ПЕНИСА 3-8 ЦМ ЗА 30 ДАНА

Ефекат производа Testo-Y:

 • 1) Повец́ајте дужину и дебљину пениса.
 • 2) Побољшава сексуалну потенцију
 • 3) Погодно за мушкарце било које старосне доби

50% попуста

7400 дин

3700 дин

ПРУЖИТЕ ЈОЈ ОСЕЦ́АЊА И УЗБУЂЕЊЕ КОЈЕ ЗАСЛУЖУЈЕ

Египат

1 пакет = 3700 дин                   2 пакета = 4950 дин                   3 пакета = 6200 дин                   

 


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *